[曼谷] Agogo bar 啲女真系好难玩!!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Agogo bar 真係好難玩

去過曼谷兩次 亦睇咗好多師兄報告 覺得Agogo bar 係好難玩或者要畀好多錢先有得玩 (lady drink, Barfine ,又肉金。) 今次 同一個朋友去bkk ,咁,梗要帶佢去D吧度见识下。
未去之前,我就真糸一D期望都冇,入左一间soiCowboy嘅吧,見到有一個妹妹仔 係咁同個鬼佬車 我個朋友 又覺得好過癮 所以等個鬼佬走咗之後 就叫咗個妹妹仔坐低玩……条女又真系可以車。之后佢有個姊妹,我望落去都ok,叫坐低……佢亦肯畀我車,加上兩條女跳舞都相當好睇,果条腰chok下chok下,对眼又糸咁望住我,好似做緊咁!!!我真系净睇都扯扯地。
最抵死嘅係佢哋話佢哋可以4P……(我吾肯定系米可以亙动,但就算冇都非常正。)咁我就同個friend諗 不如叫佢兩個返酒店 玩4p 。咁講好話叫佢第二日返工前五至七点上嚟酒店跳舞畀我哋睇,當然最重要系畀我哋搞啦。講好每人畀5000 點知第二日再叫佢嘅時候,又話M到,又話要畀Barfine酒吧,要6500! 明明係叫佢返工前過嚟,點解要比BF,講下講下 ……結果都係倾唔掂, 其實我有一刻都想妥協,畀6500叫佢哋上嚟玩。 但覺得佢哋玩嘢 可能上到嚟都係 求求其其 hea住搞 ,所以最終放棄 。唉……搞到我同我朋友鬼咁興奮,系酒店房set好曬啲跳舞位,扑野位…… 結果要去浴室搞掂。
一而家返到嚟香港我都有幻想如果真係搵到呢兩條女上嚟跳舞+搞野……都真係幾過癮。
究竟Agogo bar D女真糸点先搞得到???

抱歉……真假我己無法验正……封眼果2位先系主角。真系越睇越索。 吃不到的葡萄是酸的, 搞不到的女女是索的
回覆 讚好 不讚 使用道具

有食唔食⋯⋯

abcdefghi 發表於 2018-7-29 23:54
有食唔食⋯⋯

吾系吾想食……系怕佢地hea住搞就冇引……而且有一个仲話M刭……唉!

結果要去浴室搞掂 so far ok

點解即晚唔打鐵趁熱…樓主俾得5000銖,咪同pay bar , st 錢差不多,唔明點解要等酒醒曬,加隔左晚冷河先玩🤔🤔🤔

Kimchen 發表於 2018-7-30 00:19
點解即晚唔打鐵趁熱…樓主俾得5000銖,咪同pay bar , st 錢差不多,唔明點解要等酒醒曬,加隔左晚冷河先玩🤔🤔🤔

因为當晚我地住 pp bts 嘅24 inn, 第2晚住solfitel ,谂住个房正咁多,玩4P爽好多!

eddie1982 發表於 2018-7-30 00:23
因为當晚我地住 pp bts 嘅24 inn, 第2晚住solfitel ,谂住个房正咁多,玩4P爽好多!

明白🤩換個靚房都玩得開心啲😂

返工前...即係搞完要返工 6500 ST 搵笨柒 不過晒左間sofitel

開波前加油,唔好要。
俾左你條氣唔順,唔俾又無服務。
算啦,再搵個

Too bad didn’t work...did you go to barcarrat?

回復 eddie1982 ##1 的帖子

都真係好難掌握

講好了隔天就變卦,真不幸,是我就當天講完即約了~~~

經驗是累積翻來的。

回復 eddie1982 ##1 的帖子

四條大波女,真?假?

既然都有間靚房,可以去第二間揾女ST或者LT呀

fallinsex 發表於 2018-7-30 01:49
講好了隔天就變卦,真不幸,是我就當天講完即約了~~~

因為我覺得我开个条件都吾錯……5千2个鐘,佢地凈袋,所以谂住佢地都吾会放飞机。

Apple11 發表於 2018-7-30 00:48
Too bad didn’t work...did you go to barcarrat?

去过,但可能個场太旺,D女吾憂做,坐左一陣,都冇心儀女女过泥拗drink.

comeonjames 發表於 2018-7-30 00:36
返工前...即係搞完要返工 6500 ST 搵笨柒 不過晒左間sofitel

鬼叫遇着2条狐狸精,又扭腰,又車,又磨,又话4P……边仲有理智!可惜就系當晚間房太差,下午又出左1野,所以先谂住第二日食。

可能喺前一晚 兩條女飲咗啲酒又磨咗成晚 自己都想要 第二日瞓醒個mood梗係差少少啦 下次即晚好食啦