[指壓囡囡] 新手求教學

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟只係試過幾次, 小弟想知道多小小, 問題特多, 但都希望有師兄可以幫手解答:

1. 其實係咪都有分7日場同埋服務場?因為試過冇乜服務但係就後生啲同靚啲(但都比大多數1仔好服務), 同時亦試過有齊服務但就老啲而且冇咁靚。

2. 聽其他師兄講, 係有分場女同街女, 咁係咪我夜啲先去冇晒場女就可以有街女? 明顯地街女係靚啲(試過1次咁大把)。

3. 小弟試過雙飛, 真係好很正, 但好多時女女同我話雙飛要2個鐘先夠好玩, 請問雙鐘玩雙飛有咩特別? 如果雙飛又玩埋水床會唔會太淫蕩

4. 聽師兄講女女係輪牌(已證實係真), 咁入房前同哥哥仔講我想要個後生小小長頭髮的, 其實係廢話? 如果比三四十蚊貼事過佢會唔會係一個開運大法?

5. 傳說中, 部份場地有VIP特大房, 除左熟客仔或真FD 底, 有冇計可以見識下?

6. 部份場地有水床(試過1次咁大把), 咁係咪所有女女都識得同你玩?

最後........ 小弟近期熱愛本地暑期工, 請問有冇好介紹?
我都想知

指壓點會有暑假工?
有嫁

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 00:05