[曼谷] 又要去泰國解悶

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今年第一次去泰國玩,成日系香港比人鵝煩都死,
見有平机票,就買返張逃離香港。
見個個都話pty貴鬼矖,何況去年系pty只找到很少18-20妹妹仔,好鬼失望。。。同失落
今水又可玩26天,
所以二年多冇去曼谷玩,
今水就留系曼谷一星期玩夠先算。。

刚玩左三天,
去日式Massage19点,有成卄多件女挑,媽咪問有乜要求,no silicon,
即只有五件可是選,其他女好失望,
原來幾件年靑靚女也要闪,
假波已冇左7成女。。。
哈哈哈大笑
制服可見Ball gap
所以五件中,見到有波gwp,有樣子,其實幾靚女,有些印度巴eel,,吾知系米后期少少加工
有身形,好易就挑左件好似好年輕的,原來25歲了。。。

上房后,件女話自己細波,其實cup手波,不细了。泰妹好多A波。
服務还可以,有講有笑,浴缸sex massage喎。。系床上甘就比她骑左第1Q,可惜只能吊一次。1.5hr有些偷鐘,加一千可仆多一次。
都系其他店好2个小時任仆。。上次收我3千。。

有晚去左Soi Cow boy,去左三間agogo ,三間女都系企定定,window女甘,等賣,跳都不多跳,間中二,三件有heat些,間中跳幾野比你望下止下喝。。。
我最愛望住T bag圆屁股,女跳舞,現在冇乜女穿,又要穿得好看,真係少左好多。

去左B记朝勝。。本來只係參觀下。。感覺女女比較高豆些,
12点有件女主动同我聊天,甘就請左個lady drink,見佢甘主動,米吻下佢,轻輕手摸下乳頭,竞然会打冷震,甘幾过瘾,
當然件女又係好快主動問你带出街,
六千包Barfine,話明天何時走up to me,甘好死。真係吾系甘信。。。
终於帶走返去,件女靈敏度高,真係好好玩。。
反應好,不過世界那有完美,
腰不夠幼,少少人造加工左。。。
23歲算ok la...
不過佢有真係我叫走才走。果下守信

有晚去左其他酒吧玩,有台球打果隻,
班女吾多識英文,講英文單字,但口音發音真係好難聽得明白,
平時不旺拍蚊子多。
甘我又系果度,磨左三個小時,同左三條女玩,
真係冇乜客人,所以班女先圍住我玩,多客鬼会圍我這个窮大叔輩咩。

玩左三個小時,竟然冇人叫我主動帶妹仔回酒店,
11点多,要我主动問barfine,st lt價先講,
不過点解Barfine7百甘少$,但st 3000,lt5000,甘高?奇怪。。。
开得七百收甘少,吾系lt系3000-4000之間?
可惜Lt話67点走,真失望。。。系up to me就正呀。。。嘻嘻

今水頭三晚算好好彩,吾知今次假期是否先甜后苦呢?
唔知師兄仲有冇下集,多謝分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

等C hing下集PTY的故事

no silicon!! 囡囡老實個鼻整左都走~

通常gogobar LT得4個鍾
師兄竟然食到好西

C兄請問有台球打果間喺邊區?

回復 alex008 ##1 的帖子

期待師兄后續精彩報告!

樓主last嗰間係邊間呀?

快D返芭提雅睇下有咩好野

可以玩26天咁爽
羨慕死人咩!

玩得開心d, 等你下集

師兄真开心, 玩咁多日😃😃

恭喜師兄有好嘅開始

26日
咩悶都無唒啦 !

26日
咩悶都無唒啦 !

去解鎖仲有挑戰性

回復 alex008 ##1 的帖子

羨慕師兄可以玩26日!
玩得開心D!

要追住,成26日,食多D好野CHING

Pool Bar係無咁催逼, 通常係白人CHING去玩多, 所以囡囡都係白人口味