[芭提雅] Agogo bar

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

系lk metro 巡視一下,真係得五六件女系台跳舞,有些場得三,四件跳,真系少女,
去年Crystal好多靚妹仔,今年冇矖,
靜左好多,客都吾多。
忍者,来来去去都系果些女,

去返Wstreet玩,入左幾間都好悶下,
冇乜女真係跳狂舞,以前十一,十二点女女多數自己隊自己,high high地,跳得又勁又淫,又好玩,現在冇乜女自隊自high,
最後入多一間,入左空姐店,得三台客,都有三,四件年輕,有些呀姨光猪真係好能嚇入,重要睇中我,过来坐我台,
吊我吾系做左鴨,
要賺呀恐龍姨姨的$瓜,
好在她們坐一陣自动彈开,
見到有件年輕跳舞跳得很狂野,很有勁,很淫,很鹹濕,咪叫落来坐下,都幾淫幾好玩,
剛好隔離台有個Tomboy 客坐左幾件女,有大桶啤酒,tomboy叫我一起幾個人猜拳,飲酒,
玩玩下都有五六件女一起猜,台上跳舞都一樣隊隻手來猜,
隊光飲完水桶啤,就叫draft啤,一杯二次,真係飲到女嘟嘴。。。
玩到三点散Band,派tips走人。
成晚用左酒錢2000b,另派彩。

講开二年前2016Palace平日都好靜冇乜客,果時我都有同幾件女猜拳,不過糸猜20元。果時真係幾個瘾,有些女輸左1百元都已經不开心,好緊張20元,100元
最後我都會派返Tips比輸得多果幾件女女,
近二年Palace甘旺,位也冇得坐真係冇去玩。
現在佢哋賺錢易,也不会再甘同你玩。

發現幾間Agogo,就算十二点后barfine也不減價,照收1500,真係貴,
一個吾好彩,呀女lt,返去变st真係傷,
1500barfine, 3000st,又酒錢500,
一個快歺st就5000
我以前也中吾少Lt变st。palace也中过。當時系lt1000barfine.
pattaya ws越來越貴了~
有好多豪客玩到個市場亂哂
回覆 讚好 不讚 使用道具

風光不再

風光不再, 越嚟越貴

都唔係淨係芭堤雅D gogo吧係咁,越嚟越貴,布吉仲誇張!

上個月頭去忍者,九點半左右得一個客人,
個貌似日本人既老總,係門口不斷拉客,
境況淒涼。

PATTAYA 都玩到殘晒了

1500 baht bf 多數係 agency girls
而家好多鬼學人地開agogo,又冇貨源
Agency呢一行就有得做- 供應d囡女比個場,10日出一次糧+轉場
Agency囡女質素高d, 場又要比agency fee, 所以囡女barfine水漲船高, 仲有lady drink quota,午夜12點前唔好出街,留響個場做生招牌吸客,至有12點前後barfine唔同價

整個芭提雅都貴左好多,玩女睇黎都係返曼谷好過

今個月頭我都去過。真係水靜河飛。bacarra 周圍都有位坐,好少客。

多謝分享!有參考價值

我反而對個TOMBOY好有興趣, 乜都搞過, TB未試過, 你會唔會隊醉佢, 連佢都搞埋?

我都系喜歡女性化些,
佢男仔化小学生甘,
吾大性趣。。
啤酒水,好難醉,
带Tomboy同班女去disco改飲volka加橙汁,易醉些

alex008 發表於 2018-9-4 04:07
我都系喜歡女性化些,
佢男仔化小学生甘,
吾大性趣。。

可以玩3P - TB strap-on +女
多重玩法,點插都得

回復 alex008 ##1 的帖子

不仅芭提雅,曼谷夜市一样,感觉每年都在涨价。

係呀...一年不如一年
依加全泰國最貴係芭堤雅

今年三月去lk 果邊都好靜, 真係唔想去WS 但無奈質素真係好同多, 但冇服務

去左Pattaya 好幾年,真係愈來愈貴,而且質素每況愈下,LK d agogo bar 比 WS 好玩d 同平d, 13年 時的Office 好好玩,我班friend 日日落去,有個第一次去玩到上癮,佢第一晚用左成10K baht ,最少果個都5K baht. 成個場都識我地!諗起都開心,因為果時真係好好玩!仲有 Hollywood, 呢3年都無再去啦,覺得比人屈機囉!自問都洗得起錢,但真心唔抵。去按個腳好過!

因住系lk metro 附近,
這幾天晚晚都有去Lk metro agogo bar巡下.
發觉这幾天,10pm,1am去都比上星期多人,
真係九月份这星期好多西方遊客殺到,
幾間Agogo也爆滿。
与上星期比得一,二台客,真大分別。。

SOI 6會唔會好d