[華南地區] chuchucatcat你知醜未?洗版出嘅膠帖收看及回帖人數..

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

chuchucatcat周兄你知醜未?洗版出膠帖收看及回帖人數屢創新低!
賴死系呢度獻醜!你除左去三沙新洲珠澳危吉外,仲有乜屁放?
寫親都系中出大媽真系冇乜人有性興睇!快啲收皮吧!
各位版友認同的話,請回帖支持,謝謝大家熱心表態!
呢版再被佢瘋狂出膠帖洗版的話!真系冇乜人會黎睇!可以摺埋都得啦!
77fans 發表於 2018-11-26 16:27
chuchucatcat周兄你知醜未?洗版出膠帖收看及回帖人數屢創新低!
賴死系呢度獻醜!你除左去三沙新洲珠澳危吉外,仲有乜屁放?
寫親都系中出大媽真系冇乜人有性興睇!快啲收皮吧!

can admin kick the people who post untrue posts? kick chu chu cat out.
imcoolboy 發表於 2019-1-19 03:01
can admin kick the people who post untrue posts? kick chu chu cat out.

yes!admin must kick &
block chuchucatcat & 我爱朱纷申 a/c!
回復 77fans ##1 的帖子

同意,all fake posts
sonicking0000 發表於 2019-3-8 15:01
回復 77fans ##1 的帖子

同意,all fake posts

英雄所見略同, chuchucatcat及我愛朱紛申即係周七七,全是fake posts!
出到全版都係勁黑人憎!希望141管理員快啲收佢皮!

請求141管理員將周七七分身一律禁言,他之前所有分身已被禁言,
現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 06:00