樓主: 阿輝叔

有沒有人玩緊矽膠公仔?

叫G好過la!
又唔同既,玩得唔同
回復 Edmondch ##2 的帖子
: f+ {; E/ x2 F+ a" `9 ~; h& m- Z
, }9 o% @3 F0 e& D现在很多厂家有附送盒子的,把公仔收进去,然后上面可以坐人的。它就是一张Sofa来的。
有人借呢玩下就好了
回復 阿輝叔 ##1 的帖子; O- D3 e& l6 l! L! s. q1 G

, H) W5 l; k6 ^3 U緊黎有599買左一個矽膠公仔,好玩,仲有暖棒,可以同人體體溫一樣咁搞,正,我就唔覺得悶,但真係難收藏,所以我返工或出街,會鎖左房門,唔比工人姐姐同家中人入我房
火武威 發表於 2018-11-15 19:44
1 X" e4 o9 o  @3 w回復 阿輝叔 ##1 的帖子
8 a) l7 o4 b5 K) J9 o" i& O2 E2 w: r6 g1 ^
緊黎有599買左一個矽膠公仔,好玩,仲有暖棒,可以同人體體溫一樣咁搞,正,我就唔覺得悶,但真係難收藏,所以我返工或出街,會鎖左房門,唔比工人姐姐同家中人入我房

) [' g* p. L; `7 [9 R影張相睇下得唔得?
回復 阿輝叔 ##26 的帖子
2 a5 U- t# d+ _3 v( a9 t  h/ g) ?/ q( Y3 I0 H) S! A- |
我比個網頁你,自己睇,ok?
火武威 發表於 2018-11-19 09:15
' c9 ]2 i! A" u, }; z+ ^! U6 @6 Q% q回復 阿輝叔 ##26 的帖子- P4 \, S/ ]2 t. r& R
; V% v: o* m7 {$ e
我比個網頁你,自己睇,ok?
) u) _, m( i9 s/ m" L2 b
求網址
火武威 發表於 2018-11-19 09:15
7 m% ]! |4 q+ W4 a/ i回復 阿輝叔 ##26 的帖子
+ P, S. O3 w2 x6 ^9 L
+ o2 P  q) h, `8 W. H8 ~我比個網頁你,自己睇,ok?

/ c5 [  o2 ?8 w6 N) X( D" ^2 |: l好,請你給我
国内很多;头雕精致的也不少;有tpe同硅胶的
% o+ J! Q- n; U3 \8 P6 a 各有好坏;唯一问题就系太重;不易收藏; 可以百度实体娃娃
如果有地方放, 都唔係問題

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 08:37