[TS專區] 关于 Straps 一問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有師兄講straps啲"囡囡"好正……極其挑逗,誘惑,嫵媚…………但
So far,好似冇报告提过尼啲TS上到房嘅表現……
咁是否意味著佢地一收錢上房就求求其,是是但呢?
但另一方面又話D妈咪超坑!
究竟有冇玩尼间野嘅攻略呢?
系米预3,4千B,盡量留系bar入面enjoy比啲TS引誘挑逗,玩夠就算。
雖然知道佢地系假女,但都好想试下比D好索嘅女挑逗下。

補充內容 (2018-9-1 14:58):
卒之揾到D舊报告………………但间野被講到黑过黑海艦隊咁!
吾知有冇D較好嘅經歴有師兄可以分享下。如果冇……咁就真系徹底放棄算了。
我都想知...等D有經驗嘅師兄分享下
揸緊宗旨,唔好耳仔軟,唔好怕冇面,旁人叫LD 要話唔好,媽咪抓貼士的話如果冇幫你做過野就叫佢過主。

年幾前,月黑風高之夜,志在見識下,無所求,坐半個鐘, 揾左個貌似松隆子嘅玩左陣,條女以前係OB返工,係台灣佬論壇幾有名,返左幾個月儲夠錢就拆柱,人比較cool, 我抽左陣水,請左佢2杯LD, 1000b左右落樓,醒左200b俾呀松隆沒卵子, 始終都係唔多過電,叫做見識過啦,跟住就轉場去蛇美揀真女。

回復 eddie1982 ##1 的帖子

深度颜控就闭着眼睛吃吧,过了心理关没什么体验不同,口的感觉甚至更到位

師兄 首先多謝你的回帖 ,但其實我不太明白你的贴文意思;又或者是 你誤會了我的想法。
我不介意去找ts 只是 好像 顏值出衆的TS一般態度很糟糕 所以想看看 有沒有其他師兄 有較好的策略

這間通常 帶囡囡走是Barfine +ST 一次過畀曬 媽媽 有唔同價錢 上樓上時租或帶回你的酒店
Lady drink+Tips 別外計 我約記得好像฿4600 ST
Ocutt 發表於 2018-9-1 18:49

這間通常 帶囡囡走是Barfine +ST 一次過畀曬 媽媽 有唔同價錢 上樓上時租或帶 ...

咁…………師兄,上次嘅经验如何呢?可否分享一下?

回復 eddie1982 ##7 的帖子

大致上無咩特別 有水同無水分別 有啲真女都無水㗎啦 不過佢哋搞氣氛會好過真女
你如果道行不深的話有機會沉船 因為佢哋知你諗咩 因為佢都係男人🤨
Ocutt 發表於 2018-9-1 19:52
回復 eddie1982 ##7 的帖子

大致上無咩特別 有水同無水分別 有啲真女都無水㗎啦 不過佢哋搞氣氛會好過真女 ...

咁似乎師兄你捉到位吾錯嘅囡囡喎。等我仲以为所有TS都系机車妹。
佢地上到房,会否都系咁嫵媚誘惑呢?
回復 eddie1982 ##9 的帖子

大致上都會
人人不同,自己去試試
kyrate 發表於 2018-9-1 22:43
講左lt上到房一個鐘就走, 重醒返兩千比我..........好似佢嫖我....

其實係回水...

咁誇張…………
師兄你梗系服待得佢吾周到??定系佢突然姨媽到?
我覺得主要睇雞運,so far我遇到的服務都唔錯,交足戲比我
keepwest 發表於 2018-9-1 23:39
我覺得主要睇雞運,so far我遇到的服務都唔錯,交足戲比我

Ching,請问大概花了多少?
是否揾D细粒,即身材冇咁好果D会好D?
又或者揀果陣有冇乜野耍注意?
謝謝。
試過坐係果度飲野, 見有CHING帶走ST
半粒鍾後已經係街撞到個囡囡自己1個人返緊BAR

呢間野都係....
關於喺酒吧入面點消費, CHING都答左你啦
講到揀女, 你叫大家點答你呢?
首先, 條女對你合唔合眼緣, 對胃口, 態度就梗係好啲啦
其次, 高矮肥瘦大波細波, 邊種會服務好啲, 邊有答案架
教埋你睇相好唔好?
顴骨生得高, 或向左右橫張, 就係惡女, 要話哂事;
鼻高, 自尊心高, 唔會你叫佢含吹舐吮佢就跪低照做
眼珠大眼白少, 情感深, 睇中你就會千依百順;
對眼水汪汪, 天性夠淫, 上床會好投入
夠唔夠料? 講到尾, 自己去試上, 輸哂都係四五千匹同一個鐘頭時間, 人生經驗先至係最寶貴
回復 keepwest ##14 的帖子

你有無想幾時出發 ?一齊食,玩過
starbuster 發表於 2018-9-2 03:40
關於喺酒吧入面點消費, CHING都答左你啦
講到揀女, 你叫大家點答你呢?
首先, 條女對你合唔合眼緣, 對胃口,  ...

師兄果然高人,感激传受相女绝技,一生受用。
如果人人都 好似你一樣 咁肯傾囊相授 咁就天下太平。
Ocutt 發表於 2018-9-1 18:49

這間通常 帶囡囡走是Barfine +ST 一次過畀曬 媽媽 有唔同價錢 上樓上時租或帶 ...

4600 st咁金?我記得舊年去OB,都係2500St,難道TS就貴LB一倍?

利申:我係去坐下,過唔到自己果關。。。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 20:39