[曼谷] 回饋報告~ momo 試新女 , 蛇尾獵奇食好西

簽到
泰國夜店類別: SPA 場所名稱: Momo 網址: 
是次消費: 2000~2999銖 日期:  消費意見 一定要試 返啅指數: 9/10

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Momo- 去左兩次,分別選了champoo and C, champoo 樣貌平平Baby fat,但有c to d真波,白虎,中文日文韓文英文都識啲,可以好好溝通,有技術又夠投入,由頭到尾大大車牌,值得一讚。 C 係新女, 19歲好多野都未學識咁,不過都算肯學肯做,任我擺佈,但打假波, 英文亦好一般,由小車牌考到中車牌。

蛇美- 真係同2年前有好大變化,多左勁多oppa,應該佔左一半!少左位比客坐,中間bar 枱被女坐晒。女女多到爆,但食用率好低,有啲直情嚇死人!!但係~~~ 如滄海深處埋藏着遺珠~~~去左2晚,2晚都搵到好野!
第一晚選左個有禮貌既乖乖女,英文好既大學生,溝通好~ 大家都破冰快啲~ 好快有講有笑~ 一齊食杯面時仲播啲local綜藝節目比我睇~ 我識聽條春咩~ 不過睇佢笑都好~ 好天真可愛。之後分開沖涼~ 佢包得密密實實~ 其實我諗住食樣算啦~ 點知拆禮物方知佢有c,真波真波真波! unbelievable! 明明手手腳腳咁了~ 軟棉棉!正! 前戲做足,又係白虎,可指插,有真水! 但無bj同只係碰碰車... 算~ 無謂賺到咁盡!之後就係之後果啲~ 2500+500 tips
第二晚選左個顏值比禮貌乖女還高既公主,見佢谷谷地露小小,諗住打假波都梗食啦~ 鬼叫佢個樣有9分! 佢英文差啲~ 不過小島依人補番~ 都算溝通到~ 話說我行經nana station 見到有得買情趣內衣,忽發奇想試下都好,膽粗粗買下公主肯唔肯著,佢望一望套野之後都欣然接受,正~ 都係分開沖,佢沖完到我,我沖完一出黎已經見到佢武裝上陣~ 武裝既佢更似公主,oh my princess! 我就拿拿林搶灘,點知又中獎,大b 真吸手波我諗係我近20個對手以來既手感第一位,波型同彈力一流! 皮膚小黑好滑,下面係聲稱無修葺過既小小毛,怕怕羞咁笑得好好睇,啲牙好齊好靚! 可以指插、食鮑,有環吹,但係無車牌,由魚網武裝玩到真空上陣~ 好玩,之後都係之後果啲~
2600+ 400tips
P.s. 比之tips 佢竟然開心到錫左我一啖,皇恩浩蕩!

7-heaven - 手爆店~ 入去睇相, 選左個19歲叫wine, 交底1300 入閘, 真人比相黑幾多,比較好揸既假波~ 全新嘅肌膚都比較硬,不過勝在笑容好甜美,英文有限公司,洗JJ後開始吹走,過程中同佢講唔使全程用口,因為見佢吹到好攰,佢聽唔明,唯有攞部電話出嚟Google Translate,佢明白後好開心,手口並用更加落力,亦比位我指插, 最後頭一半顏射左佢,另一半入口,本來顏射要加錢的,但因意外賺咗~~ 比左300tips , 佢好開心攬住我送我出門口,更目送我離開,我擰轉頭都仲見到佢望出嚟~ 整到我以為自己好受歡迎~

Nana plaza - 入左2間
Straps,一入去簡直令我心跳零至一百,痴線! 30幾條s級及A級嘅女同時擺姿勢誘惑你~ 雖然知道係TS, 但係都係一流視覺享受,幾經折磨下終於揀咗一個lady drink , 搞到好似蜘蛛精玩唐三藏咁,過程中摸到佢個波都唔算好硬,把聲亦完全係女仔,但係羞恥的我仍然冇膽入魔道
1 drink + 1 lady drink+ 1 mama drink+ tips = ~500bt 呢500係值既!

Rainbow 4, 情意結驅使底下,再到新裝修嘅R4 , 唔知係咪同straps嘅反差太大,真係好失望,食用率大大降低,7、80分都無幾多個~可惜~~ 1 drink 160

Scratch dog- 星期四晚大概12點半到,一入場就知中伏,無乜人~飲左一支野即走 500 bt entry fee

chompoo好得意,好好玩、玩得開,但係肉咗少少
回覆 讚好 不讚 使用道具

報告簡而精

giggs14 發表於 2018-8-26 11:22
Momo- 去左兩次,分別選了champoo and C, champoo 樣貌平平Baby fat,但有c to d真波,白虎,中文日文韓文 ...

蛇尾女一般都要分开冲凉其實糸米怕我地硬闖。定系其他原因呢?
另想问下果2位囡囡系米都要熄燈?

回復 giggs14 ##1 的帖子

謝謝師兄分享
好文讚

其實兩個都做左好耐下😂
一啲都唔新…

玩得開心就巧..

多謝師兄分享 真係幾有興趣想入straps 但之前見其他師兄有D負面包膠

回復 ckkckkckkckk ##13 的帖子

其實我覺得蛇尾女乜人都有,遇過超市賣野既,英文超好既法律系學生,有啲玩上黎仲投入過你,有啲一路搞仲㩒手機。 所以一唔一齊沖涼、熄唔熄燈講唔埋,我呢次2個都無熄燈,係較暗少少

回復 zilinlee ##11 的帖子

試下啦~ 夠厚面皮既話一杯drink 錢啫,我見啲有經驗既師兄帶足散錢去,唔似我帶1000紙,好難找足錢....

回復 ccbpukimaknn ##2 的帖子

同意,我覺得最緊要投入,大車才是王道

回復 no.virus.found ##4 的帖子

謝謝🙏🏻

回復 Kimchen ##8 的帖子

其實我係想話試左1條新女,C,champoo 話佢係新,其實我都唔太熟,見佢技巧都真係唔太熟練,所以誤以為係新女,唔好意思

giggs14 發表於 2018-8-26 15:57
回復 Kimchen ##8 的帖子

其實我係想話試左1條新女,C,champoo 話佢係新,其實我都唔太熟,見佢技巧都真係唔太熟練,所以誤以為係新女,唔好意思

千祈唔好講唔好意思…大家傾下計啫😉

正wo師兄  有無拎到line?

都想學師兄在蛇美搵錢遺珠

精彩報告!

多謝師兄update,蛇美真係咩女都有,有個好似夏蕙姨咁樣的阿嬸,好多韓仔中意

蛇美真係睇雞運..有時真係遇到好野 明明ST 變LT