[華欣/七岩] 與kindachi Ching 同遊華欣(PTGF)Day1

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

8號飛機遲咗半個到,kindachi Ching 已經到咗,佢果PTGF都到,原本以為得我遲到,原來我果PTGF都仲未到,Agent覆佢搭緊機鐵來,咁唯有等等。過咗一陣,佢覆到咗,轉身睇下係邊呀!一個165-170高瘦身材,全身黑色衫、裙囡囡背咗我地,心諗唔係佢嗎?咁索!kindachi Ching 嘅PTGF行去問,係佢喎!佢帶住黑超同Agent比張相一樣,咁齊人就出發去華欣。搭咗成三個半鐘,終於到酒店!我同kindachi Ching 各自返房執下行李,之後去夜市食海鮮,本來諗住食完去night club玩,但kindachi Ching 嘅P囡囡話搭咗咁耐車,有D攰想休息下,咁我地就去7仔買D啤酒,食物咁返酒店。我同kindachi Ching 間房都有私人Jacuzzi,約好佢Jacuzzi等。咁我個囡囡一返房換泳衣落水 。咁我就有D凍係旁邊soft飲下酒,溝通下,欣賞下佢泳衣嘅身材 。因為我同kindachi Ching間房係隔離,中間得一幅矮牆,行到行到去佢果邊。等咗好耐咁望下佢間房,落哂窗簾,咁我就知咪事 !咁我繼續飲下嘢。到佢大戰完,我同囡囡己經返房。係時候到我大戰 ,過程唔多講,總括非常有PTGF!
預吿kindachi Ching同佢囡囡!

補充內容 (2018-9-10 16:18):
下幾日報告會遲D先有。或者等下kindachi Ching。

補充內容 (2018-9-10 19:21):
其實我耐之前去kindachi Ching 住個地方公幹,己經約佢出來飲過嘢,傾過傾交流過,有一定基礎打底,所以玩得好開心。
下次有機會一定跟師兄去玩,因為小弟都想試下ptgf。
回覆 讚好 不讚 使用道具

咩價錢r?

應該洗好多錢🤔

回復 Stevenlucifer ##3 的帖子

價錢就唔方便公開。

feelray 發表於 2018-9-10 15:52
8號飛機遲咗半個到,kindachi Ching 已經到咗,佢果PTGF都到,原本以為得我遲到,原來我果PTGF都仲未到,Ag ...

2個人一齊去 搞到我痕痕地😭 華欣villa 幾錢晚❓

回復 taicfred ##8 的帖子

大約$800-900

feelray 發表於 2018-9-10 19:16
回復 taicfred ##8 的帖子

大約$800-900

又唔算貴wo... 早幾日睇芭堤雅villa 都過千。
我好想同girl 游下水, 色情下啊😔

feelray 發表於 2018-9-10 15:52
8號飛機遲咗半個到,kindachi Ching 已經到咗,佢果PTGF都到,原本以為得我遲到,原來我果PTGF都仲未到,Ag ...

但睇相villa 個池好似好細咁喎🤔
你地由曼谷帶女女去華欣嗎❓

女女齋睇遮樣相都覺正

多謝你REPORT,我會好好參考

睇來两位都要腳軟返香港, 正

回復 acchan恒 ##17 的帖子

kindachi Ching唔係香港人來

有美同行梗係好開心啦。

心口好重磅咁, CHING有揸手啦

恭喜師兄有美好旅程

下次有機會一定跟師兄去玩,因為小弟都想試下ptgf。

好想知幾多錢, 可以PM嗎?

G hauhin hotel?