[華南地區] 1123晚深圳沙尾咀咀新洲巡遊記

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今晚北上出征去沙尾,咀咀巡一下,出關坐地鐵去沙尾,尾東幼區g毛都冇條,尾東大媽中女區有三個男g頭撩客,收一魚限十分鐘淨屌。
尾西有5,6個g頭撩上樓屌,魚三至魚半肉金,唔覺有風。
咀咀暫時未有發現!食飽飯後再去巡一下!
巡經咀咀各G點未有發現!有機會只開日市,夜晚一片死寂!加上搞煤氣管道工程中!民房巷仔搭晒鐵棚架好難行!
咀咀文化廣場搞花雕燈光美食節,22-26號有好夜市美食,人山人海甘,冇女食食下小食都唔錯架!
沙咀日唞係街市果邊有幾件,舊女多,夜晚可能要十一二點先有女

謝謝cchatt兄情報,街市近舊伊美(而家系夀司店),斜對面有幾件舊女,上次食左收兩魚包膠吹加屌,服務一般有d催鐘,我諗都要凌晨後先有囡出沒。

剛去尾西近便利店旁揾相熟克佬g頭,另一拍檔帶上睇有兩肥一瘦輕中各在獨立套房,揀左件高佻微波瘦輕中,魚三包環吹,服務幾好,慢慢吹慢慢屌冇催鐘!滿意的一餐!
就系尾西呢條巷行入去巷尾就有大把野玩!
而家系尾東實地報道:
一魚大媽中女區g毛都冇條,g頭唔見晒!仲有治安佬巡邏甘!
魚半幼區依舊一片死寂!
跟住去新洲南村巡視一下!
尾東已玩完,可以忽略了!
有版友問沙尾咀咀有咩玩?
都系食快仔企企:
尾東幼區,魚半包膠吹或淨屌,限15分鍾。
尾東中女大媽區,一魚淨屌,限十分鐘。
尾西,魚三包環吹,約20分鐘。
咀咀,兩魚包環吹或膠吹,限20分鍾。
重振神州旅遊版!
拒絕周兄一言堂!

到達新洲南巷仔,目測有6,7件大媽中女,有2件可食,一件東北身型輕中最正,開價五至八草,中出另議價(約一魚至魚半)。
建議玩法:自備消毒濕巾,入房即除褲及底底,濕巾抹JJ,女捽硬上套即插狂屌,屌到夠鐘插出除套抹JJ,著衫比家用走人!
周兄至愛的足仔,先舖已封冇開。
後舖裝修了轉做養生館,有三丑中技師加三件麻甩佬在店內坐。

去問了東北身型輕中開六草上套屌(冇得中出),其餘丑中食唔落冇問,行到另一邊中醫按摩館旁,有件細粒輕中開一魚上套淨屌。
等到凌晨再去尾東中女區,廣場仔見有3,4件g頭,問其中個男g頭,話要魚半淨屌,帶上樓一睇系以前5-8草肥丑中女,即刻冇晒mood閃人去!

跟住去咀咀昅下,小診所過d巷仔,只得一件小肥埃及妖后頭輕中舊女,開兩魚撩屌,冇見有g頭,見狀即走人返港去!
肚仔餓去左happy kong食宵夜套餐,雲吞河加熱檸茶!正!
咀咀食完宵夜再去巡下,系川面後巷見有一班人,即走過去,見有十幾件幼出列,開兩魚有d包膠吹,有d淨屌。揀左件大波細粒湘妹子,系兩魚包吹,齊齊上樓happy。
上床先冲涼,沖好囡上套吹奏,幾落力吹功唔錯,硬左騎上黎狂坐想坐爆我!冇甘易,跟住坐蓮狂屌,再男上狂渣白滑大波狂屌爆佢出米青!招呼幾好但要等到凌晨後先有野食!
食飽屌得爽夠坐直通巴回到旺角了!拿拿林去轉通宵紅van返歸去!今晚尾咀洲出征大成功!大大滿足!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:12