秋葉原SPA,新女小雨,性感女神,sweet massage,似足GF咁溫柔體貼,下次一定再翻食

簽到
名稱: 秋葉原SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A45825-灣仔-水療SPA-秋葉原SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

灣仔秋葉原SPA,新女小雨,大約二X歲,斯文白淨,性感女神,甚具知性美,一對白滑長腿夠曬煞食,仲要上圍相當驕人添,加上佢好好笑容熱情招呼,眉目傳情,我覺得佢真係幾靚架,直頭想一嘢衝埋去就抱住佢,哈哈.......
小雨拖住我入房,好鬼有禮貌,大家卿卿我我,言笑甚歡,佢仲好熱心為我服務,主動走入浴室校水,再為我寬衣解帶,安排我沖涼。
沖完後,佢服侍我趴上骨床,手骨正宗,美容底子,睇得又揼得,逐步逐步慢慢按勻全身穴位,要緊位落重力,做到夠力穴準,
按鬆後香薰推油,用力上下黎回推呀推,服務做到足,慢條斯理推,一D都唔偷懶,推淋巴,推坐骨神經痛,邊推邊傾計,氣氛一流,推到我全身都鬆曬,真係好舒服。
到歡樂時光,精靈乖巧嘅佢,紅唇索女笑容如花,雙眼水汪汪好精靈,清純嘅靚樣引人入性,手勢溫柔又夠細心,對我更加體貼入微,
似足GF咁溫柔細心,冇耐興奮發射升空,真係好值得推介.....

出來見另一靚女!正!
謝謝報告
謝謝報告
乳睇落就唔小喎!
thanks for sharing
幾好肉地喎!
回復 eeat ##1 的帖子

謝謝報告

睇落好吸引
3q thanks 多謝介紹

大波可試

這個場現在換了老闆,好像較上年更好,我前日上過女,做了Meow Meow, 很不錯,少有的懂得按,又年輕,有身材,做完才知紅牌,看見另一個新女Nana, 看上去年輕大波,下次再去

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 04:22