喜必勁一問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問各位,宜家喺咪無左喜必勁買呢?以前屈臣氏有,宜家吾見有
回復 小澤瑪莉亞 ##1 的帖子) j; K' B6 ^1 D( @9 S2 C

. D6 g" [+ f+ L% ~師兄用過?
- v: b$ `& y- `: W5 G- ?8 e9 P7 ?好用嗎?
同神油差不多
) ~3 _/ O6 i$ g8 h5 g: q1 K& e6 L! e都幾那下
回復 taskforce ##1 的帖子
5 {9 W0 e! y" f! `% h- v9 `/ B  g' e+ A4 m' P" b2 R
用過,都有幫助,不過吾可以太多,好那

& d, a( n8 K9 d* [2 |/ l; U好那
% P0 Y- }; v- D咁會唔會連對手都覺得那?
回復 taskforce ##1 的帖子
" m; g# d. o6 @- ^! S6 V3 I! x& P/ e0 Z/ N4 P7 ^
咁又吾會,所謂既那只喺feel到敏感度無咁大果隻,喺可以耐左,而且都幾容易控制想射果下。不過宜家無得買啦
want to try that , no more change la
係咪真係有效
人地吹咪一口都係?
依隻我都用過. + ~0 n, l$ ?4 a% b% y' G+ @5 g
但用完成條野麻哂.. 有時硬唔起.7 E; O6 F" B( V0 C3 `- p
若果用完 皮膚未吸收哂. 又俾條女吹.) J7 S/ F3 E/ ~7 x8 C7 D, J  G
條女個口又麻
& P# J8 V) t, f  Z7 M2 x
7 o4 C3 I) f1 D中過招以後. 唔多太想用. 食必利勁好過

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 12:29