東B首試,仲有一d問題想請教

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日1930去到選左2次囡後揀左$4998韓妹,樣靚身材正,服務不錯,有小車,應該做的都做齊,很滿意。不過因為walkin, 唔太清楚有冇包按摩,所以冇叫到🤦🏻‍♂️ 有冇師兄可以指點下?

另外,睇左個menu, 有充值會員呢家野,唔知有冇師兄試過?大約係充$30000送$4500咁上下。希望有師兄分享下意見,謝謝🙏🏻
Walkin食完正攴送一个30分鐘按摩的。吾要船飛一定会席扺,但一次俾三萬,去得密有着數。
經理有無俾張VIP card你?
因為走得太匆忙,冇見到問佢攞🤦🏻‍♂️
東B都係揀韓妹好玩
應該消費七八千佢係唔係都會畀張卡你, 但張卡充值先有著數淨係張卡冇用的
咁呢張即係VIP咭?VIP咭又有咩優惠?
回復 GoMacau ##7 的帖子

加鐘第二Q減五百,揀第二條女減一千
回復 whatco2 ##9 的帖子

張咭係方向集團vip咭
wongwingkin 發表於 2018-9-24 20:37
回復 whatco2 ##9 的帖子

張咭係方向集團vip咭

大家同集團, 咁即係兩間都係同一張啦

話說我上次去東A, 臨走時有個唔識既經理問我有冇VIP卡, 我拎出黎話有
佢即刻拎走我個張, 再塞張有佢電話同名既新卡比我
之後仲提我樓下咁啱準備好車去碼頭, 叫我上埋
所以話識撈既, 就會肯花心機做呢d門面野
回復 whatco2 ##11 的帖子

上去之前通知經理接送,有咭好似送多D師傅功。但我等得車黎都上左佢。仲吾知經理有無返工。
如果師兄常去
加會員才有用
上次去東B已經1年前,貴但D女個人覺得好ok
e+東B咩價位?
回復 Lucas_lou ##15 的帖子

2398至4998

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 22:04