[華欣/七岩] 與kindachi Ching 同遊華欣(PTGF)Day2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

9號起身,囡囡仲瞓緊。kindachi Ching 又冇覆,咁我自己一個落去酒店食個早餐先。食完返房,囡囡起咗身,咁帶佢去食早餐,食完kindachi Ching 起身,咁等佢囡囡梳洗下,kindachi Ching 帶我地去一間十大建築設計之餐廳Lunch,之後去商場行下買下嘢,跟著返洒店。返到酒店正在同囡囡大戰之時,kindachi Ching 果囡囡係Jacuzzi果邊行過來敲我地露台隻門,我果囡囡即刻用張被包住,好彩我仲有著住褲,咁我唯有去開門睇吓做乜,點知佢話kindachi Ching 霸住咗個廁所,過來用我地果個!佢見到我囡囡用張被包住,問我地係到做咩?呀小姐,你都明我地做咩!何必問呢?佢都冇理我地就入咗廁所。咁我諗住等佢走咗先再來,點知囡囡突然除咗我條褲,幫我吹! 當佢冇到!咁我咪又當佢冇到,繼續做埋未完嘅事。 之後大家出來Jacuzzi玩下水等食晚飯,點知諗住沖涼完出發,輪到kindachi Ching要大戰,咁我同囡囡於是行先,我地去咗一間酒店頂樓sky bar食嘢,果間sky bar有個特點係27/F凌空有個玻璃觀景台,囡囡即刻走出去影相 ,咁自問細膽冇行出去。等埋kindachi Ching 來食飯之後就去咗附近嘅night market行下買下嘢買下小食就返酒店。之後我同kindachi Ching 、飲下酒食下嘢傾吓計,之後囡囡加入埋,傾到二、三點大家返房瞓。
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
回復 feelray ##1 的帖子

頭香,我都想學師兄咁拍下拖
回覆 讚好 不讚 使用道具

我睇錯左…………我以为kindachi師兄個囡囡借你厠所果陣,除你条衭幫你吹
以为又有3P…………。
哗,如果有2,3pair,个个吾同時間搞野米如麻煩。

回復 eddie1982 ##3 的帖子

我同kindachi Ching之前已經識,所以冇所謂。大家出來玩就要遷就下。唔通大家set定一個時間先開戰。今日以下開戰時間:上午上午八至九,下午三至四,夜晚十至十一咁咩?

feelray 發表於 2018-9-10 19:13
9號起身,囡囡仲瞓緊。kindachi Ching 又冇覆,咁我自己一個落去酒店食個早餐先。食完返房,囡囡起咗身,咁 ...

一開始以為3p, 但結果唔係,有d 失落感。
好想知道女女盧山真面目😍 身材就一絕架la, 睇到day 1 post.

咁正,可惜合唔到時間join你地

very good 好有feel

回復 feelray ##1 的帖子

Great experience ching had lots of fun

Sky bar好似唔錯咁

捉佢上床啦!