[西南地區] 之前去的河口報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

留了三天,玩左十一條女,其中只出了四次,其他插完就走。都上酒店房,百二元,都幼幼,十個在二樓,一個在三樓,三樓那個超像日本妹,超級白,b cup, 粉色細的,少毛,身材及外形超正,十九歲,但服務超差,一邊吊一邊爆操,我頂佢吾順放佢走,我百二有,但冇時間精力浪費在佢西上。除左我要佢帶套吹,我吾知咩事得罪佢。之前有件幼幼,吾比張開脾睇,佢普通話超差,來左兩個月,斷斷續續講左,你係咪怕我有病?我遠睇一字西吾似有病,但都係套插幾下放佢超,我真係吾比睇清楚我吾玩。其實佢外形真係正,比我睇清楚我實玩耐d.
大家支持吓我個大阪報告。鼓勵吓。
http://141hongkong.com/thread-2021302-1-1.html
下次計劃去越南塗山,如有時間再去南定。知道有師兄去hcm,但時間同k場都吾太arm我。
回復 dangerousbaby ##1 的帖子

三日玩左十一條女,雖然只出了四次,犀利。
回覆 讚好 不讚 使用道具

十一條女只出了四次, 服務真係差成gum??

经常看你發各地女游资料, Ching 你几时又去,请PM 我,

我都想去圖山.. 如果師兄去可唔可以組團帶埋我去

chanchantong 發表於 2018-7-1 18:25
有玩摸摸舞
肯定老作
即時上網叫影舞廳门口影唔到

呢度個個都係分身,

全部都屌左你老母,

滿意未, 狗雜種

多謝師兄分享

三日玩十一條女????
即係一日四條
你都好勇下

dattroll 發表於 2018-7-1 10:14
十一條女只出了四次, 服務真係差成gum??

吾係服務差,係吾出留力先可以繼續玩。河口真係好遠去到一定要玩多幾個。師兄你可能係後生仔所以吾明。

其實我係吾識用手機改細張相,太大四台系統吾接受,手機cap的地圖坐標我上傳到,沒問題。另外,我其實有相,也有四台網友在微訊睇過,但我吾會為左一些人質疑就上傳,不竟我吾係其他網友咁光明正大去玩。吾會專登改細張圖去滿足其他人,吾信即可,多言無益。

hong911 發表於 2018-7-2 00:05
三日玩十一條女????
即係一日四條
你都好勇下

那時下午六點前我吾覺得危險。六點後我只找過一條,就第一天,之後都吾博。

chuile01 發表於 2018-7-1 17:02
我都想去圖山.. 如果師兄去可唔可以組團帶埋我去

我未去過圖山,沒能力帶團,另外我去個的地方除了河口有伴外都單兵,我不懂組團。快餐同沖涼單兵去OK啦。

需然在越南我零越文跟住兩個不同的越南仔及佬去山上找女及去下龍紅燈一條路都試過,但我回想真係高危,同過越佬在全黑的山路上去吾同地方找女,諗返都好危。幾檔出來接代的都係全身紋哂野的越佬,我單兵真係吾敢入佢地間別墅入面玩。如有人同車去圖山都好嫁。

我都有下龍山上雞檔坐標,但我冇入去,我吾知大家入左去出吾出得返出來。

chanchantong 發表於 2018-7-1 21:08
[所以話你老作濕鸠跛猫閪
朝令夕改
真係门口未出過

呢度個個都係分身,

全部都屌左你老母,

滿意未, 狗雜種

多謝帥兄報告 ~

回復 dangerousbaby ##1 的帖子

120回酒店,閣下肯定住漢精,太危險了,難怪閣下叫做dangerousbaby!
新城區每個都主動無套吹的,找主動活潑的好些,坐門口沒笑臉的,就算仙女下凡也是該放生。

回復 qq858303801 ##19 的帖子

我是幾個月前去的。那時下午六點前我不覺得危險,六點後全關門就怕怕啦。