[搵囡心得] KL...食用篇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

工作較忙關係,未能快快寫埋份食用包膠。

以下親身食過,可以食用:

一、bond spa。(可食用70%)基本上好多師兄大大介紹過。比入場費,按個摩食d野,之後等爸爸生同你傾。我去左兩日(分開兩日,唔係連續)。女女有中、越、泰、馬拉。睇左幾轉,中的基本唔好食,太重撈味,唔好。越的有d幾好樣靚女。我就試左一個可愛妹妹,可惜試左無驚起,女上幾下,吊兩吊試叫我男上,插左幾下就用隻手握住我老二(有套),比佢咁夾住,係差d。基本上唔好揀越。
泰的無試。
馬拉,貴d(問過爸爸生,馬拉都係貴d,服務好的)。唔錯。有心機吹,有d反應,用可以指交。
費用,1q around 300-400(太耐,記憶差左)。我按摩、搞野。
ps:睇女,唔會係一字排開比你睇。一個兩個分開黎比我揀

二、sky river。(可食用90%)。非常好。入去,睇女。唔會比爸爸生話。一字排開,十幾個,有東莞feel。齋睇,可問價。女女都係中越泰馬拉同印尼。揀馬拉,爸爸生推廌,所以試一試。其實過程同一樓一無乜分別。女女唔會有乜野感想,不過吊果個有反應,也主動。馬拉妹騎功唔錯的。
費用:around340

三、thai club and bistro。(可食用100% or 0%)(有個師兄又剛去kl玩,所以pm左我,之後就約左去thai club)
最誠意推廌。有溝女feel。比啤酒費,入去坐。職員會問你要乜女。我好彩有個師兄帶住我去(一個就唔去啦)。揀左越。
不過係d女未過黎前,有中、泰妹過黎吹....................水。所以其實都幾開心,有女睇。
之後黎左兩個越妹,一個高瘦,一個矮大波。我揀左個大波的。飲啤酒過程,可以抽水,我龍爪手,條女無格我。師兄果個玩玩下,師兄伸左隻手入去tim。所以幾爽。
d酒飲都差唔多,問女女出街價。1000包夜。
返酒店,正囉。(師兄都帶左條女走。分道揚鏢。唔同酒店)
好大波,玩對波玩左好耐,佢都好識做,有真水。吊左一次就沖涼訓。
之後就訓係佢大波波度,隻手放佢下面。訓zzz.z.zzzzzzz..................
訓醒,佢就用手搞我細佬,之後吹。吹左好耐。口爆完場。
比錢送佢走。
ps:club就講運氣,雖然d女都係返工,應該來來去去係果班。不過,我問左大波波,佢話其實佢地會轉場,所以未必會日日見到。我問,轉?去邊?佢話boss會安排佢地outcall。所以唔洗次次日日去club。

四、outcall(可食用50%)兩次(邊個可以食,師兄自己衡量)
一次好,一次差。基本上講運,d相係p過。去日本,d相p過都可以睇b(cup)、w、h。估佢身材。KL d outcall就無。
兩次都係越。
一個係幼幼18一線的(服務差),死魚。唔比指插,無得kiss($500,包夜)
一個明顯係老司機,有反應主動,但無波唔靚。($600,包夜)
outcall電話聯絡?!
你用google 就找到,或用we7掃都得。基本上,係可以食。但你要乜?靚、身材、幼、服務,有d講運。整體係可以。
有d個價係1000包夜,我無試。因為去club自己揀好過。

KL食用篇完
希望幫到各位食好野
(如要聯絡,可以pm我。不過唔包有好野食)
感謝師兄回報 小弟也可以前往試試
回覆 讚好 不讚 使用道具

感謝詳情的報告,多謝分享

Thank you for the report!

回復 東方問世 ##1 的帖子

發帖用心,加分支持。

多謝師兄分享

Thanks for the sharing
It’s a nice collection of different styles
I prefer to go to Skyriver than Bond in the recent years

thank you for your tips

謝謝大大分享

谢谢分享。

感謝分享

用心分享。。。 月尾會有兩日偷跳....

謝謝大大無私分享

thanks for sharing

好詳盡嘅資料,多謝分享

请问师兄常驻KL吗?附近有没有KTV可以玩的呢?

多謝詳細報告資訊

回復 爱与光 ##17 的帖子

我只係去旅行,不是長駐。
KTV我真的不知道。不好意思

多謝師兄分享,我下星期去KL落Thai Club 試下