[搵囡心得] Ipanema 世界盃球迷奇遇記 Part 2/3

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part 1
http://141hongkong.com/thread-2031495-1-1.html

第二晚都係有好波睇, 烏拉圭對比利時
我又諗去IPANEMA 定BRIX, 最後又係IPANEMA, 原因只係我想睇下見唔見得番個TARGET(死心不息)
當晚去之前已諗定如果見到會即刻問價兼包佢全晚

今晚又係十點幾去到, 由於第二日又番工, 今晚冇咁多客
行左個圈, 結果又係失望囉, 唔見TARGET
好彩場波都係好睇, FOCUS 番睇波, 再等下添啦...

中間有條女走埋來HI 我, 樣OK, 身材一流, 一條紅色幼吊帶大露背短裙, 有波有腰, 波大大但睇落唔似石頭波, 都幾EYE CATCHING(我係鍾意大波波, 不過寧願細都唔要假波)
咁就同佢吹兩咀啦, 我話我香港嚟佢就突然轉講普通話, 我以為佢係中國妹, 佢又話唔係, 話喺上海生活所以識講
佢都係講左四五句就問我帶唔帶佢番酒店, 條女其實我OK, 但我都想睇波同埋想試下等唔等到我TARGET, 所以我話想睇埋場波先
本身我隻手就搭住佢條腰嘅, 都掃左幾下背, 但我一話睇完波先佢即時變臉, FING 開我隻手仲啤我"DON"T TOUCH ME IF YOU ARE NOT TAKING ME TO HOTEL".
我都係想睇埋場波先啫. 我都明佢係做生意, 時間就係金錢, 睇埋場波都夠佢做多轉客
但佢變臉變得咁快, SERVICE 都唔慌好啦, 所以點都唔會去馬, 同佢BYE 左就算

跟住有另一條女走來HI 我
細細粒可愛型, 顏值高, 笑得好甜, 可惜冇波...
我同佢吹下水加上我又抽下水, 咁樣玩左十幾廿分鐘, 佢就問我帶唔帶佢走, 我就都係話睇完波先
不過哩個態度好好多, 話咁叫我睇完波搵佢喎

睇完第一場波, 就又係時候行個圈睇下, 都係唔見TARGET, 我心諗今晚都係冇行啦, 疊埋心水睇下有咩其他CHOICE
見到有條女幾高又FIT, 我主動走埋佢同佢HI
佢唔多識講英文, 但佢就會用電話打英文SHOW 俾我睇, 都睇得明
我留意到佢部IPHONE 個介面係日文, 就好好奇
佢就話佢係日本人, 東京嚟, 我心諗邊有可能... BRIX 都仲有D 機, IPANEMA 真係IMPOSSIBLE.
再傾多兩句就9九9 SURE 佢係扮日本人, 屌你扮日文人但又唔識講日文... 真係好削
我同佢講日文佢又聽唔明, 叫佢打日文佢又話唔想
想呃9 人, 同你講BYE BYE 啦

算啦, 冇女啱, 繼續睇波啦
睇到兩點幾, 發現有D 新女入場, 明顯氣質唔同, 我諗係BRIX 過場過嚟, 都吸引左我望
有個白色大露背, 側邊露左半球我覺得唔錯, 我望住佢但佢行過又冇反應, 算, 冇理由追住佢問架嘛
過多陣哩個白色女又行過, 今次我冇望實佢, 但佢就主動走埋黎HI 我
佢叫YOKO, 越南妹, 英文唔錯, 抽抽水佢皮膚真係好白滑
我直接問佢對波真定假, 佢又唔直接答真或假, 只係話個胸係佢媽媽俾佢的
佢係咁SELL 我話佢好好SERVICE, 唔會趕時間, 開我$350 一Q
我其實唔鍾意講兩句就話番酒店, 所以我求其回佢價話$200, 點知佢諗左幾秒, 就拉住我話行...
我真係有D SURPRISE, $200 嘅話個價其實OK, 我既然回左佢價佢又受, 如果仲REJECT 都幾樣衰,
於是就離場去搭的士, 酒吧外又見到個之前個紅色吊帶裙, 原來佢地係FRIEND, 佢地互相講左D 越南文我梗係聽唔明, 但我都估到係講緊我
的士途中傾下計 ,佢話佢其實過黎新加坡讀英文, 唔怪得D 英文幾好
成程車都幾好傾, 拖實手掃下背掃下側波都幾過癮. 上到房梗係做番正經野, 驗下貨先
嗯, 果然係真波, 態度仲係良好, 都算GFE, 冇叫我俾錢先, 有幫我除衫侍浴, 感覺良好
佢沖完涼出來睇真D, 腰幼, 大C 波, 仲有PINK LIN, PINK GAP, 完全對版
跟住上到床入正題, 都係嗰D 啦, 的確唔係好趕時間, 轉左幾個POSE 都冇SAY NO, 完全配合
完事後都仲有幫我沖涼, 著哂衫先至問我收錢, 只係叫我俾多$10 TAXI MONEY, $210 真係抵俾同埋感覺良好

