[曼谷] 我要打十个-DAY1(包膠)有图

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

终于完成小弟噶心愿了,不是10个,而系15个。因为妈妈系我即将要来噶期间,死蜢发送囡囡噶相俾我柬。由于当时大脑比小脑控制左,一个唔留神,已经15个。由于间房可以容纳30个人,人一世物一世,一于来个愉快的皇帝享受。好多CHING问到,10几条囡囡,肯定精尽人亡。

早上11点到曼谷机场,小弟心急到飞机总没降落,我就已经通知妈妈我到了机场。妈妈好开心,就同我港佢下午5点会到,因为佢要帮我准备食物同埋酒。到左酒店CHECK IN,都几满意间房,有三层,三间房,顶楼系私人泳池。由于呢个只是PARTY,即6点到11点,可能开心过后某野吃,所以就联络QB发滴PTGF噶相来参考参考。多谢元老CHING们的宝贵意见,如果冇CHING提点,我已经中黑市AGENT,开价50000到80000不等,小生怕怕。QB效率好高,我要求超模,佢一次发左好多相俾我。最终我柬左一个3万5泰铢(12个钟)即半夜🕐到明天下午🕐。当一切搞定,搞搞下已经下午两点了,拿拿临行去泰荣整翻过猪肉粉全餐,十分肚饿,所以吃左两碗。由于太攰,所以人系26巷都某心探讨。翻到酒店我就争取时间呼呼大睡。直到五点,我电话响了,系妈妈打来港佢已经到左酒店大堂。于是就带佢上来。妈妈肉肉噶,应该30来岁。我交一半肉金俾佢,再俾1万泰铢佢去准备今晚PARTY的野。实在太攰,再养精。

朦胧中听到门外有嘻嘻哈哈噶声音,开门一睇,已经有5个囡囡到了,而且已经队紧红酒。当时落紧大雨,难怪冻冻得。我就出来陪囡囡们开始热身。发觉囡囡英文程度麻麻,沟通方面有滴左制。某变,唯有用饮酒游戏(7左8右9自己饮)。我要求妈妈留响度,如果发生么野事都有个照应而妈妈亦都乐意应承。由于这场雨真系超大,搞到囡囡姗姗来迟。辛苦妈妈一个一个带上房。直到8点,15个囡囡到齐,妈妈按照我的要求,所有囡囡都要着清凉。首先,小弟觉得滴囡囡整体都OK,有五六个囡囡噶样同相有好大出入,即系翻左船,都不是我要噶,果然是照骗。于是拉妈妈进房,同佢港点算,货不对版,要求退货或扣钱。妈妈叫我既然来了就唔好退,再加上落紧大雨,就扣俾我,爽快。

游戏正式开始,我先要求每个囡囡饮一杯VODKA,然后将佢地分成3组,即5人一组(其中一组系货不对版的{放弃}😀 )。妈妈好用心,做左一个游戏牌(睇相),游戏牌规则有饮有除,都OK啦。我将5种酒溝成1榨,然后分俾滴囡囡玩游戏。玩游戏期间,我就走去每个我心意的囡囡果度炒佢牌(最重要是抽佢水)。而我就大囡囡,如果围色我就除一件。另外我俾妈妈1万泰铢(早前已经在银行换左100张),派俾饮酒噶囡囡。点懒知我滴运气非常差,三轮围色,搞到我剩下一条孖烟通。囡囡好似疯狂左,个个争住系我身上漫游。当然我滴最后一道防线都俾攻陷了,善哉善哉。刚刚剃左毛,一个光头和尚呈现在16条囡囡面前。当时情况不收控制,好似觉得俾人强奸。辛苦我的小兄弟,大佬实在唔应该甘对你。

当时场面相当乱水,因为酒精已经上头。为左另游戏更加刺激,我又拿出1万泰铢丢系抬面,同所有囡囡港,除左比基尼。佢地二话不说,即刻除赛,15对波就甘样系我面前。小小弟恭敬不如从命,抬头向各位啵啵请安。我就系每个囡囡身上漫游。每个囡囡都会反炒我,兴奋到极点。妈妈突然来一个提议,不如到三楼泳池玩。大家都到三楼,当时10点半,总系落紧细雨。我地都跳落泳池,大家玩埋一齐,你炒我我炒你,跟住拿酒倒系囡囡身上,濑身,酒池肉林,靓😍 😝 😜 😛 。这场仗真是惊天地泣鬼神。大家都好开心。玩到大概11点半,时间差不多,囡囡慢慢离场。

