想去9號

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想去9號會所見識一下,但惯了一個人玩,只是去過一次龍會,想問師兄們如果一個人去,是否平日好些,因可能房間和女孩子都比較容易安排,又如果買套票,加埋上房一般消費是多少?
回復 vv--vv ##1 的帖子

沒有回應,冇問題,跌過痛過才會大
回復 vv--vv ##2 的帖子

預一萬幾千怎様都可以下樓,回來是否出報告就很難說了

以前有師兄介紹過,枱錢同出鐘錢睇時間同女女級數而定
可以睇睇舊post / 去賣套票個邊問下玩法係點,唔啱玩大不了買返桑拿
東A都有K房套票,應該平好多

多謝師兄賜教,可能玩開NC是另一斑高消費的人,很少會上這些纲討論,玩過就算
回復 vv--vv ##5 的帖子

Club 9消費雖然唔平, 但澳門NC都無以前咁風光
可能香港有路數既都寧願玩私竇

很久以前去過。茶舞三~四千港幣吧。
一開始在K房,媽媽帶兩到三輪女孩子讓你挑,
挑幾輪後決定女孩子,就上房打砲。
只是不知道現在費用漲到多少。
以我所知,識玩開的都過左珠海玩.平的又高質.
場又豪,呆灣的玩家係組團過去,
珠海真係唔識路數
家下玩都要去到惠陽老遠
早幾年玩過下9號,茶舞walk-in around 2,500, 唔計女女錢。
入到房,如果冇相熟媽媽/老豆,咁佢會搵人serve 你。
我多數5:30左右到,坐下女,最多可以坐2位,可以不停換,但坐同一條女2 PARTS 而唔上房就要比番D錢(幾多唔知,因為我未試過坐條女2PARTS唔搵佢上房)
多數坐到7點左右,埋單加拎房,找晒數,之後上房開心。
國內女女1Q大約1500-1800, 唔太記得。
回復 worldwideweb999 ##10 的帖子

謝謝資訊,師兄多是一個人去嗎,啲囡囡質素如何
av狩獵者 發表於 2018-11-1 20:21

很久以前去過。茶舞三~四千港幣吧。

三個月前去玩茶舞,價格與你講的也差不多,<套票+補鐘錢+白牌囡小費>大約HK$3600 (沒開酒,沒唱K)。
worldwideweb999 發表於 2018-11-3 15:12
早幾年玩過下9號,茶舞walk-in around 2,500, 唔計女女錢。
入到房,如果冇相熟媽媽/老豆,咁佢會搵人serve ...

補充一下坐檯與囡囡小費情況:
(1) 囡囡多的話,每part都可坐幾個,不一定只坐兩個。
(2) 每個囡囡坐頭2 part 已包在套票內。坐了2 part後媽咪問檯時,你不揀她上房,便要放生。如果你有選擇困難症,擔心之後的囡囡可能比她更好或更差的話,但不想這麼早決定揀誰上房,可以只買她的檯鐘(白牌囡大約HK$ 300/小時),她繼續坐檯,你繼續揀其他囡囡。
(3) 關於國內囡囡小費,三個月前茶舞價格是白牌囡HK$ 1500,模特HK$ 1800,超模HK$ 2500
vv--vv 發表於 2018-10-29 01:27
想去9號會所見識一下,但惯了一個人玩,只是去過一次龍會,想問師兄們如果一個人去,是否平日好些,因可能房間和女孩子都比較容易安排,又如果買套票,加埋上房一般消費是多少?

帶兩皮野去就差不多了

我昨晚也問過成X,套票是7天有效,不像叠拿有一个月。另外阿叔見我似窮L,只介绍了茶舞套票1478,話要補600坐枱費同1500上房。總數查實吾貴,但应該是最平,我吾介意俾多D,但D媽爸生未必放D最正囡囡我揀。

我也想去見識,因遲D有个黄金机会,但夜總会玩法好似比較複雜,單人匹馬有難度,著得寒酸又怕人睇少,除非你見人就派錢。叠拿有个好處就是換左衫先玩,著牛記凹記拖鞋去玩都得

建議第一次先去玩次茶舞先,可以食頭輪,媽咪叫做有時間招乎你.
回復 wongwingkin ##15 的帖子

NC 1個人玩好似好難盡興,我自己又唔識點溝囡囡
直接上房又不如桑拿,唯一賣點應該係囡囡等級分好多級,唔係假日相信有機會食既
HK_Nigel 發表於 2018-11-4 18:41
補充一下坐檯與囡囡小費情況:
(1) 囡囡多的話,每part都可坐幾個,不一定只坐兩個。
(2) 每個囡囡坐頭2  ...

睇真又不是真的十分貴,如果三四個朋友一起玩應該好玩過桑拿
wongwingkin 發表於 2018-11-8 08:46
我昨晚也問過成X,套票是7天有效,不像叠拿有一个月。另外阿叔見我似窮L,只介绍了茶舞套票1478,話要補600 ...

我唯一一次NC的經驗,都是一個人去,也沒有系人都比貼士,媽咪都冇比,因有師兄話比得少不如唔好比,也不覺有看不起的感覺,我想最緊要是不要在黃金時間去,平日茶舞時段較好。
回復 whatco2 ##17 的帖子

有机会都想試吓有無更高質的

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 20:16