黃金週遊東B

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

發現充左值之後真係成日都想去東B🤦🏻‍♂️ 之前有係度問黃金週情況,昨晚亦都有再問下靚靚經理場呢2日場內情況,得知10點前基本都唔叫做太多人,可以接受,加上囡囡都唔少,所以決定去馬。

7點半左右入場,hea左一下就揀囡,都有4~5韓妹,2~3日本妹,1~2泰越,其餘都係祖國,韓妹都不錯,但未靚到想去馬,所以最後揀左祖國$3598, 揀主題時,問囡囡想揀咩,佢話SM🙊,但我唔太好,想揀女僕,但話冇晒房,唯有順佢意揀SM😅,過程俾佢蒙眼任舞,都幾舒服,重度環吹,超正,吹得好好,不停食奶,佢真波,不過唔太大,夠軟,幾好玩!轉換左幾個Pos派彩。跟住沖涼傾計,一問下囡囡係浙江人,囡囡樣子好靚,但性格比較男仔頭,好多野講,幾健談😬

去到休息區叫左野食,諗住食完按下跟住離場,點知戲玉黎了,突然經理叫晒d客去等候區坐,話有game玩,what? 好似未聽過有師兄話東B有game玩,只知東A先有,所以當然即刻去,去到坐左好耐先有得玩,因為中途機件有問題,播唔到片😵 其實唔都得,反正重點不在此,跟住叫左大約14個囡囡,一人一個咁企你面前,錫下lin, 吹2下就叫你揀下個14個囡囡,睇下有冇啱,可惜我認為最靚個2~3個唔係吹我😭,當然最後冇揀,不過都叫做體驗左群吹game, 小弟不才,第一次玩game🤣。跟住就食左野按左30分鐘就閃人了,臨走見到個短髮韓妹,好似好正😌 下次可以找佢

今日分享係咁多,鍾意報告ge師兄麻煩加下分啦😉 因為想快d升級,可以多d閱讀權限,多謝各位師兄支持💪🏻
師兄講既短髮韓妹係咪著藍色裙呢xd
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Kanetaker ##2 的帖子

好似係🤔 其實如果要找book佢地,要點講俾經理知?因為佢地日日都唔同號碼🤦🏻‍♂️

囡囡本身有個4位數既號碼,想番啅既你可以直接問佢/經理。
當然如果咁岩見到鍾意既就記得當日個number(1-150),經理就可以叫到佢黎。

回復 Kanetaker ##4 的帖子

噢,原來如此,多謝師兄指教🙏🏻 佢個4位號碼都會掛在身上?定係一定要問?

GoMacau 發表於 2018-10-6 02:06
回復 Kanetaker ##4 的帖子

噢,原來如此,多謝師兄指教🙏🏻 佢個4位號碼都會掛在身上?定係一定要問?

心口掛係當日號碼,4位no要問佢/經理,或者睇佢拎張入房單都有寫

回復 Kanetaker ##6 的帖子

Wow, 又學到野,下次留意下😉 話時話,師兄有個個短髮韓妹號碼?介唔介意私信我佢號碼?🙏🏻

GoMacau 發表於 2018-10-6 01:28
發現充左值之後真係成日都想去東B🤦🏻‍♂️ 之前有係度問黃金週情況,昨晚亦都有再問下靚靚 ...

SM唔係咁好玩,又矇眼,手又被扣,全程囡囡話事,唔三唔四咁就出了,幾千咁就冇左

回復 vv--vv ##8 的帖子

對,我都同意,所以會試下其他😬

多謝師兄分享

回復 GoMacau ##1 的帖子

多謝師兄報告

SM主題真係唔係個個啱玩

详细报告,谢谢分享

B店有game玩,真係第一次。

多谢師兄的珍贵報告

師兄吹兩吓有無反应?

回復 wongwingkin ##14 的帖子

係丫,可能真係黃金週多客先有準備game🤔 有幸一試,但個10幾個囡囡麻麻地😅

回復 wongwingkin ##16 的帖子

都有ge, 東B最普通ge囡囡都有返咁上下😆 可惜夠鐘要閃人了,同埋開始成堆客進場,都係早閃為妙,小弟唔係咁鍾意太嘈同埋太大煙ge環境

回復 GoMacau ##18 的帖子

充左值真係想成日去,可惜暫時偷食時機未出現

回復 wongwingkin ##19 的帖子

希望師兄快d出現偷跳時間再去