[新兵問路] 想問下asok 一間酒店意見

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想問各師兄有係住過 曼谷水療酒店(Bless Residence Bangkok)
環境OK 嗎? 評價如何? 見佢兩晚都係$900.

小弟上月住過,地方乾净,頂楼泳池也乾净,近pp bts.
我覺價廉物美,但離蛇美箅近,去soi cowboy 走路十分钟。
带女要留ID.
請問有浴缸嗎
見酒店網有浴缸既
peter343 發表於 2018-11-19 04:33
小弟上月住過,地方乾净,頂楼泳池也乾净,近pp bts.
我覺價廉物美,但離蛇美箅近,去soi cowboy 走路十分钟。
带女要留ID.

其實擺低ID, 有咩用途? 需要比錢嗎?
taicfred 發表於 2018-11-19 21:49
其實擺低ID, 有咩用途? 需要比錢嗎?

唔冼比錢. 女女走時hotel 會打俾你.問你女女走唔走得。 ok 先俾返ID 佢
taicfred 發表於 2018-11-19 02:29
想問各師兄有係住過 曼谷水療酒店(Bless Residence Bangkok)
環境OK 嗎? 評價如何? 見佢兩晚都係$900.

師兄睇返我9月報告,就知環境如何…
至於keep ID…我咁多日都無試過🤣
最大問題係冷氣聲好大,同間房好暗

有,可坐2人浴虹。
Kimchen 發表於 2018-11-20 00:27

我住的房冷氣声ok, 但房是有些喑。
Kimchen 發表於 2018-11-20 00:27

Kim 兄,平平地有咩選擇/好介紹。我想要套房。有個廳。
taicfred 發表於 2018-11-20 07:50
Kim 兄,平平地有咩選擇/好介紹。我想要套房。有個廳。

Hope land😘經濟實惠,但比較舊,我指Sukumvit 24果間,仲有其他地方未住過,3佰零4佰幾都可以…
Syama Suites係Sukumvit 20巷頭,豪華黎形容,一個control mon控制曬全房冷氣燈光,勁大間,但唔食得煙,同14:00後無人執房,都係4佰零蚊
citadines hotel ,有幾間,平均都係三佰零4佰幾,有房有廳有爐,係浴室太細同無地毯
以上基本房價都係每晚500樓下…少少缺點啦
回復 Kimchen ##7 的帖子

完全同意師兄的住房體驗
Kimchen 發表於 2018-11-20 14:26
Hope land😘經濟實惠,但比較舊,我指Sukumvit 24果間,仲有其他地方未住過,3佰零4佰幾都可以…
...

Bless 有露台嗎? 因為要食煙
taicfred 發表於 2018-11-20 23:51
Bless 有露台嗎? 因為要食煙

Bless可以食煙,張枱上面仲有兩包煙🤣不過要俾錢
要露台就要揀hope land…你可以睇睇
Kimchen 發表於 2018-11-21 00:24
Bless可以食煙,張枱上面仲有兩包煙🤣不過要俾錢
要露台就要揀hope land…你可以睇睇

咁如果直情比食煙 就唔洗露台la 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 07:18