[賽後報告] Model figure 正宗陀地VENUS Q,細佬超值之選,玩家都必上,100% 我的女神

名稱: VENUS Q
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A28460-灣仔-樓上骨-VENUSQ.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

VENUS Q,Model figure 堅正到爆,佢本人就唔使講,正宗陀地妹,純正廣東話,加上英文對答及文書好流利。佢服務項目好多元化,有ProAV水床玩Boby to body 的頂級享受;淋巴按摩亦手技純熟;有誘惑Cosplay情節扮演;又有酒池玉林玩浸浴;知情識趣玩 Dating, 成個特別女朋友...真係樣樣皆能,絕冇欺場。

樣貌斯文標緻,好有品味修養,人見人愛,前凸後翹,曲線銷魂,皮膚白滑,肥臀靚羅,大粉波波呼之欲出,幼腰全走肥,加長腿,好open 開朗性感又夠誘惑,整體感覺正到無倫,見到都令人想入非非。

溫馨一聚,親切傾談片刻,主動幫我除衫掛衫,掛好衫幫我侍浴,細心幫我從頭洗落到腳,波推擦背,水床玩AV Nuru 用布甸美乳幫我洗擦我全身,對波波彈手得黎又軟熟,睇住佢呢個認真投入,真係無得輸。床上肉搏緊揍,體驗過啲兄弟會知,未試過?真係要親身感受你們兩人情緣的化學作用。

常見市場上啲Copycats,胡亂抄襲,假相假頭像,假到空間扭曲,名不符實,沽名釣譽。而VenusQ 果然真材實料。舉止談吐,服務招呼令人信服,深入民心。佢嘅服務不單舒緩都市壓力,而且傾吐中得到心靈平衡作用。真是好專業,好有滿足感!
實力派女神
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

風靡萬千

多謝師兄報告

真人真相,真心好服務

回復 SunboyM ##1 的帖子

多謝師兄推介

多謝CHING分享

多謝分享

Very nice! Thanks you for share brother!

樣靚身材正

利刃出击

身材窈窕可人

Sexy body ah

好正

sexy ass and big balls...

早兩個月第一次搵Victoria,初初都有啲擔心唔知係唔係堅野, WhatsApp傾左幾日,覺得唔係流嘢,於是決定約兩個鐘。
去到佢嘅apartment,一入門口,佢非常之親切,好健談,身形好fit,佢頗有品味, 唔係低俗一群,坐喺梳化傾左一陣,佢不經意地撲上來,纏綿遊戲正式開始,佢非常之投入,好似偷情一樣,感覺非常之強烈。
佢按摩技術非常之高,你同我全個人放鬆落嚟,最利害嘅係上套過程完全不經不覺,小弟幾年以來從未如此硬過,好彩我定力夠,一路堅持幾個動作,每個動作佢都好投入,叫聲更加令我堅硬落去,天花板上嘅鏡比我見到 bird eye view,簡直係視覺+肉體嘅享受。最後終於堅持唔到,全部釋放出去。
休息一陣,吹下水,飲啲嘢,一齊坐落浴缸鬆弛一下,佢嘅身材真係冇得頂,小弟弟又再抬起頭來,今次換過地方,係梳化大戰,因為係第二次,所以小弟耐力比較強,轉左幾個無敵姿勢,通常呢個時候我都會軟落嚟,但係佢嘅吸引力非常強,令小弟繼續堅持落去,轉陣地,在床上應戰,女上,男上,後推,側入,掛鼓,全部試過,個個都掂,Victoria 嘅耐力都非常強,最後雙雙一齊衝過終點!非常完美嘅一戰。

好大果籮啊

多謝師兄分享!!

Great balls