[酒店/旅館] 獅城東洋/泡菜妹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說早兩三年搵到個網站定討論區有東洋/泡菜妹 (信係真先) 駐守酒店usd230-300 月尾去做嘢搵唔返個網址... 請問各大師兄有冇經驗分享,感激!

第一你要有新加坡号码,还要是之前没有被进入黑名单的号码,新加坡很多号码是会循环使用,特别是给游客的4/7天的SIM卡,打电话或者信息预约时间,不接或者不回复,基本就是不做你生意了,就这么简单
zozoro 發表於 2018-8-14 14:21
第一你要有新加坡号码,还要是之前没有被进入黑名单的号码,新加坡很多号码是会循环使用,特别是给游客的4/7天的SIM卡,打电话或者信息预约时间,不接或者不回复,基本就是不做你生意了,就这么简单

Thanks

話說早兩三年搵到個網站定討論區有東洋/泡菜妹 (信係真先) 駐守酒店usd230-300搵唔返個網址or forum... 請問各大師兄有冇???
爆爆 發表於 2018-8-26 07:37
Thanks

話說早兩三年搵到個網站定討論區有東洋/泡菜妹 (信係真先) 駐守酒店usd230-300搵唔返個網址or forum... 請問各大師兄有冇???

鬼妹google找skokka,中国妹找新加坡狼友,韩国的不清楚。orchard就有一些
zozoro 發表於 2018-8-26 16:33
鬼妹google找skokka,中国妹找新加坡狼友,韩国的不清楚。orchard就有一些

感謝師兄跟進回覆...
做嘢十幾個鐘好忙有一晚先得閒坐巴士去8巷落車掃街... 真係食唔落當然以50坡30只求一射感受吓呢度風情OK。要玩真係泰國冇得輸... 睇下呢幾日有冇時間再去其他地區發崛吓可能日韓妹都已經唔嚟揾食... 唉
爆爆 發表於 2018-8-31 09:18
感謝師兄跟進回覆...
做嘢十幾個鐘好忙有一晚先得閒坐巴士去8巷落車掃街... 真係食唔落當然以50坡30只求 ...

如果要找芽笼泰妹高颜值的得去18巷和18到16巷中间的小路,找80块40分钟的,会比较高颜值,我记得18巷30号门牌的好像有蛮多不错的。问价钱多少?等人开口,不要问人是不是80块40分钟,先开口问通常都是水鱼了,或者问这边价钱多少,还有如果一个人去,别带背包之类的,很多人不做你生意,之前很多日本仔,香港人来这边偷拍,被捉到,所以宁愿不做生意
zozoro 發表於 2018-8-31 13:08
如果要找芽笼泰妹高颜值的得去18巷和18到16巷中间的小路,找80块40分钟的,会比较高颜值,我记得18巷30号 ...

多謝高見
多謝,有機會嘗試
回復 zozoro ##4 的帖子

skokka通常幾錢?
狼友價錢係坡紙定美金?

Tks ching
謝謝分享

近尼2-3年就冇係度食過泡菜
but唔知以下消息幫唔幫到你
6-7年前記得以前有好幾件 一件記得叫 蘇Yoong 一件忘記名-莫非係Nikki? (記得逗留3日走左去馬來冇返過來)
件件都好俾心機去做 冇偷懶 你話點做她都配合你 唔會話騎你冇力唔騎 你唔哎停她會騎爆你
都印象好深刻架 大陸女女當時全部冇得fight.
海鮮格 發表於 2018-10-1 00:22
近尼2-3年就冇係度食過泡菜
but唔知以下消息幫唔幫到你
6-7年前記得以前有好幾件 一件記得叫 蘇Yoong 一件 ...

SG日日新鲜,前几个月的网站或者场都换了,几年前的几乎用不了,新加坡日日更新,再多几年连geylang都没了
新加坡的夜總會酒水太貴,圖方便的話,要麼芽籠,要麼BRIX,其他場子不清楚了,等師兄分享
卡一個位置 準備看高手接招
多謝ching!

多谢分享! thanks for sharing
多謝分享
多謝Ching分享。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:00