囡囡WECHAT 相

我問佢仲係咪番去IPANEMA, 佢話唔會啦, 肚餓想食野, 諗住去食泰菜, 我其實都肚餓, 佢就話一齊去食, 我都真係肚餓就話好
我著埋衫就同佢搭的士去GOLDEN MILE COMPLEX 度食泰菜, 依然仲係KEEP 住GFE, 坐車都係挨住我俾我攬住同抽水
食野期間都好好招呼, 夾野俾我食同裝湯俾我飲, 抵讚
D 泰菜幾好食, 聽講哩度D 檔全部都係泰國人開, 一定夠正宗

傾傾下, 佢果然平時只係BRIX 搵食, 平時收費係最少$500 至$700 一Q, LONG STAY $1000 UP,
一晚通常都做到三至四個客, 即係正常係賺$1500 至$2000 一晚(真係好好搵...)
仲話有時D 闊佬俾$1000 LONG STAY 但一Q, 上樓上HYATT 半個鐘佢就可以落番黎, 可以直接搵下一個客
一般係如果BRIX 冇咩客, 兩點半接近閂門佢先會過IPANEMA 行多轉, 如果都冇客就番去訓覺
我話我$200 咪好鬼抵屌, 佢話係呀, 不過話都幾LIKE 我所以OK 啦咁喎
跟住佢又話個紅色吊帶裙係佢個FRIEND, 紅色吊帶裙講嘅越南話係話"哩個麻甩佬搞搞震冇幫襯, 你咁勁搞掂佢番酒店?"
我解釋俾佢聽我只係想睇完波先帶女番酒店
佢叫我唔好怪佢朋友態度唔好FING 開我隻手, 話好多麻甩佬真係齋抽水, 講好哂價錢應承話番酒店之後又自己閃人(我完全明白丫, LOL~~~)
佢亦話哩個就係IPANEMA 同BRIX 嘅其中一個分別, 除左價錢之外

根據佢所講:
IPANEMA 囡囡 - 著衫只求暴露, 極多假波, 主力搵快餐, HI 完冇講兩句就開價叫人番酒店, 番到酒店會要求即刻收錢, 又會趕時間, 目標會係一個鐘內可以完事兼番到IPANEMA 做多轉客
BRIX 囡囡 - 著衫性感得黎要比較高貴, 甚至唔露, 有時偏向OL 套裝, 唔理點樣都會盡量KEEP 住態度良好(EVEN 個客齋抽水). 英文一般比較好, 唔會太CHER, 會同個客傾下計先慢慢引導去問佢帶唔帶番酒店, 服務亦比較GFE

價錢方面佢話而家BRIX 正常價都$500 一Q 甚至$700 或$800(如果旺場), 佢地喺BRIX 唔會開低價($400 以下), 以免做壞規舉
佢話佢個FRIEND 紅色吊帶裙之前都有去BRIX, 但唔多發市所以先放棄改為去IPANEMA 搵食

ANYWAY, 飲飽食醉之後, 既然佢都咁FRIENDLY, 我都有風度, 坐的士送埋佢番屋企我先自己番酒店啦.

DAY 2 總結: 雖然搵唔番TARGET, 但總算係用IPANEMA 價食到高質好服務BRIX 囡囡, 滿意

BTW, 睇條女WECHAT, 見佢之前去過上海
應該用WECHAT 搵客, 見佢SHOW 左D CAP 圖收人仔, 好很貴啊...
Thanks ching. 個report好有用
想問Singapore 有無d地方 只係飲下酒抽下水唔駛下下去馬呢
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 shmmm ##1 的帖子

謝謝師兄分享

嘩, 師兄, 呢個包膠既資料好有用呀, 估唔到你係條囡身上套到咁多BRIX及Ipanema既most updated料......

條囡睇落皮膚超滑喎, 小弟睇張相都扯旗............叫Yoko? 我估係BRIX冇同佢傾過......

睇完呢篇, 好有衝動想SKIP左BRIX等1點左右先直接去Ipanema執D減價高質貨

多謝CHING報告,恭喜食到好野!有冇攞越南妹V7?

davidmills 發表於 2018-7-10 21:08
嘩, 師兄, 呢個包膠既資料好有用呀, 估唔到你係條囡身上套到咁多BRIX及Ipanema既most updated料......:th ...

條女好傾呀, 又有女友FEEL, 唔錯
張相就梗係有PS, 但真人皮膚都真係好滑

utopians 發表於 2018-7-11 01:31
多謝CHING報告,恭喜食到好野!有冇攞越南妹V7?

當然已ADD
咁好傾

hkhkh 發表於 2018-7-10 22:48
睇完呢篇, 好有衝動想SKIP左BRIX等1點左右先直接去Ipanema執D減價高質貨

如果一心諗住等BRIX 女減價, 其實都要兩點後
可能失望多, 只有部分囡囡會過IPANEMA
都係講G 運啦

回復 shmmm ##9 的帖子

可能未等到已經瞓著左

BRIX通常出價300,回價400,最後350走得

1000坡紙都6000港紙, 証明囡囡價錢好一致.... 地貴

等ING PART3

多謝分享,睇個囡囡幅相幾吸引

好野一定要大家分享~

多謝CHing分享

師兄分享好實用, 增見識了,