[一樓一] 准备第一次过香港揾食,请指点明路

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟准备9月中过来香港揾下食,各位Ching可以指点下点样揾食嘛?论坛实在太多贴,唔是好识点揾条快路。

问题如下:
1 边度多1楼1
2 点揾1楼1同点样联络
3 一般价钱几多
4 希望得到指教,可以容易D在论坛揾料

希望大家可以帮下我呢个新手啦,唔敢晒!

國內同胞? 係就唔好晒錢, 好多女都係上面落黎, 上面食仲高質啦.
PW1 發表於 2018-8-6 07:20
國內同胞? 係就唔好晒錢, 好多女都係上面落黎, 上面食仲高質啦.

感觉国内价格高得离谱,香港消费好似仲低,难道性价比不高?
thumb141 發表於 2018-8-6 08:25
感觉国内价格高得离谱,香港消费好似仲低,难道性价比不高?

有同感   何解国内价格高得离谱?  国内女女不想做? 但女女过香港做  

高汁女都留係上高食大茶飯,點會落黎賺你果一千幾百
蘋果農 發表於 2018-8-6 10:12
高汁女都留係上高食大茶飯,點會落黎賺你果一千幾百

分埋俾Agent 邊有1000
thumb141 發表於 2018-8-6 06:32
小弟准备9月中过来香港揾下食,各位Ching可以指点下点样揾食嘛?论坛实在太多贴,唔是好识点揾条快路。

问 ...

現在香港的囡囡又冇服務又唔靚,不如過澳門好過。
來港澳也是找同胞
澳門會比較貴但教養服務會好一點
香港的不熟悉只會是白蝕
既然大家都咁有感慨,睇落都是留翻在大陆同其他东南亚国家娱乐下算啦。多谢晒大家既意见!
"精"多可以直接上一樓一禁鐘仔
"錢"多可以去尖咀SPA食本地女
這个綱資訊丰富,你睇吓咪有晒答案。
遇過一個台灣abc,一部手機一張香港電話卡,上英文版4台,識路去旺角,佐敦,尖沙咀度洗樓,最後响廟街揾到佢至愛(熟女)
其實上面某些地方又真係貴過香港
不過上面多後生幼
每一次找妺子都是、撞手神、
香港食,平過大陸食。。。
现在系大陸食女吾易。
何況香港多國藉人種選擇
通街都係呀
香港最多分畀中介
上面不只分畀中介...明啦
所以女生收的可能同香港做無分别
上面有人話尖咀SPA食本地女,哪有本地女食呢~有都是上了年紀的新移民,不也是大陸熟女,141好好標明'陀地'那些就是了。樓主不防去見識下。.. 再講,就算真有年輕港女出來做,都收得貴兼冇服務..我就寧願食大陸妹。我也勸樓主,你喜歡熟女的話,來香港OK。但要美女的話,留大陸消費好過啦。如果不是怕大陸公安特別針對香港人來捉,我也必定經常回去搵食..
大陸大把好野食
thumb141 發表於 2018-8-6 13:55
既然大家都咁有感慨,睇落都是留翻在大陆同其他东南亚国家娱乐下算啦。多谢晒大家既意见!

視乎你個目標, 香港本地供應好少, 好既唔易約到, 咁來香港食返北方佳麗又好似好唔合常理...

食後生漂亮華人囡囡, 你就一定係留在本土消費好過來香港

食好服務中女以至熟女, 咁都有d可能

食異國風情, 亞洲囡囡就當然去返相關國家可能仲好. 否則就大概係港澳星三地之爭

睇下你想要咩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 19:35