新手一問,桑拿是否可以帶出另開房?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想問下,在桑拿點了美女之後,是否可以帶出場子到自己的房間?
如東B為例,我在同幢樓上酒店自己開了房間,然後到下面的東B點了妹妹之後,是否可以帶到自己的房間玩?

因清潔、隱私之類考慮,本人還是更喜歡在自己的房間辦事
囡囡如果收工想赚多D可以同佢私下deal,B店無呢个option。慢慢食當然正,但应該好贵。
回復 Brucetong ##3 的帖子

我自己吾会私约的,偷跳時間有限,食過就算,仲係以貪新鲜模式運作。

回復 yynbcn ##1 的帖子

我問過囉
答案是不行
除非你偷偷跟妹子要微信然後私約

即使是蜜月6小時也不行

我也喜歡在飯店房間
床較大又舒服
試過私妁b囡過夜~6k,,但小心服務..始終心態唔同....都係做2Q,,可能想睇你係咪好"罧"佢...要你買東西送比佢...., 自從她有次要求我比錢幫佢老豆做手術,,因為自己唔想太沉..没有答應她之後,,她就DELETE我了...

反而私妁過另外一個澳門酒店囡過夜,,收3k....第一次..可以無閑出Q....有一次去她東莞屋企玩..佢話第一次......這囡我會主動請她吃晚飯, 又話知我交通費貴,會主動調整Q錢..幫我CALL TAXI 回港..直係好...
包夜由$1500 to $10000 不等. 最平我試過有感覺嘅泰國女女, 最貴大陸女女韓模級
女女上班时肯定不能约出外面了,
這麼看起來,似乎還是九號這樣的會所更適合我這樣的“慢熱型”了?
那邊的子夜票是可以過夜的,雖然比東B還要貴些。

或者走低價位的D1,加個鐘也不會貴到哪去。

至於私約,對於我這種一年也就飛機中轉在澳門過一二個晚上的人來說,時間上好象也不適合。
至於微信妹之類,實在是賭運氣,人不對相是十之八九啊
回復 yynbcn ##9 的帖子

我有試過響KTV包夜條女,然後帶返自己酒店過夜,CHING可以試下,也不過5,6000蚊
私約緊係平d 啦 唔係私約黎做咩 我拎女女微信1000$包夜啦 最主要睇條女對你有冇好感 你功力如何姐!
keung924 發表於 2018-10-10 14:11
私約緊係平d 啦 唔係私約黎做咩 我拎女女微信1000$包夜啦 最主要睇條女對你有冇好感 你功力如何姐!

對, 睇條女對你有冇好感
跟妹子留微信
私約是可以的
想光明正大帶出場
似乎不可能

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 16:17