[曼谷] 與kindachi Ching 同遊華欣(PTGF)Day3

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

10號起身同kindachi Ching食個早餐,返房囡囡係廁所好似大戰完咁,冲涼同走都要攪成最少30分鐘先行得。執下行李,就準備返曼谷結束二日之PTGF之旅程。返到曼谷放底行李之後去榮泰食嘢。我平時係食大路行入去第一間,但原來隔離都有間榮泰,食D都有九成一樣。聽kindachi Ching講之前我平時去開果間,係最早開,之後又係隔離開多間,原來係糖心風暴, 分家。到夜晚就去咗同QB食飯。原本諗住去Disco ,但之後kindachi Ching囡囡話要返屋企,呀kindachi Ching又話去佢到大戰下,因為kindachi Ching明天上午走,做最後衝刺。我就唔阻人地開心,咁就各自各精彩。我之後去咗蛇美,我喜歡後面入去,因為有個舊相好企果邊,今次唔知係唔係到呢?答案係?????係到。佢見到我就即刻叫我gogogo,小姐啤酒又未買,沙圈又未行,況且我唔想又你呀(已經幾次喎)。咁我話no ar,我洒店有D遠,咁就去買支啤酒行個圈,得個一成食用率 。唔知係咪玩咗PTGF之後,成個人睇D嘢唔同咗。咁搵個位座下,等下有冇囡囡返。座下座下點知有幾個得都走埋。咁又座下,見有個返來,都成一點,咁就你算,好又一餐唔好又一餐,過程唔講。
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
一成食用率
回覆 讚好 不讚 使用道具

係咪食完魚翅之後食粉絲覺得冇味呢。

1成咁少...蛇美喎。平時見d ching 講起碼有6成。可能你個ptgf 太正la, 有對比😝

回復 feelray ##1 的帖子

好一餐唔好又一餐。