[佐敦/尖沙咀] 瑤瑤抓龍筋

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟雖算壯年,但佂戰太多近年漸感有點不同,由隨時可以2Q到現在1Q有時也有感少少力不從心,自己又唔敢搵身體去搏食D乜哥物哥!
於是滾友介紹我試下搵瑤瑤做下抓龍筋,話會幫到我,抱著旦試無仿的心態就約瑤瑤試下!
問瑤瑤乜野係抓龍筋,佢就解釋話係種能把堵塞了的筋脈打通特殊按摩手法亦有保健功用。
因堵塞了的筋脈會影響性慾和性功能,所以泰式古法按摩就衍生這特殊而有壯陽及增強性能力的手法,最最重要是純天然及手法並無副作用!!!
形容一下瑤瑤同地方先,佢身材fit S身形穿上超性感短裙;上身露大半球,深長既事業線加穿上T-Back、實在誘人,佢熱情咁幫我除衫去沖涼,房間環境整齊清潔。令人舒適。
Dup骨方面,我dup左咁耐骨,唔夠膽自誇骨精,但dup得好唔好就一定分到!我可以話就算瑤瑤無壯陽抓龍筋秘技,淨係佢手骨足以令我搵佢翻dup,細心有技術,穴位準堅有料到,肩、背、腰、手、腳都幫我用手探一探然後才用力地按,唔會用死力去錐你。踩背部分沒有把整個人體重放在我身上,還感覺到她用腳尖按在筋節上,完全係堅識dup兼有經驗的技師,被佢按完真係可以按得你鬆同舒服,淨係dup骨已經物有所值!
dup完鬆左到戲肉了!瑤瑤叫我反轉身,佢座在骨床尾將我雙腳放在佢大腿上,之後開始用手按我細佬根部對上一個凹位,瑤瑤話尼個叫任脉穴,按落去感覺到絡絡聲。而龍筋就係在肛門與陰囊根部連線的中點會陰那裡。當瑤瑤開始按下去時,我慘叫一聲!唔知係唔係塞得很嚴重,痛到流眼水。
瑤瑤話男人仲有兩條筋係很重要,就是兩邊大肶隙。於是我就比瑤瑤搞尼三條筋得死去活來。
當抓完龍筋就幫我推前列腺,雖然話比人探肛,但如果你揾到瑤瑤咁好既技師,就會享受到推前列線果種興奮和高潮,什至會上癮!
當瑤瑤很熟練手指幫我推攪得我細佬流曬口水,兼扯到恆一恆成支鐵咁,當佢掃我袋袋的時感覺舒服死,當瑤瑤用玉手為我出火時,好快已經頂唔住噴射,無錯係好有勁力咁噴射而出,力度同精量係近期少見的!
我唔敢講百分百關佢抓龍筋事,但絕對信係有幫助,我約左兩星期後覆診,到時就能確認了

有機會可以試下!
回覆 讚好 不讚 使用道具

Dup 得舒適

多謝師兄分享

抓龍筋肯定C服。。。是也

瑤瑤真係幾正的

好吸引,尼個一定會去試

好大波

身材巧索

Nice balls

抓龍肋,一定要去試吓!

seems like so good wor

謝謝師兄分享

ELLO 大家好, 小女子瑤瑤可以為各位骨友提供前列腺按摩的服務!
以家好多男仕前列腺管欠通暢, 前列腺鬆軟, 前列腺分泌能力差, 都需要適當的前列腺按摩, 再配合柔和的按摩, 加特殊的手法讓油滲入你的肛部肌膚, 可以達到保健養生的效果, 瑤瑤按摩手法讓你有非一般的感受。

搵日黎試下

要試試

thank you

可惜一定要預約!

really want to try and experience the expert service served by yiuyiu