[初哥查詢] 酒店门口

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近经常出差住在罗湖酒店,门口经常有大妈说有女可以上房,1500元。

有师兄试过吗?
1500人仔又幾貴噃
呢個價位多的是!
太貴啦 兩三百蚊就差唔多
回復 kcrc100 ##1 的帖子

數年前試过,那時开价六佰,还价五佰成交.乜而家咁貴?
太貴無興趣
太貴了
價錢就貴,應要減佢一半啦,
向大媽傾計,問下可否不帶套,口吹,etc,之後仲要問多少時間,幾多Q,講岩雙方同意價錢,

之後會帶你去附近上樓睇女,就揀岩女女就帶入房。
大媽會有房俾你,房就一定細又唔知幾耐冇清潔。
1500是什麼女先?車模級別或一些中級的空姐就差不多這個價位。不過而家學校放假,多左好多18-20的出來搵快錢。這些勝在青春無敵,但得過做,唔識什麼服務的
回復 dcha3 ##9 的帖子

Too expensive for one shhot..!  If overnight, it can be talked.
1500過夜定一Q
kcrc100 發表於 2018-7-29 17:36
最近经常出差住在罗湖酒店,门口经常有大妈说有女可以上房,1500元。

有师兄试过吗?

6-7張大巴啦.
太貴無興趣
見你住五星級酒店就開你三陪價錢
回復 grass2 ##12 的帖子

而家D價都好過份
CQQ123 發表於 2018-8-2 22:53
回復 grass2 ##12 的帖子

而家D價都好過份

我玩咁耐最貴都是在東莞玩過$1200,但跟深圳向西的$150其實質素及服務流程太致相同,都是~洗~吹~做~洗~完
無試過,不過D開價都幾貴吓,應該唔值。
只是怕不安全

茂留意到尼個主題, 咁岩見到
Ching因該係話羅湖酒店隔離個7仔大媽agent.
有時1個,有時三四個!
D女每次上羅湖大酒店需要過保安果關, 卑幾條野先可以上房!
如果係入面D sn女就唔洗, 皆因保安認得她地.
以前經常去果間7仔食野, 坐係度睇個大媽湊仔,順水睇下她條事業線.
(有一晚個7仔妹妹條頸有十幾個咖哩雞, 卑她嚇一跳, 念返她條仔都好狠...)
舊時都係開價幾百5-6, 家下過千就離譜D,雖然成行都係咁, 茂計.願者上釣!
其實D女上房個保安知道你住幾樓幾號房, 有時都會留意你, 遇上打風你一定第一個先被捕.
所以出差住系羅湖酒店都唔會搵個Agent介紹女女吊西. 因為信唔過個保安.
其實每間酒店你一搵女上房, 個保安一定知道, 因為大家心照.
不過我對於羅湖大酒店就唔敢博, 可能係第6感, 始終覺得件酒店保安有問題.
有可能之前有間日本餐廳同賣好似係KTV之類, 所以一有風, 羅湖大酒店會特別嚴緊. (其他地方唔知係米咁.)
就係覺得D保安特別會關注你咁!
所以我卜野都係去D比較熟落既酒店....
點解會咁覺得...皆因她地其中有件大媽卑小弟吊過下...知道她地好蠱惑...所以...
當時件大媽得個30陵歲, 165+, 樣都幾得下, 所以咪就...
唔知依家係咪一樣, 隔佐咁多年, 因該好然多野都唔一樣.
起碼間茶餐廳都收佐皮....

最後始終果句, sz開房家下係茂保證安全,
可能條女有問題先招惹D ko搵上門, or
係保安收唔夠報串,
又話者係酒店前台報串...
咁然多問題點知邊然個係?
最好就係自己帶條女一齐眼皺check in, 12-6pm check in 就比較安全D.
入黑check in D保安一定及實你地.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 19:14