[賽後報告] 貓仔大鬧胡志明市第二天約女拍拖,韓K及酒吧淫玩個夠(多圖)

回復 skcat ##3 的帖子

十分有用既資料
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 skcat ##54 的帖子

在北越没有找过大波妹

隔壁的王 發表於 2018-9-13 00:00

在北越没有找过大波妹

謝謝王兄支持捧場!去過北越兩次,都沒見過胡志明市的妹這麼又白滑又大波的,怪不得大多數師兄也去南越玩!

隔壁的王 發表於 2018-9-13 00:00

在北越没有找过大波妹

師兄們去北越食幼幼為主,都未發育所以較難找到大波妹呀!

幼幼吃的少,少妇吃过几个

隔壁的王 發表於 2018-9-15 00:19
幼幼吃的少,少妇吃过几个

主要看你G運吧!囡囡流動性食大的!

也对,这次吃了。下一次过来一定能见到她

雖然睇唔到對眼,但感覺到應該是靚女 謝謝師兄分享

隔壁的王 發表於 2018-9-15 00:33
也对,这次吃了。下一次过来一定能见到她

你指是哪一個?下次一定能見到她?

austinpower 發表於 2018-9-12 03:09
回復 luvsupernatural ##52 的帖子

韓K系賣 package . 呢間 J 記收 170 美元 1 set, 所以單兵 J 記真系唔 ...

無錯,好多都係興一SET 酒咁買,咁如果一SET,我單兵會去其他地方啦,日本仔酒吧/LOUNGE,有啲都係開$50 US 咁飲,好多日本仔都會PREFER 咁樣。 呢啲賣到成百幾二百蚊一SET,我一條友真係無撚謂,多人除開就好。

CHING亦都真係神機妙算,不久前話大炮文會做唔長,果真,今日就見到佢WECHAT話"唔再同呢間KTV合作",哈哈...真係搞笑。佢上一手嗰位AGENT,做啲嘢都係同佢差唔多,轉嚟轉去啲場口,又話要開KTV 揾人集資咁,真係發夢無咁早

火箭升空 發表於 2018-9-15 00:54
雖然睇唔到對眼,但感覺到應該是靚女 謝謝師兄分享

謝謝火兄支持捧場!的確是超靚女!因為防有二五仔搞事報寸所以遮了眼!無計!

回復 luvsupernatural ##71 的帖子

哈哈,只系遲早,無估到咁早由傴開始講左一句,身為中國人,全部價錢應以人民幣做單位我就 black list 傴。中國人唔系只有大陸,還有好多港澳台胞及海外華人。越南玩當然以美金或越幣做單位點倫到人民幣,你估我返大陸呀。多左幾個大陸客就語無倫次,正走狗。成日要人集資幫佢開薄沙 KTV,你有乜後台支撐你可以開薄沙,未開可能己被公安炒左。

austinpower 發表於 2018-9-15 03:41
回復 luvsupernatural ##71 的帖子

哈哈,只系遲早,無估到咁早由傴開始講左一句,身為中國人,全部價 ...

我在google查了胡志明市薄紗夜總會,加了一個facebook是台灣人開的這個薄紗夜總會,還叫人投資合股開, 也有微信號的, 但是跟你不是熟朋友,誰會去投資呀? 有錢不如自己開! 唔怕佢食夾棍穿櫃桶底咩! 是你們說這個人嗎?

skcat 發表於 2018-9-15 12:03
我在google查了胡志明市薄紗夜總會,加了一個facebook是台灣人開的這個薄紗夜總會,還叫人投資合股開, 也有 ...

無錯。就系佢。微信叫 薄沙 Ktv,以前叫 Taiwan show girl, 又話要先打電話比佢聽你把聲唔系本地人先加你。傴三年前己經成日叫人合作,你出錢佢出女開 ktv, 又話自己幾醒比佢做肯得發過 1127. 越南無後台點到你做呢個行業。D公安肯定晚晚來查房。

austinpower 發表於 2018-9-15 12:33
無錯。就系佢。微信叫 薄沙 Ktv,以前叫 Taiwan show girl, 又話要先打電話比佢聽你把聲唔系本地人先加你 ...

所以我一睇到佢fb同微信寫啲野,都覺得佢都戇九架,佢以為自己係咩?人地有錢點解要投資打本比你開薄紗KTV?傻架?有錢自己去投資去仲好,投資佢個七頭搏被KO晚晚封場血本無歸咩!

skcat 發表於 2018-9-15 12:52
所以我一睇到佢fb同微信寫啲野,都覺得佢都戇九架,佢以為自己係咩?人地有錢點解要投資打本比你開薄紗KTV?傻架?有錢自己去投資去仲好,投資佢個七頭搏被KO晚晚封場血本無歸咩!

佢覺得自己"好似"有好多囡囡喺手嘛,其實咪係識到其他場啲媽咪,然後有客時咪要喺人地個場度撬啲囡過嚟撐場囉,但人地都要做生意,成日有囡俾你咩?就算有,都唔方係彈啲正囡俾你啦,係咪?CALL 唔到囡係平常事啦!
呢啲咪最叻狐假虎威囉,無料扮四條。成日想無本生利,ON 9到爆

luvsupernatural 發表於 2018-9-16 03:58
佢覺得自己"好似"有好多囡囡喺手嘛,其實咪係識到其他場啲媽咪,然後有客時咪要喺人地個場度撬啲囡過嚟撐場 ...

咁呢條七頭咪勁on9囉!自己又無囡只係識媽咪叫佢借囡黎,一啲實力都無仲要無本錢,又無本地KO高層照住!睇住佢幾時玩完,敗走胡志明市!

勁師兄溝女了得

猫大身体棒棒哒会玩会享受