[食家報告] 唐狗遊日本 (社長篇)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說上個禮拜頭,朝頭早9点幾路過g店,同大叔傾2句,得知小惡魔返10点到5点,抵受唔住引誘攪到自己欠席走去玩,玩得好開心,出黎時見到社長,同社長傾計打下交情,話晒自己都係常連客。
   到禮拜尾12點幾經過見到社長,佢問我入唔入去玩,咁俾面社長做案內 ,當然咪放過睇下都好,社長介紹新女俾我,我都冇所謂,揀65分鐘準備俾錢,社長話加多3千円有option 玩,問佢係乜嘢,佢話係可以冇套。吓,咁激,都係下次先。付上1萬6千円就算。
     等5分鐘上房,女女大約5呎2,話自己22歲(不過我覺得23以上)走肥來自大阪,做咗2年外賣,皮膚唔夠白滑 樣就好普通。朝早5点幾上火車由大阪出發,11点幾到達g店。原來早2日先至做過性病檢查,要俾醫生紙g店,所以可以冇套做不過冇得中出。跟住果D服務真係好普通 ,冇投入演技不足,仲要揸 lotion,唯有可取之處係真D級夠晒大。我亦玩得太密,冇乜性趣,只係草草了事。仲有10幾分鐘我就走,女有D擔心,我話我經常早走。
   總括黎講十分佢得4分,希望下次好運D!以上個人遭遇,多謝收看 la_grpb0024058225_0000000002pc.jpg la_grpb0024058225_0000000000pc.jpg grdr0024058225_0267704776pc.jpg grdr0024058225_0267843062pc.jpg grdr0024058225_0268008619pc.jpg grdr0024058225_0266905499pc.jpg

回帖獎勵 +888 元錢

太浪費哪!抽水抽到夠鐘先走嘛
回覆 讚好 不讚 使用道具

波大正呀

車!個個都著衫嘅!

補發真有心,仲以為你做左社長轉形香港brother專門店

大佬派我來支持唐哥

可惜得五呎二吋,其他都可以勉勉強過关

回復 tarochan ##1 的帖子

Have been waiting for more stories from you! Hope you find more good experience next time.

發叔 發表於 2018-12-1 16:31
太浪費哪!抽水抽到夠鐘先走嘛

出咗嘢,我就冇乜心機

BP® 發表於 2018-12-1 16:44
車!個個都著衫嘅!

女女自己D日記,冇得唔看衫

威廉思大爺 發表於 2018-12-1 16:50
可惜得五呎二吋,其他都可以勉勉強過关

呢個就真係好好玩 IMG_20181201_124731.jpg

wongwingkin 發表於 2018-12-1 16:44
補發真有心,仲以為你做左社長轉形香港brother專門店

今日去咗玩,有割引,平咗4千円

回復 tarochan ##12 的帖子

同日本客一樣?

多謝師兄分享

真系得師兄呢D熟客先可以咁

are you serious 冇套做? But 冇投入演技不足, cannot compare with 小惡魔. Only you can say 得太密 Japanese girl. You are the best. And Thank you!!

wongwingkin 發表於 2018-12-1 17:23
回復 tarochan ##12 的帖子

同日本客一樣?

佢哋有point card,以前晚上6点後可以用,而家就全日可以,我都冇儲印花好耐,上次社長提我先知

黃金體驗 發表於 2018-12-1 17:40
真系得師兄呢D熟客先可以咁

玩咗幾年,經常路過會打招呼

marksos 發表於 2018-12-1 17:42

are you serious 冇套做? But 冇投入演技不足, cannot compare with 小惡魔. On ...

要加錢先至可以冇套,而家個別女女會做生本番。新女差D冇乜少女風唔夠吸引,我都懶得主動,同小惡魔玩係另一個level,冇得比

小惡魔

小惡魔

身材好可惜是四分女。。