樓主: chuchucatcat

[華南地區] 睇预賽,經港珠澳去珠海,遊唐家企亍超市全程直擊

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

ManU 發表於 2018-11-30 21:04

重好意思再開分身搞事,

[size=7條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.
chuchucatcat 發表於 2018-12-1 07:37
[size=7條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應./size]
chuchucatcat 發表於 2018-12-1 07:37
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

尾西以前中出囡件件怪.唔怪都唔使做中出.係隻老作猫閪同分身七七粉絲.先作乜軍佬.蒙眼婆.一百中出.又令.又花式.侍浴.環吹.同我要百三姦屍齋屌.中出幼幼為隻閪.今年成年中出都係生仔閪.七七粉絲咁能叻.珠澳坦加一百中出.叻.我要跟.不過幾乎唔記得佢係老作猫閪分身.即:=老作.屌你76老作猫閪分身
chuchucatcat 發表於 2018-12-4 07:16
尾西以前中出囡件件怪.唔怪都唔使做中出.係隻老作猫閪同分身七七粉絲.先作乜軍佬.蒙眼婆.一百中出. ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

[/si條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.一
chuchucatcat 發表於 2018-12-7 10:54
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

重好意思再開分身搞事,

自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.
chuchucatcat 發表於 2018-11-15 09:23
睇预赛,
赛程下午两点先吸引,港珠澳先過珠海到唐家,重遊唐家企亍超市,介绍最新情况,當然希望有幼幼中出,但想只是一個夢,欣澳踩单車,現上左B5,下午澳门先再吹

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

重好意思再開分身搞事,

ManU 發表於 2018-12-17 23:57

重好意思再開分身搞事,

ManU 發表於 2018-12-3 23:51

重好意思再開分身搞事,

自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.一
chuchucatcat 發表於 2018-12-21 12:31
ManU 發表於 2018-12-17 23:57

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-11-19 11:02

重好意思再開分身搞事,

77fans 發表於 2018-11-16 18:58
周兄你技不如人,
就要虛心學習下!

周兄你技不如人,
就要虛心學習下!

真係老作:妓不如人,一
你老作加一百文就中出
我年幾無中出過唔係生仔閪,
我講事實,
老作:技不如人,妓不如人
老作乜囡都食到,
一百文中出令幼幼,環吹,侍浴
哈哈
chuchucatcat 發表於 2019-1-20 11:29
77fans 發表於 2018-11-16 18:58
周兄你技不如人,
就要虛心學習下!

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 12:08