[搵囡心得] Outcall 分享

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上 skk...個網搵,WhatsApp 聯絡,佢話佢係相中人 (韓國)。出於好奇,所以叫佢。因為要房卡我再問佢咩樣,點認佢,佢再send 張相俾我。佢話可以叫酒店職員幫佢㩒電梯,我唔需要落樓。俾左個room no#,姓。大概半小時佢到達,酒店打黎確認係咪有訪客,之後佢就順利上黎。

當然相片都係假,非相中人。不過事先講明,唔鍾意佢可以走。樣ok,白淨,上班族咁。一時睇唔出國籍,問佢咩人,佢話日本。吓左一聲,唔拆穿佢。見佢小小怕羞。佢等我確認,然後俾錢。愉快一次。

Outcall大部份開SGD 500 per hr, 通常講到300 SGD - 350 SGD. Incall 便 50 左右,大部分係 Steven Road 個間酒店。當然相片大部分係假。所以有風險,不過黎前講清楚,唔鐘意請回。

感謝樓主指路,正好需要瞭解下新加坡的情況。
回覆 讚好 不讚 使用道具

我試過甘多次outcall 既經驗, 啲相唔係貨不對版就係非相中人, 加埋都平, 我覺得係落brix 好過...

Ching可唔可以分享skk网站?

回復 Lemash ##1 的帖子

謝謝分享. 計落.... 去BRIX/Ipanema 好D

多謝詳細用心報告。

落IPANEMA/BRIX 起碼有真人睇, 唔駛搏

被”照騙“嚇壞了,我還是希望能看到真人再點,這樣還是BRIX更好些,夜總會就太貴了

Brix  是超正

超正的啦 如果有照片更好

Thanks ching 分享

多謝師兄有用報告

多謝師兄有用報告

thanks for sharing

outcall 从来都是货不对板..

多謝分享報告

500就唔outcall la

hey guys honestly i don't advise outcall in sg
firstly, prostitution is still "illegal" in sg, even though as a client u won't be prosecuted. however, i'm pretty sure it's a bad experience if u kena anti-vice group when u having sex...
secondly, the safety of whose WLs are not known. unlike geylang where WLs go for monthly/bimonthly health check-ups, u nvr know what kind of std/hiv the outcall girls carry! not mentioning sg is the most strict country abt hiv control where hiv +ve are not allowed to work n stay long term....
take care and chiong safely!