[搵囡心得] Ipanema 世界盃球迷奇遇記 Part 3/3

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part 1
http://141hongkong.com/thread-2031495-1-1.html

Part 2
http://141hongkong.com/thread-2031789-1-1.html

終於到Part 3 結局了
Part 1 講過我去IPANEMA 見到有個TARGET 但MISS 左冇去馬, 飲恨食白果
Part 2 再去IPANEMA 都係想搵番個TARGET 但都係唔見, 不過好彩食番件高質囡囡
到Part 3, 都仲係圍繞哩個TARGET, 哈哈~~~https://global.sex141.com/

今日係星期一, 尋晚帶YOKO 番酒店大戰完仲出去食泰菜, 番到酒店沖涼訓覺都已經差唔多朝早六點. 訓左一陣九點幾又番到OFFICE, 真係成個人乾咁
到夜晚, 都有諗過唔出去, 但我第二日就走人, 今晚係最後機會, 所以最後都係去左IPANEMA, 就係為左睇下見唔見到個TARGET
由於係星期一晚, 即使今晚場波係巴西對墨西哥咁精彩, 去到IPANEMA 都係唔多人, 始終係WEEKDAY 之後又要番工
行左個圈, 冇咩收鑊, 又可以專心睇波了. 踢到半場, 又行個圈, 今次真係皇天不負有心人, 我終於見到我個TARGET 了! 我馬上走埋去HI 佢, 吹吹水
https://global.sex141.com/
佢見到我都有D SURPRISE, 明顯係認得我. 同其他囡囡唔同, 佢冇即刻CHUR 我走, 真係合我心水, 我之前都提過我最怕講冇兩句就話番酒店, 所以既然佢冇問我亦冇提話番酒店, 我就只係攬住佢睇波同埋吹水. 佢話星期六晚有見到我, 佢話以為我冇留意佢, 咁梗係唔係啦. 囡囡叫THAO, 係越南人士, 24 歲, 佢話過黎新加坡讀英文, 黎左10 日, 等緊學生証, 未開學所以黎IPANEMA 搵下外快, 遲D 開左學就未必會來了, 因為第朝一早要番學. 場波睇完, 我諗都係時候番去做正經野啦, 正當我想問佢價番酒店嘅時候, 佢話佢要行開一陣搵FRIEND, 話陣間番來, 咁我就收番我句問價, 話我會等下佢.https://global.sex141.com/

跟住... 我就坐喺度等佢. 十二點幾, 又未有波睇, 坐喺度係幾ON9, 成間BAR D 女仲多過客, 大部分女見我坐喺度咁耐都LABEL 左我係唔會帶女走, 都廢事HI 我. 當然, 中間都仲有兩條女撩過我, 睇落都幾好, 但我一心等THAO 番來所以都冇去馬...
等下等下, 嘩, 已一點幾, 即係成個鐘都未番來, 我心諗會唔會又柒左, 我隱約覺得我應該放棄走人, 因為要番來應該都番左啦... 但我決定再等, 最多睇埋比利時對日本場波
到左一點半, THAO 終於番來, 因為我坐喺門口, 所以佢一入來我就見到佢, 佢話唔好意思去左咁耐, 同埋諗住番來唔見我就會番屋企. 好啦, 既然番左來, 我都係攬住佢FLIRT 下, 再過多陣, 我認為都係時候入番正題, 我係唔問價錢直接問佢跟我番酒店, 佢竟然係要諗一諗, 之後先話OK. 拿拿臨去搭的士番去, 喺車度繼續傾下計抽下水.

番到酒店房, 都依然係冇講價錢, 我直接就推佢落床開佢波啦. 我地大車特車, 然後互相搜身, 我搜到落下面, 隔住條T-BACK 都FEEL 到濕哂, 真係KY 都唔駛落, 我玩左一陣指插, 佢就話唔要手指要大碌腸, 我梗係義不容辭上套埋牙, 轉左都好多個POSE, 由床上到到床下到牆邊ETC, 囡囡好好反應, 我相信唔係扮野, 大戰三百回合後終於派貨, 之後攬住吹下水先至去沖涼. 沖涼都好好服侍, 連頭都幫我洗埋. 番到上床, 當時係日本對比利時尾段, 我就開VIUTV 睇埋場波, 睇完之後... 嗯, 回左氣, 於是又執多一劑. 跟住我叫佢留喺度過埋夜聽朝先走, 我地就攬住一齊訓, 全程100% 女友FEEL.

