可能係最後一次去東方A場

600 元錢 回覆本帖可獲得 100 元錢獎勵! 每人限 1 次(中獎概率 80%)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

因為工作關係,會有一段長時間離開香港,臨走之前,都想過多一次大海,等自己有個美好嘅回憶,喺外國都會不時諗起:果晚真係好好玩
喺紅磡搭巴士過海,一向都係搭開115或者182,行緊去巴士站嘅時候有架104埋站,上apps睇到都係快車,唔駛諗即上
上車果刻先見到原來係特別車,中環街市尾站,唔緊要,上KP行返轉先囉,話唔定有正嘢食,可以慳返千幾銀
好快就洗完樓,其實有兩三個都唔差,不過始終係想過一過大海,所以經地鐵站過去碼頭
由落巴士開始,個天開始落雨,帶出一D離別嘅愁緒,喺E3出口一上橋,雨愈落愈大,望出去已經見唔到九龍,好似前路茫茫咁,諗深一層,其實係無退路先啱
買飛果陣,應該係新職員氹我買貴嘅套票,話入到場加錢會貴D,我個樣隨和啫,我都唔易呃嘅
上船call經理,安排左車,就閉目養神,想像一下之後嘅吃喝玩樂
落船無落雨,係個天黑左D啫,落船嘅時候見到兩個樣幾得不過無波嘅女仔,又望到兩個去香港打波嘅中學生,一路行一路回頭望
坐車入場,一路上落住微微細雨,入場換衫,有四五個越南妹坐喺池邊,揀左個個樣唔差嘅侍浴
女女瘦底有波,條吊帶裙有D鬆所以成日要掹高佢,侍浴無大陸女女咁舒服,我沖完身仲問我吹唔吹,好似有得唔吹咁,不過吹果下就舒服過D大陸女女,細佬即時有反應
沖完涼入休息室食下午茶,跟住出水池同D女女傾下計,有個女女高嘅又大波,成個Julia咁,不過我唔係Julia嘅fans,而佢背脊嘅大紋身更加係令人卻步,另外有個女仔肥肥地,幾可愛,可惜頭髮係齊陰,不過如果無再好D嘅話都食得落嘅
傾完計入返休息室睇雜誌,跟住出水池同以前食過嘅大波女女傾下計,女女話自己肥左,目測對波應該又大左
傾完入休息室食飯,見到後生師傅工返工,做完正經嘢先搵佢按摩啦,隔多左陣就有遊戲玩喇
女女著曬女僕裝,遊戲係新嘅,有錫lin頭,有波推,又有吹,可惜我坐個位唔好,D質素無咁好嘅女女喺曬果邊,最不幸係幫我吹果個就係幫我沖涼果個越南女女,嘥曬
揀女嘅時候,有兩個心水,一個係頭先個齊陰肥妹,另一個係超模,點知兩個都俾人揀左,唯有等下先啦
出左水池浸浴,過無耐就玩第二次遊戲,女女換左新嘅護士裝,但係內容一樣,最後同我吹果個係以前嘅舊相好,吹得好舒服
揀女嘅時候,兩個目標都係俾人揀曬,咁就再等多陣啦
焗左一陣桑拿,見到一個童顏巨乳嘅女女行過,即刻搵經理安排做貴妃浴
女女係廣西人,睇樣應該好後生下,如果唔化妝真係成個𡃁妹咁樣,但係對波真係唔少嘢,目測有E,自然墜大乳暈,真係一隻手揸唔曬
做完貴妃浴上房,女女熟落左之後好玩得,服務有D hea但係好鍾意冰火,抽插果陣對波上下搖晃,真係好震撼,愈插愈快愈大力,無幾耐就出曬俾佢,攬住佢瞓左一陣就沖涼
落休息室食宵夜,食食下有選美,選完之後個超模行過嚟叫我做多次,女女近睇真係靚,身材又好,但之後俾經理叫走左佢,我繼續食嘢
食完心郁郁想搵個超模,又或者搵後生師傅工按摩,十五十六,坐喺休息室睇下邊個早D出現,點知坐坐下瞓著左,迷糊中兩個都有出現過,但係已經起唔到身
今次好有回憶,雖然唔係完美,但係都好美好,澳門,有機會我會再嚟

回帖獎勵 +100 元錢

good, I will try this .. .
回覆 讚好 不讚 使用道具

美好回憶

睇完師兄報告即刻想過大海

多謝師兄分享

多謝師兄報告

祝師兄長玩長有!

Glad to hear that you would have some nice memories to keep you company during your extended absence. For me, I know what you are going through.

nice trip, thanks for sharing

師兄在外國可以食鬼妹

Thanks for sharing ching

Thanks for Sharing

過幾日生日我都會再去東A

多謝分享
澳門的確很值得一玩再玩

回復 katiesuet ##1 的帖子

good post c hing!! thx for sharing!

Thanks for sharing. Brother.

初頭仲以為你都轉場唔玩東a添
原來只不過係暫離

請問現在東A中國女孩子還多嗎?
聽朋友說現在越南女孩子比較多。

以前東A好像只有中國女孩子

再次感謝師兄。您是這裡台柱,分享過好多好野,希望有緣再會!!!

美好回憶