[TS專區] 有冇入咗道嘅師兄願意分享/講解一下魔道之魅力。

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

声明:小弟未入道,有小小……约10%想揾TS试试。
在此無意去探討入道是對或錯 因為 這是沒有對錯的。只有爽与不爽。

已經問过好幾位師兄,請佢地分享/剖析一下魔道之吸引,但可惜都沒有回应。只好试下出一个post看看有否師兄願意指教一下。

最新甚至有位師兄话佢只係幫那位女女打j都己十分興奮,搞到我真系好有興趣想去知到底糸乜野一回事。

以我估計,Ts吸引之處 因為佢哋比女人更嗲。而且可能佢哋嘅眼神演技 都令到男性有希望征服佢嘅感覺 但係 如果 係LB嘅話 咁佢仲有支棍喺度 面對呢個男性嘅性徵我冇辦法想像點樣可以有征服佢嘅感覺 。
第二,可能由於佢哋之前係男身,所以特別了解或者明白到點樣可以令男人興奮 ,甚至比女人更明白 。甚至佢地识点样去刺激男性嘅G点令佢地有男性的持續性高潮?

呢個post只係討論性質 希望唔會得罪任何人。謝謝。
講咩都無用,自己試過先係最真實
回覆 讚好 不讚 使用道具

我是覺得還好吧,玩了很多年了,並沒覺得是魔道,也沒有回不回的了頭的問題,
就像你發現西餐很好吃時你中餐還是會吃是一樣的。但如果你一輩子都不吃西餐
那也OK啊,中餐也很多東西可以吃。
對我來說,Ladyboy 相較一般女生來說相同硬件素質時更加便宜,
或者說相同價格時更加漂亮,然後一般來說服務及配合度比較好,機車率較低。
另外就是屁屁比前面緊啊,一般妹子願玩屁屁的很少,但 ladyboy 當然都行。

完全女兒身定未系

支持師兄放Post,因為我都想知,
有兩次要出馬,但到咗LB Bar 時
都縮咗沙,因為念起佢有JJ

ilovejapangirl 發表於 2018-8-4 22:54
我是覺得還好吧,玩了很多年了,並沒覺得是魔道,也沒有回不回的了頭的問題,
就像你發現西餐很好吃時你中 ...

可不可以这样去想…………玩果陣,要忘記性別,不要老是在想她是他还是她…………佢就算系扮反應,都要當系真。
要將注意力集中在肉體上,感观上。

eddie1982 發表於 2018-8-5 00:40
可不可以这样去想…………玩果陣,要忘記性別,不要老是在想她是他还是她…………佢就算系扮反應,都要當系真。
要將注意力集中在肉體上,感观上。

性別在靈魂而不在肉体 ;-)
當然,人很難對眼睛看到的東西無視(我是指 JJ,你懂的)

所以,想試試看的話可以由找 LB 來 BJ 開始。
然後是外觀完全無異的 TS (Post Op)
然後找 LB 全程後入(看不到 JJ)
最後再翻正面。

ilovejapangirl 發表於 2018-8-5 00:53

咁師兄有冇边间D  TS系比較適合我尼种想试下入道口既初哥的呢?

有個咁樣的講法, 特別流行在同性戀界別, 就係話, 人係無100%異性向, 即係話, 如果100%鍾意女人係100分的話, 50就係雙性戀者啦, 好多人係屆乎50至100之間

如果能夠放開男女的清楚分野, 其實都係能夠對妖妖的身體感到性興奮

唔知咁解唔解釋到, 我個人就無咩困難, 純粹係同妖妖的互動之中好興奮, 對身體器官無咩厭惡感

eddie1982 發表於 2018-8-5 01:10
咁師兄有冇边间D  TS系比較適合我尼种想试下入道口既初哥的呢?

我惗你爬下文都知, 一定係NANA PLAZA地下的Obsession, 絕大部份的妖妖臉孔都很女性化, 比較柔美, 幾乎看不出前男人樣, 而化妝打扮係日系韓系, 最容易入我地亞洲人眼

ilovejapangirl 發表於 2018-8-5 00:53

好 一於咁話 下次去泰國 照師兄說話咁做

回復 hungyiu ##2 的帖子

正解

回復 eddie1982 ##1 的帖子

我以一個未入魔道但喺魔道路口行過好多次,都冇入嘅人講吓我嘅見解!

個人覺得魔道並非乜嘢更高境界,等如食嘢一樣,有D人唔食呢樣嘢,但好鐘意食另一樣嘢,有D人就乜都食一樣!

至於你話接受唔到有JJ,咁你咪去Nana間TS專門店睇吓囉,講真,果度D鵝,如果我飲大幾杯喺街遇到,或者再過多幾年老眼昏花,真係未必分到佢哋係唔係鵝!又比個好舊但幾好笑嘅包膠你睇(你一定又話我乜咁好記性),果位師兄去完,仲出埋包膠,好似完全唔知果D係鵝咁:

http://141hongkong.com/thread-1777743-1-68.html

starbuster 發表於 2018-8-5 02:19
我惗你爬下文都知, 一定係NANA PLAZA地下的Obsession, 絕大部份的妖妖臉孔都很女性化, 比較柔美, 幾乎看不出前男人樣, 而化妝打扮係日系韓系, 最容易入我地亞洲人眼

Ching,..Obsession  好似系LB店? 我谂我先试下TS先,LB應該有排先得。

dellwtko 發表於 2018-8-5 11:02
回復 eddie1982 ##1 的帖子

我以一個未入魔道但喺魔道路口行過好多次,都冇入嘅人講吓我嘅見解!

我當然吾係話入魔道就係最高境界,我只能夠講嗰個係另一個世界,所以想了解一下果邊個個世界究竟有乜野咁吸引, 正所謂人生苦短,乜都要試下 ,啱就留低; 唔啱就走人。

雖然你話我長氣又話你記性好,但你嘅記性真係好撚好 。
我都能夠記到一啲我要去記得嘅嘢,例如有工作上需要嘅嘢…………但係我話你勁 係因為你記到一啲 原則上係你唔需要記嘅嘢 就好似其他師兄嘅報告。尼一點 我係十分羡慕嘅。

回復 ilovejapangirl ##3 的帖子

但小弟始終接受唔到,抱歉

我也真的沒有辦法...想到他可能比我還大就...

confield 發表於 2018-8-5 15:54
回復 ilovejapangirl ##3 的帖子

但小弟始終接受唔到,抱歉

這完全沒關係啊 ;-)  如同小弟舉的例子,不喜歡吃西餐不是問題,
中餐也已經有夠多選擇的了。

hkasuka 發表於 2018-8-5 17:26
我也真的沒有辦法...想到他可能比我還大就...

由舞台上把妹子叫下來請她喝一杯,然後直接問她大不大
或者摸一把,如果大就打發她回去跳舞  ;-)