樓主: chuchucatcat

[華南地區] 大梅沙灘封有水电酒店劈價85元蓮花路17/9冇水电幾錢租

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

chuchucatcat 發表於 2018-9-29 07:25
大梅沙沙灘受風破壞,仍然關閉,但27/9我下午去市面除仍有一些倒下樹木,市面酒店鋪頭全開,道路沒半点泥 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

大六九大王 發表於 2018-9-30 02:39
回復 chuchucatcat ##15 的帖子

周兄,運未到,暫時將幾億投資落d囡度先,照計包吳會輸,輸都系精液輸送姐

投资顧問放飛机
永利在我脚下
今晚過拱北食G
chuchucatcat 發表於 2018-9-30 14:10
投资顧問放飛机

永利在我脚下

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2018-9-29 07:25
大梅沙沙灘受風破壞,仍然關閉,但27/9我下午去市面除仍有一些倒下樹木,市面酒店鋪頭全開,道路沒半点泥 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

回復 chuchucatcat ##24 的帖子

祝周兄拱北食好G,放飛機吳緊要,最緊要有G,無駛自己打飛機,
chuchucatcat 發表於 2018-9-30 14:10
投资顧問放飛机

永利在我脚下

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-9-30 21:41

重好意思再開分身搞事,

[color=Red已經俾版主ban分身,

唔敢問侯人娘親

不斷用分身搞事,自己正身老作

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

作埋的17/9蓮花路一冇水冇电住酒店叫G

你就唔好係度賴死唔走,搞事

改.去色情文学作咸故/color]/color]
chuchucatcat 發表於 2018-10-1 22:13

唔敢問侯人娘親

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

投资顧問放飛机

永利在我脚下

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

chuchucatcat 發表於 2018-10-1 22:13

唔敢問侯人娘親

周七七就係個青山走犯!黎四台神州版濫發發夢之遊記作品!
成日係香港同大陸四圍中出大媽傳染性病及愛滋病毒!各位四台版友得宜誅之!
齊齊合力將周七七之分身一網打盡!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!
sexhunter777 發表於 2018-10-2 04:21
成日係香港同大陸四圍中出大媽傳染性病及愛滋 ...

chuchucatcat 發表於 2018-9-29 22:11
衣輪股马失利,開鑼輸足
隻軟陽又閪唔小,
過馬交轉下運

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了一個新分身叫chuchucatcat,請求盡快將這癲佬繩之於法!

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了一個新分身叫chuchucatcat,請求盡快將這癲佬繩之於法!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

sexhunter777 發表於 2018-10-2 04:21
成日係香港同大陸四圍中出大媽傳染性病及愛滋 ...

[ Screenshot_2018-10-02-12-54-15-770_com.android.browser.png size=7][color=Red已經俾版主ban分身,

唔敢問侯人娘親

不斷用分身搞事,自己正身老作

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,一

發夢????

作埋的17/9蓮花路一冇水冇电住酒店叫G

你就唔好係度賴死唔走,搞事

改.去色情文学作咸故/color]
chuchucatcat 發表於 2018-10-2 21:30

唔敢問侯人娘親

chuchucatcat 發表於 2018-10-2 21:30

唔敢問侯人娘親

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 15:36