[曼谷] 我要打十个-DAY1(包膠)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

终于完成小弟噶心愿了,不是10个,而系15个。因为妈妈系我即将要来噶期间,死蜢发送囡囡噶相俾我柬。由于当时大脑比小脑控制左,一个唔留神,已经15个。由于间房可以容纳30个人,人一世物一世,一于来个愉快的皇帝享受。好多CHING问到,10几条囡囡,肯定精尽人亡。

早上11点到曼谷机场,小弟心急到飞机总没降落,我就已经通知妈妈我到了机场。妈妈好开心,就同我港佢下午5点会到,因为佢要帮我准备食物同埋酒。到左酒店CHECK IN,都几满意间房,有三层,三间房,顶楼系私人泳池。由于呢个只是PARTY,即6点到11点,可能开心过后某野吃,所以就联络QB发滴PTGF噶相来参考参考。QB效率好高,我要求超模,佢一次发左好多相俾我。最终我柬左一个3万5泰铢(12个钟)即半夜🕐到明天下午🕐。当一切搞定,搞搞下已经下午两点了,拿拿临行去泰荣整翻过猪肉粉全餐,十分肚饿,所以吃左两碗。由于太攰,所以人系26巷都某心探讨。翻到酒店我就争取时间呼呼大睡。直到五点,我电话响了,系妈妈打来港佢已经到左酒店大堂。于是就带佢上来。妈妈肉肉噶,应该30来岁。我交一半肉金俾佢,再俾1万泰铢佢去准备今晚PARTY的野。实在太攰,再养精。

朦胧中听到门外有嘻嘻哈哈噶声音,开门一睇,已经有5个囡囡到了,而且已经队紧红酒。当时落紧大雨,难怪冻冻得。我就出来陪囡囡们开始热身。发觉囡囡英文程度麻麻,沟通方面有滴左制。某变,唯有用饮酒游戏(7左8右9自己饮)。我要求妈妈留响度,如果发生么野事都有个照应而妈妈亦都乐意应承。由于这场雨真系超大,搞到囡囡姗姗来迟。辛苦妈妈一个一个带上房。直到8点,15个囡囡到齐,妈妈按照我的要求,所有囡囡都要着清凉。首先,小弟觉得滴囡囡整体都OK,有五六个囡囡噶样同相有好大出入,即系翻左船,都不是我要噶,果然是照骗。于是拉妈妈进房,同佢港点算,货不对版,要求退货或扣钱。妈妈叫我既然来了就唔好退,再加上落紧大雨,就扣俾我,爽快。

游戏正式开始,我先要求每个囡囡饮一杯VODKA,然后将佢地分成3组,即5人一组(其中一组系货不对版的{放弃}😀 )。妈妈好用心,做左一个游戏牌(睇相),游戏牌规则有饮有除,都OK啦。我将5种酒溝成1榨,然后分俾滴囡囡玩游戏。玩游戏期间,我就走去每个我心意的囡囡果度炒佢牌(最重要是抽佢水)。而我就大囡囡,如果围色我就除一件。另外我俾妈妈1万泰铢(早前已经在银行换左100张),派俾饮酒噶囡囡。点懒知我滴运气非常差,三轮围色,搞到我剩下一条孖烟通。囡囡好似疯狂左,个个争住系我身上漫游。当然我滴最后一道防线都俾攻陷了,善哉善哉。刚刚剃左毛,一个光头和尚呈现在16条囡囡面前。当时情况不收控制,好似觉得俾人强奸。辛苦我的小兄弟,大佬实在唔应该甘对你。

当时场面相当乱水,因为酒精已经上头。为左另游戏更加刺激,我又拿出1万泰铢丢系抬面,同所有囡囡港,除左比基尼。佢地二话不说,即刻除赛,15对波就甘样系我面前。小小弟恭敬不如从命,抬头向各位啵啵请安。我就系每个囡囡身上漫游。每个囡囡都会反炒我,兴奋到极点。妈妈突然来一个提议,不如到三楼泳池玩。大家都到三楼,当时10点半,总系落紧细雨。我地都跳落泳池,大家玩埋一齐,你炒我我炒你,跟住拿酒倒系囡囡身上,濑身,酒池肉林,靓😍 😝 😜 😛 。这场仗真是惊天地泣鬼神。大家都好开心。玩到大概11点半,时间差不多,囡囡慢慢离场。

壯舉!壯舉!
除咗淫亂之外,仲覺得好Q亂。
点解師兄一个玩?其實尼類party……3,4个朋友一斉玩,應該最爽。
想問下尼个4小時party,使左多少?
回覆 讚好 不讚 使用道具

场面实在壮观,羡慕羡慕,15+1个囡囡怎么玩的呢?

這個我一世人都唔知可唔可以玩一次,唯有找多點錢吧,,救命呀,,五條我都心滿意足了,然後我想玩辣辣壽司邊個食

多而不淫,
又玩又吊就差不多。。。
一個对十五個,其實都好台女自玩自飲。。
這樣Party,同二,三個好友一齊玩比較精彩,同淫亂。

回復 Tucker21 ##1 的帖子

樓主住邊間酒店呀?小弟除咗嘆女外,亦鐘意嘆靚洒店,你住果間咁豪有三層仲有個頂樓私人泳池!幾錢晚呀?

dellwtko 發表於 2018-9-10 16:07

樓主住邊間酒店呀?小弟除咗嘆女外,亦鐘意嘆靚洒店,你住果間咁豪有三層仲有個頂樓私人泳池!幾錢晚呀?

同問🤔🙏🏻
不過我想同家人旅行果陣住🙏🏻😏

Ching 好勁,15條女女插左幾多條?🤣

alex008 發表於 2018-9-10 15:38
多而不淫,
又玩又吊就差不多。。。
一個对十五個,其實都好台女自玩自飲。。

真糸好吾明?
得一个人咁玩法…………玩完第二日,一定非常空虚……如果3,4条友講番先过引㗎。

Tucker21 發表於 2018-9-9 03:30
终于完成小弟噶心愿了,不是10个,而系15个。因为妈妈系我即将要来噶期间,死蜢发送囡囡噶相俾我柬。由于当 ...

人生何求
咁玩法

留名學野 想像唔到場面會有幾壯觀

dellwtko 發表於 2018-9-10 16:07

我都想知 土豪級

禾也想這樣豪一次

師兄好有景,人一世物一世咁都比你試到,不枉此生!

Kimchen 發表於 2018-9-10 17:41
同問🤔🙏🏻
不過我想同家人旅行果陣住🙏🏻😏

我今年年初住過蛇美旁邊間Sofitel最豪果間房,大約二千呎大,只得一層一間睡房,冇泳池只得一個大按摩池喺露台,房價要萬幾港紙一晩!樓主呢間我估唔駛十萬都起碼八萬一晚!

夫復何求⋯⋯👏

Tucker21 發表於 2018-9-9 03:30
终于完成小弟噶心愿了,不是10个,而系15个。因为妈妈系我即将要来噶期间,死蜢发送囡囡噶相俾我柬。由于当 ...

咁辛苦打這麼多字,冇理由一張相都冇,放一些相上來否則會當係作故仔

明显觉得有夸张嫌疑,本人不太相信!楼主可否发些照片证明一下下,还有花费多少,酒店哪里,都没见楼主提及啊!吹水成分多些

這些機會.......
多謝分享

shangliang05 發表於 2018-9-11 02:46

明显觉得有夸张嫌疑,本人不太相信!楼主可否发些照片证明一下下,还有花费多少,酒店哪里,都没见楼主提及啊!吹水成分多些

我都唔信