继续。。。。。

小弟亦都精疲力尽,硬左几个钟,但是某出货。拿拿临叫妈妈进房,搞掂滴尾数俾佢,甘样噶安排,当然要俾滴贴士啦。妈妈非常开心,抱住我港多谢。当时真系酒精上头,我攰到叫妈妈同埋地没走噶囡囡,二楼有两间空房,要奋要走,自便。我就系楼下噶主人房奋着了。过左一阵,朦胧中听到电话响起,一睇,叼咯,QB打来,话你预约的囡囡20分钟前到左。哇,已经2:30左,我即时出门迎接PTGF。一开门,妈妈同埋4个囡囡总饮紧,有懒某,果然够霸气。我同佢地港要带个朋友上来。第一眼见到我的PTGF,名MS.T(叫佢T小姐),80%相似,矮左滴黑左滴(果然照骗),都算合格。上到房看到滴囡囡,我地马上进主人房,锁实门。T小姐问,点解出边有PARTY嚒??😀 我即时回答:“头先我的朋友系度PARTY,丢低滴囡囡系度,去左INSANITY玩。

美食当前,我即时大车T小姐,而佢亦某退缩,慷慨迎接。我不受控制地用俐攻击,T小姐尽然一招猴子偷桃,然后拔起倚天剑就舞。我亦不出5秒杀佢片甲不留。佢对啵啵非常靓,我一招渣啵龙爪手,将佢制伏。然后推佢落床,上套,将已硬左几个钟噶倚天剑插入水帘洞。同时大车同时挥剑,小弟不才,五分钟就觉得剑气要冲出来,即时拔出倚天剑,除套,然后插入啵啵山中摩擦。剑气一出,谁与争锋,射到T小姐噶颈,我拿拿临拿剑对准双峰,继续射。😛 😜 。爽啊,一个星期的精兵全都系T小姐身上。休息三分钟,T小姐话要冲凉,问我有某水饮。我亦光脱脱行出去拿水,果班囡囡总系度。真系饮得。囡囡对住我笑,BONGBONG HAPPY NA,哈哈。我问佢地要留系度奋某,佢地话要翻。拿包包走人时,顽皮地囡囡来玩我把倚天剑。由于我未清洁,所以滴精兵总系果度,佢地个个都邪笑住洗手,然后离场。

拿水入房俾T小姐饮,冲凉,太攰了。缆住T小姐,抓住啵啵,T小姐抓剑,奋搞。早上10:00钟,觉得好似有人舞紧我支剑,T小姐抓实,然后同我港佢要早走,因为要开车一个钟到另一个地方做工。某变,拿拿临将支剑队入口,T小姐就用佢地经验帮我吹,吹左10分钟,带套上阵。狗仔,老汉,观音都出埋。最后精兵全部壮烈牺牲系套里面。T小姐冲凉,化妆。然后我陪佢到8楼打PARKING卡,然后陪佢拿车,停车场在大车,俐搭俐,是必须的。抱抱送上深深的祝福,3千泰铢贴士。第一天包膠完毕。

总数 :

房:27000泰 (S31 SUKHUMVIT HOTEL, 3房总统套房)
囡囡:47500(52500 -5000(照骗))
妈妈:2000
酒:10000
食物:8000
贴士:21000
其他:5000(地毡染红酒法1000,雪柜饮品及其他)
PTGF:33000(原本35000,同QB港听日再要超模,所以扣5000 +3000贴士)

结论 :应该要5个兄弟一齐玩,一个人太难掌握,斋同15个囡囡饮都冇命,好彩世上只有妈妈好,照顾我。

敬请期待DAY2,THE PIMP狂野PARTY。

IMG_6655.JPG IMG_6672.JPG IMG_6675.JPG IMG_6656.JPG IMG_6658.JPG

游戏

游戏
IMG_6660.JPG IMG_6661.JPG IMG_6662.JPG IMG_6663.JPG IMG_6664.JPG IMG_6665.JPG IMG_6666.JPG IMG_6667.JPG IMG_6669.JPG IMG_6670.JPG IMG_6673.JPG

万恶饮品

万恶饮品
IMG_6677.JPG IMG_6678.JPG IMG_6679.JPG

Ms.T

Ms.T

恭喜恭喜
回覆 讚好 不讚 使用道具

who is the bottom one?
ptgf?

真好玩。唔好俾佢停!

回復 Tucker21 ##1 的帖子

恭喜!夫復何求

Tucker21 發表於 2018-9-12 02:35
终于完成小弟噶心愿了,不是10个,而系15个。因为妈妈系我即将要来噶期间,死蜢发送囡囡噶相俾我柬。由于当 ...

一个抽十条囡,勁!

回復 Tucker21 ##1 的帖子

Interesting night to say the least, Tucker ching....

However, I wonder if the agent mixed in some Lady boys?

CH

回復 ttshk ##6 的帖子

Awesome report, wow,!!!!!

最緊要開心,其他野唔重要

師兄真勁1打10

勁呀師兄

多謝師兄精彩報告
價錢合理,下次約多两個朋友一齊玩,開心d. 都可以約我🤤
個ptgf 貴左d. 又貨不對板

大玩特玩

非常正~~1對15~

Ching 拍緊豪情X

幾撚索  

what a amazing screen , hero Ching

C兄真識玩

有相支持師兄有相報告