[新兵問路] 想問芭堤雅有咩酒店推介?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我同2個朋友,一行3人,12月要會去芭堤雅玩。想問各位有無推介酒店比我。
如果有3套房都唔介意,因為正打算會去hollywood 或 去walking street gogobar 搵女女/PTGF,再番酒店飲下野玩下先再開波既。
另外都想問下hollywood 如果想要枱需唔需要識人先拎到枱 還是walkin 都可以呢? 收費又如何呢?(仲考慮自唔自帶黑牌等等)
同埋爬過文walking street 近排都有新場,都有師兄話有d 新場開幾個月就摺左😭,想問下有冇咩推介gogobar 岩我哋d香港口味💃

請見諒我咁多問題, 因為去左咁多次曼谷/芭堤雅都冇機會玩😭😭😭所以難得有機會想到得盡興D
pm me,,send左信息比你
樓上 ching請 pm小弟
丨丨月有機會過去玩
Hilton有兩房套房不過有三張床!

Hilton.  not far from Walking Street
At mind 有2房套房,又近hollywood,行過去都得,Hollywood 就早D十點左右到就walkin都有好位既,自帶酒開瓶費以前係$500,但我已經有兩三年冇再去hollywood了
hangten 發表於 2018-10-23 09:38
Hilton.  not far from Walking Street

我check 下先
Paolo912 發表於 2018-10-23 10:30
At mind 有2房套房,又近hollywood,行過去都得,Hollywood 就早D十點左右到就walkin都有好位既,自帶酒開瓶費以前係$500,但我已經有兩三年冇再去hollywood了

at mind 我住過,都幾好。有廳有房有女有糖
siam@siam 好近hollywood
我上個月去住airbnb , book 左間5房
地步都算可以, 坐雙條由門口直出到WS 都係10零分鐘
埃爾法 發表於 2018-10-23 15:10
Siam@siam唔錯既選擇,轉過彎行出大街又有篤篤去walking street附近又有big c ,最重要hollywood返去去五分鐘都唔洗,正所謂進可攻退可守

siam @ siam, 其實都幾好,但唔個酒店洗唔洗比過路費。同埋個人感覺會好多香港人,驚撞到熟人。你懂你la
siam@siam 有套房嗎?
代仔BA 發表於 2018-10-23 15:15
我上個月去住airbnb , book 左間5房
地步都算可以, 坐雙條由門口直出到WS 都係10零分鐘

泰國airbnb 唔係犯法架咩? 我驚驚地,所以未係首選。
taicfred 發表於 2018-10-23 15:59
泰國airbnb 唔係犯法架咩? 我驚驚地,所以未係首選。

咁又唔知喎
但我對上個行程, 芭提亞加曼谷 都係住airbnb
都ok. 曼谷間airbnb係離BTS NANA 站 5分鐘腳程, 勁方便
Siam@siam 住過兩晚 唔收過路費 第一晚keep囡ID
第二晚直行直過😊
芭堤雅T21已開幕 大家多過地方hea
takeawayking 發表於 2018-10-23 16:09

Good,唔知酒店o 唔ok ?
代仔BA 發表於 2018-10-23 16:07
咁又唔知喎
但我對上個行程, 芭提亞加曼谷 都係住airbnb
都ok. 曼谷間airbnb係離BTS NANA 站 5分鐘腳程, 勁方便

好奇一問, nana airbnb 幾錢晚?
takeawayking 發表於 2018-10-23 16:09

地點唔多方便!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 16:14