[曼谷] 曼谷回憶——野性LAOS女

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

返左香港,曼谷的幾日好似夢境一樣,坐系機場巴士,我先好似回歸現實,好好,回家了。

發生左好多事,無謂全部記錄,都無時間,除左之前在曼谷酒店分享的癡纏韓泰混血女女,接落來分享的就係呢位LAOS同Thai的混血兒。

下午BTS落車去shopping, 望下附近的人,竟然有位女女好多旅行相,最緊要系幾靚,無事就打下招呼,問我系邊,我話系BTS站附近,我趁機話介唔介意夜晚一齊吃飯,女女話shopping mall入面剛剛吃緊野,五點未到就吃飯?夸唔夸啊。我話我都系附近,可唔可以見下面?女女要求視頻,唯有膽粗粗應承啦,都幾似相,有9成唔錯啦,女女見到我都即刻捂住口笑,話OK,有無甘好笑啊。去到餐廳,一眼認到,就過去吹水,原來女女系LAOS,唔記得爸爸定媽媽系泰國人,依家來泰國讀書。女女話未沖涼未化妝,未走得住,好唔好意思話唔想俾我見到素顏個樣,無所謂啦,我都唔介意,反正我都要吃飯先,就約今晚見。都系講好價錢先,我同女女講我又唔熟曼谷,不如你做我導遊,我要LT,女女笑住話我都唔熟,屌,即係點啊,女女話,8000陪你到明天中午,我話6000啦,其實8000我都準備照殺,點知女女笑,好啦,你話6000就6000。

八九點吃完飯再VIDEO CALL,原來沖緊涼,唔好誘惑我啊,女女叫我再等等。十點幾發message,終於得啦,問我拿地址同酒店名,十一點左右,到,我落樓下接女女,真系有驚喜,唔怪得女人愛化妝,化妝之後,從清純變驚艷,女女連身裙打扮,仲著住對高跟鞋,幾有氣質,我即刻過去扶住,贊對鞋特別襯。見我留意到,女女笑左,話今日吃飯之後去買的新鞋。

上到酒店,我攬住女女,好自然就去沖涼,出來之後,過程都係一樣,撫摸,BJ,做正經野,見到女女個騎馬樣都幾過癮,點知女女突然下馬,拖住我的手,come on, 我一頭霧水,女女已經拉開窗簾,連入面層薄紗都唔放過,突然趴系張椅上面,張開雙腿,話sex here,唔系甘激嘛,出面見到啊,但箭在弦上,不得不發,捨命陪君子啦,女女好似都幾enjoy, 叫得好大聲,等陣實有人投訴,但呢一刻大家都唔得閒理啦。唔知幾耐腳都酸埋,轉戰返床,又系一樣,過程略過,之後大家抱一陣,一陣沖涼,之後女女話餓,大家就拖手出去吃宵夜。

不出我所料,女女好高回頭率,有幾個鬼同黑人見到都轉頭望,女女拖住我手話,走,唔好理。吃飯時候,女女分享左一些家庭情況和感情經歷,包括旅行工作的事,之後吃飽走人,承惠1000。

返到去,女女換返睡衣,大家上床瞓覺,一覺到朝早九點幾,但女女唔肯起身,抱住我繼續睡,我就用手抓住大波波陪住,享受短暫的一刻溫馨。中午我叫醒女女,女女話,我今日有時間,我唔急,可以陪住你,我唯有婉轉地話餓左,要出去吃Lunch,完成早晨的morning Q后,就此同女女分別。

人生在世,好多人對於我們都是過客,我們無辦法做到佛祖所講“百花從中過,片葉不沾身”的境界,但點樣都好,人生短暫,及時行樂之時,把握尺度,適可而止,過反而不及。等我們年老之時,突然記起,又不知是何種滋味在心頭,可能如人飲水,冷暖自知。

最後祝各位師兄風流就手,事事如意。

大家都係過客
不留痕跡
只留回憶
回覆 讚好 不讚 使用道具

ching好G運又有文采

utopians 發表於 2018-8-15 23:07
ching好G運又有文采

師兄過獎啦,今晚難得返來有少少時間,有感而發打好篇文,都唔知下次幾時先再出發啦。

hkclimax 發表於 2018-8-15 22:55
返左香港,曼谷的幾日好似夢境一樣,坐系機場巴士,我先好似回歸現實,好好,回家了。

發生左好多事,無 ...

咁都吹到水,吹吹下就變成LT。真係豔福不淺,有靚女相陪,各取所需。

ckkckkckkckk 發表於 2018-8-15 23:16
回復 hkclimax ##1 的帖子

講得好

師兄過獎,我要多向前輩學習。

所有都係鏡花水月

C兄勁 點解唔留佢耐d ar

ccbpukimaknn 發表於 2018-8-15 23:20
咁都吹到水,吹吹下就變成LT。真係豔福不淺,有靚女相陪,各取所需。

都係師兄所講,各取所需,合理範圍就可以,太貴我都唔會。

hungyiu 發表於 2018-8-15 23:25
所有都係鏡花水月

師兄,色即是空,空即是色啊,可惜暫時都要繼續修行,希望大家早日取得真經。

tsemax 發表於 2018-8-15 23:35
C兄勁 點解唔留佢耐d ar

女女都唔想起身,我早餐都未吃啊,餓到,算了,其實除非心意相同的女女,超過一日都幾悶。

hkclimax 發表於 2018-8-15 23:43
女女都唔想起身,我早餐都未吃啊,餓到,算了,其實除非心意相同的女女,超過一日都幾悶。

心意相通又真係唔易 開心過就算👍🏻

留精不留情

BTW, what is LAOS?

其實人心肉做,點會話完全無感情啊,只系大家知逢場作戲,止于此刻,對大家都好,女女日日接幾多個客,就算有感情,都系果刻,之後都系過眼雲煙。

所以話歡場無真愛,話雖然唔系絕對,但好有道理。

大家可以沉,但唔好沉歡場女子,最好正常途徑認識最好。

ivancww 發表於 2018-8-16 00:00
BTW, what is LAOS?

即係老撾,又叫做寮國,我覺得LAOS靚過一般泰女。

Good lucky experience must be very happy

Thanks for the sharing
It's a nice experience and thoughtful ending