[正宗桑拿] 偷得浮生半日行 HYG 正骨水報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟近期見到有幾個C兄出過HYG正骨報告,其中有個仲係老死添,所以就向呢個老死取經收料,卒之等到今個星期有空就上去試吓,,,

老友叮囑,在場所樓下入口處,記得攞張優惠券,,,

上到去,估唔到好多「老友記」做大堂,平日都咁多客,唔通真係服務如口碑咁好?,等陣試吓服務就知虛實,,,

因為臨時決定起步,冇預約,所以輪牌做個推油先,,

技師一開始就好細心問我選那張床,一張係正宗按摩床,另一張係類似塌塌米嘅床墊,,

因個人喜好,選了塌塌米床墊,,,之後技師幫我舖毛巾,着我瞓上去,開始替我開背,放鬆肌肉,技師以手㬹由輕至重壓我腰背部,

之後又除除放鬆力度,跟住再次施力下壓,,如是者,數遍後按其他位置,或是改㬹為掌,力度中上,非常舒服受用,,,

待按遍全身,就開始推油,今次帶了支私伙按摩油,

技師呢 part 表現中規中矩,略嫌技巧變化不大,可讚的是力水夠,細心,連腋窩也有照顧到,,真係估佢唔到 !

推完全身後,就洗手幫我按頭,,兩個鐘好快就過,,,落鐘電話響起,她還幫我多按一陣先走,,足鐘非常 !

之後出去大堂坐吓,見到好多年輕美容師,醒起老死話,有採耳套餐,足兩個鐘,採耳,按頭肩,鬆腿,,

見難得上嚟happy,就叫咗個O L 型採耳師入房做套餐,

雖然價錢比正骨推油貴少少,但一個價錢可以試三樣服務,
計落都幾化算....

而且採耳技師外貌較討好,手法較細緻,尤其係鬆腿時候,,,,

又痕又癢,似有心但看似無意嘅觸摸,令人既愛且恨 !

玩咗半日,埋單都係5舊人仔左右,
都算合理,,,

O L 型靚女資料

插頭香
支持提供多d選擇
受到警告
是假的嗎?
回復 毛明 ##4 的帖子

師兄,
內文冇加鹽加醋,
純粹分享.....
回復 八雲 ##5 的帖子

師兄,
昨日半天hea 遊分享,
內文有褒有眨,
純粹個人感受分享.....
回復 小明38 ##7 的帖子

多數師兄報告、但小費要簽多少?
受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
多谢師兄分享
HYG都系环保好玩
回復 jandying ##13 的帖子

韓式?
kkleung 發表於 2018-11-8 15:15
採耳技師小費呢?

採耳套餐270人仔,巳包小費.....

八雲 發表於 2018-11-8 16:48
回復 小明38 ##7 的帖子

多數師兄報告、但小費要簽多少?

正骨定採耳套餐?
回復 alex008 ##11 的帖子

師兄真眼利,正骨技師帶口罩,你都知佢咩樣?
回復 小明38 ##16 的帖子

采耳師
回復 小明38 ##1 的帖子

多謝師兄 分享
回復 八雲 ##18 的帖子

採耳套餐270人仔,巳包小費.....

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 09:47