訓左冇耐八點幾我鬧鐘就響, 因為有個CONFERENCE CALL 要JOIN, 我要走左去廁所打電話, 出番來九點幾, 我上番床佢就攬住我想繼續訓. 佢上身剩係著住我件T-SHIRT, 下身一絲不掛. 我就摸下摸下, 又摸到佢濕哂... 跟住都係嗰D 啦, 黎個MORNING Q. 我話同佢食埋早餐先番工, 佢又話唔駛, 話食腸就得啦喎... 咁樣又黎多劑. 老實講, 都幾攰, 梗係啦, 又唔夠訓...

完事又沖涼, 今次真係要著衫走人啦, 因為我真係趕住番工, 當時已十點幾, 然後我酒店房12 點前又要CHECKOUT, 乜都未執, 真係好鬼趕
哩個時候佢終於問我係咪會俾錢佢啦, 我問佢俾幾多, 佢話我話事, 我就扮哂野話唔知俾幾多, 最後佢話$300. 我心諗咁益我, 梗係即刻俾啦. 我問佢平時收幾多, 佢話250 - 400 1Q, 咁都正路, 不過我係執左佢四Q 過埋夜咁啫.
我問佢, 點解會唔傾價錢就跟我番酒店, 如果我唔俾錢咁佢點, 佢話如果係咁都冇辦法, 因為佢都有D 罧我, 同埋當時我叫佢番酒店時個氣氛幾好, 佢唔想講錢破壞左. WELL, 果然有想法
如果唔係我當晚就要番香港, 我係會請日假同佢慢慢玩啦...   
我都好耐冇玩過夜啦, 條女啱KEY 真係好玩好多, 令我諗起以前落老蘭溝女帶番屋企嘅日子... 不過往事已矣, 只能回味, 我只能話今次真係好夠G 運

By the way, THAO 個樣我覺得幾好幾純, 冇撈味, 身型好吸引我. 比一般IPANEMA 嘅越南妹高, 應該都有168 左右, 天然吸手B/C 波, 因為都瘦, 所以都顯得唔細了, 冇乜小肚腩但PAT PAT 都有D 肉, 係幾好推.
今次真係好ENJOY, 以俾錢搵女黎講未算最TOP 但都係頭幾位, 未至於好似另一個師兄份包膠係"性愛經驗中最美妙既時刻"咁勁
啱KEY 同女友FEEL 係堅正, 但都係比唔上自己溝番來講心唔講金嘅SEX, 因為會再加上成就感
又以講金黎講我三年前喺吉原同個痴女AV 女優玩係仲正, 花式多又夠淫, 仲要生中出(好孩子不要學, 有排驚), 真係會回味無窮. 可惜已冇再做又冇再拍AV... 想番啅都冇機會

出幾張相大家睇睇, 但尊重番囡囡樣就唔出了
羡慕兄弟你啊!好性福啊!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多谢师兄分享!好有用!

哇塞,这对车灯赞

發表於 7 天前 | 顯示全部樓層
多谢ching分享

青春靚女好抵食

回復 shmmm ##1 的帖子

谢谢分享

今次真係有G運!

一晚4Q心頭好,正喎!

終於等到PART 3啦!恭喜CHING食到好野

終於等到你出part 3,條女真係幾正,有性福

老實, 真係抵到爛...
但最主要都唔係錢嘅問題, 係囡囡都夠投入, 哩D 真係人夾人, 有時俾多多錢都冇

bing5354 發表於 2018-7-17 22:10
今次真係有G運!

的確係, 所以DAY1 食白果都抵番...
只可惜趕住走, 如果唔係一定番啅多一晚

nathanw 發表於 2018-7-17 22:30
一晚4Q心頭好,正喎!

係幾正架

大波靚女,好開心。

shmmm 發表於 2018-7-17 18:31
Part 1
http://141hongkong.com/thread-2031495-1-1.html

全程跟CHING 的精彩一流報告

女女好L正呀 真心覺得睇見都硬 恭喜師兄有G運

精彩一流報告VVV

恭喜CHING食到好野

多謝分享!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

on991672001 發表於 2018-7-18 10:33
女女好L正呀 真心覺得睇見都硬 恭喜師兄有G運

所以真係忍唔住狂砌佢

Ching 厲害,有志者鄧竟城,恭喜恭喜

師兄真幸福,完美埋齋。

用手機回應 shmmm #17 的帖子

師兄食都好野最好都暫時私有化食 起碼感覺良好 如果女女肯cosplay就更加正  因為睇相身材真係堅好