[曼谷] 我要打十个

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

CHING 们,

小弟即将会在下个月3号-5号到曼谷。经过泰国的厂家指路,介绍了一个妈妈给我认识。这个妈妈专门安排囡囡。我刚刚看了叶问,于是就有个想法 (打十个)。我要求妈妈帮我安排10个妞妞,她非常积极发囡囡相俾我。一发就发了20几个。价钱方面,妈妈话3000泰铢-4000泰铢(5个钟)。我问妈妈你滴囡囡可以搞吗?妈妈话:“睇你本事“。

好的,我就今晚慢慢睇囡囡,听日卑巨答复
會唔會就係我手頭上有果個😂

我果個就4500thb,5個鐘…但講到明no sex😂行街睇戲食飯遊水做gym,享受拍拖咁喎
我深信泰國女女只要價位啱…絕對有可能😏我都睇過佢啲相…啲女索到不得了😂😂😂
仲諗住遲啲出曬回憶錄先公開俾你地…或者閣下已經有,仲平過我果個😂
3000-4000 一條女 5個鐘,齋拍拖?
回復 Tucker21 ##1 的帖子

要睇本事? 咩玩法
no sex?行街睇戲食飯遊水做gym?
回復 Kimchen ##2 的帖子

我的是PARTYGIRL,安排到我房饮饮吃吃
回復 acchan恒 ##3 的帖子

安排到我房,饮饮吃吃
回復 Mark仔 ##5 的帖子

玩饮酒,玩游戏,当然我会建议除衫游戏
回復 paul168 ##6 的帖子

安排到房
可pm 我下星期會到曼谷

請 PM 媽媽聯絡!
Can PM to me ... thx
Tucker21 發表於 2018-8-17 03:48
CHING 们,

小弟即将会在下个月3号-5号到曼谷。经过泰国的厂家指路,介绍了一个妈妈给我认识。这个妈妈专 ...

請pm 媽媽聯絡 thanks
Can pm contact pls thks
waiting for your report, good luck
abcdefghi 發表於 2018-8-17 07:14
pm媽媽聯絡🙏🏻

睇左樓主果個先啦…我本身都諗住出曬回憶錄後公佈😂
Tucker21 發表於 2018-8-17 11:09

我的是PARTYGIRL,安排到我房饮饮吃吃

咁我諗應該唔同😂,係你個post度唔講我啲野…sorry打擾了🙏🏻🙏🏻🙏🏻
請樓主賜教🤩
師兄可PM妈咪聯系方法?
回复 karybobo ##11 的帖子

CHING,

等我的包膠出左先,因为我都是第一次。稍等

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:04