大家同sp係點開始?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自己冇sp…但係想試下搵sp
想睇下ching們係點同你地嘅sp開始
回覆 讚好 不讚 使用道具

Also wanna ask... but more likely our face our fate...

Usually, after drinking.

回復 coolerman ##4 的帖子

咁簡單?

一切都係沖涼先

回復 hinfan ##5 的帖子

If a girl is willing to drink and willing to drink with you alone.  This is a good start because usually the defensing barrier will be lower after drink.

However, don't get the girl drunk.

好多人都係上網搵,但我都未搵到

呢樣野我都想知道

咪先識條女....再慢慢溝!

你又係點樣開始?

你情我願

samuel_lam 發表於 2018-7-29 02:28
Also wanna ask... but more likely our face our fate...

睇你雞運同彩數
當然你個樣都有關係
試問條SP希望同條靓仔食飯定同條麻甩佬食?
以前v7好多靓女係真人真相唔係D賣保險股票之類嘅人
當時大家岩傾就約出來食下飯吹下水
第一次來來去去咪食飯唱K落disco都要洗錢架
最好你就搵實weekend約 因為第日唔洗返工 可以系酒店過夜嘛!
第一次就要把握好機會 唱L曬K 咪叫她一起上你間酒店房休息下之類 自己作故仔啦
唔得嘅話咪等下次囉 除非她unfriend你姐
話返轉頭 搵SP都因人而異 你嘅SP可能唔受呢套都唔定 都係各使各法
不過一個肯定嘅因素就係好L曬時間去搵
個人覺得12年前就好容易食女 FOC個隻 但係12年後就開始難 15年後更難 連真人真相真SP都難  
建議ching想真係搵D SP 都係面對面搵好D 家下D app 好L多假野
*SP始終係SP 就算遇到係良家婦女 又或係極品中嘅極品始終係SP 長期維持偷跳都得 談婚論嫁就你需要好好考慮清楚囉.

我都係V 7, A PPS, F ORUM到識, 但唔好諗住搵到好索既, 我就WE7最多搵到, 但好多係新移民

回復 海鮮格 ##13 的帖子

同意, 樣, 談吐, 打扮都緊要, 44正正, 干干淨淨, 唔好太心急會好D. 整張好少少既頭象, 都有幫助.
我多數就出黎睇戲唱K先, 試下拖手, 拖到就攬, 攬到就車, 車到既, 應該都可以有下文