Dream Spa新女Mimi,樣睇得!按摩得!床上功夫更加得!

名稱: Dream Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A44191-尖沙咀-水療SPA-DreamSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

聽骨友介紹,尖沙咀電話預約都有好嘢食,講緊嘅係尖沙咀Dream Spa嘅新女Mimi,話說上星期無事忙,馬季又未開鑼,悶悶地想食囡,再睇返老友D舊PM,咪試試囉,打通電誥,同agent姐姐講明揾Mimi,agent話要九點後至有期,人紅先旺鐘,夜D都要約啦!
食吃晚飯行陣街,好快就九點,跟據agent whatsapp嘅地址,準時上到去,地點都算好易揾到,上到樓唔使按鐘因為門巳打開小半,但禮貌上都按個鐘,一個胡爐身影走過來應門,睇真D樣子都係廿二三歲左右,視線再向下望,34吋以上的豪乳,長腿加白滑皮膚,點可以唔入閘,入到屋,再觀察一下環境,兩房一廳,一個係按摩房,一個係睡房,坐喺廳傾計relax下,Mimi人靚聲甜之餘,仲見識不少,仲熱情地坐埋來談心,到咁上下,互相抽下水,去洗個白白先,個浴室都好企理乾淨,沖完乾完身,去按摩床,Mimi力水同認穴都唔錯,按得有板有眼,但我梗係醉翁之意不在按啦,一路按一路抽佢水,講吓濕笑話,開開心心到part2,Mimi見我細佬企喺度,仲讚我大支嘢,好用心地手口并用,吹奏功夫果然令我精神為之一振,吹咗唔夠五分鐘已經忍到我標晒汗,即刻要叫停回氣,換房玩part3,Mimi對34D大波又滑又彈,我忙住左右狂啜佢lin頭,起晒lin旗好好啜,啜完佢,到佢繼續吸蛋吹簫,high到我扭晒腰,忍無可忍彈起身,上套男上,先磨吓佢洞口再一嘢插入,連Mimi都叫起來,佢妹妹真係又窄又多水,仲緊緊地攬實我,我每一下衝擊都帶比佢無比歡愉,幾百激抽插後轉玩女上,Mimi騎技出色,西水仲流到我袋袋都濕埋,我雙手揸住佢對波向上反un,夠哂女朋友feel,最後佢背向我狂遙,估唔到腰力咁強,睇住佢個又圓又大嘅籮柚,碌野出出入入,我都推到盡,大聲狂吠猛射比佢,佢仲瞓响我身上休息夠到起身清潔,百份百GF感覺,今次食到好野,真係要多謝網友介紹,完。

mmexport1535322263740.jpg mmexport1535322268158.jpg mmexport1535322271122.jpg mmexport1535322275458.jpg
回覆 讚好 不讚 使用道具

手藝了得,唔錯條女

回復 大笨周 ##1 的帖子

Mimi波大腿長床技了得。

多謝師兄分享

多謝分享

Good!Thanks for sharing

thx for the sharing

deep thank to the issuer

Thanks C-Hing report

多謝分享

大笨周 發表於 2018-8-27 01:41
聽骨友介紹,尖沙咀電話預約都有好嘢食,講緊嘅係尖沙咀Dream Spa嘅新女Mimi,話說上星期無事忙,馬季又未 ...

謝謝分享……👍👍👍

謝謝分享

多謝師兄分享

多謝分享

多謝師兄分享!

身型好正,恭喜師兄食好野