[食家報告] 唐狗遊日本 (社長篇)

回復 tarochan ##1 的帖子

女女身材唔錯。
回覆 讚好 不讚 使用道具

麻雀雖小 五臟俱全

应該又係出完野的時侯

師兄真性福

多謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享。

tarochan replied at 2018-12-1 16:21

話說上個禮拜頭,朝頭早9点幾路過g店,同大叔傾2句,得 ...

好久的报告啊

多謝師兄報告

我想問下冇套做但唔小心中出左,咁點計?

and 發表於 2020-4-11 21:42

我想問下冇套做但唔小心中出左,咁點計?

哈哈!呢樣嘢要睇個別女女,有D女女响日記話明可以中出當然冇問題。通常女女會講明要外射,我都會尊重女女盡量避免中出。如果女女冇提出咪學日本人响佢哋論壇咁沉默地中出。
最壞情況就係中出完女女反臉即刻幹你走,同店舖講咁就ban 咗你,以後不準進入該店舖。
    題外話就係一切要睇女女喜好,氣氛良好好多野可以玩。响法定時間內氹到女女玩乜都得,因為女女係自顧人士,佢哋都係租間房做生意。
    有時响候機室度等,見到D60以上直情係爺孫戀,我都鄧D女女難頂。
   順便一提,如果你同女女熟絡又識鋪頭,係可以買鐘出街,最低消費好似係3個鐘

tarochan 發表於 2020-4-12 08:00
哈哈!呢樣嘢要睇個別女女,有D女女响日記話明可以中出當然冇問題。通常女女會講明要外射,我都會尊重女 ...

都唔排除有女「口味獨特」
喺東京,我見過有(JK)靚妹陪酒
喊哂口 + LUR 哂地;攬住「阿爺」對腳唔俾佢走
(呢個畫面,間接令我棄高級,轉攻中檔)
(果然好玩好多。兩個字:夠亂 )

有次落老尖,又有「港姐級」話鍾意(八十幾歲版本)既「射賢」,話佢點型點型…
人哋咁講、我咪照聽

有錢、有口才、有本事 (識氹女、但唔會俾女氹)
咪可以「老尚風流」囉
控制得宜,有助延年,值得我呢庭單身老狗學習

cyberkencyber 發表於 2020-4-12 12:30
都唔排除有女「口味獨特」
喺東京,我見過有(JK)靚妹陪酒
喊哂口 + LUR 哂地;攬住「阿爺」對腳唔俾佢走  ...

哈哈!同女女傾計佢做過D70幾嘅客,仲可以
  另外就係去沖涼店D客有年輕化,以前多數係4十以上而家好多20頭就去叫g
   有D女女諗野係冇得解釋,佢哋可以就係痴女玩得仲開心過我

tarochan 發表於 2020-4-12 12:37
哈哈!同女女傾計佢做過D70幾嘅客,仲可以
  另外就係去沖涼店D客有年輕化,以前多數係4十以上 ...

有見識過痴女,所以先將某主場改名做「最癲摸奶」

求先買外賣,見周圍逼爆,心感「應該有排都未玩到」
當事過境遷,我可能已是「阿爺級」,
現在玩慣的「全體制霸」不再可行,
純叫G 對(單身的我),又似「隔靴搔癢」…
睇嚟,「老尚風流.西水長流」才是未來目標,
有時間會詳細諗吓,步儲轉型,包括短居日本的可能性…
不過成本就要嚴格控制了

cyberkencyber 發表於 2020-4-12 13:39
有見識過痴女,所以先將某主場改名做「最癲摸奶」

求先買外賣,見周圍逼爆,心感「應該有排都未 ...

最大支出係夜遊,呢樣嘢玩得開心就唔識計

tarochan 發表於 2020-4-12 15:38
最大支出係夜遊,呢樣嘢玩得開心就唔識計

的確,現在有工返,為了開心,我會「唔多睇價錢」
然而,我的「場均消費」、仍然只係23400yen,比很多遊客還便宜三倍有多
明顯,「平玩最貴城市」係我強項,向呢方面發展係無錯

假設,真係有機會「退休長駐」,無工返,就要玩得更精打細算
埠仔、哎吔女友、中女場,都係省錢方案
隨著自己邁向「爺級」,如果仍抗拒細我廿年既中女,似乎不太實際
中女場一般平多50%,當中其實也有合眼緣、啱FEEL啱傾的

日文方面,都要補強
現在的程度(其實係完全冇讀),只能勉強操控「靚妹仔的肉體交易」
但人望高處,我期待也能做到「靈魂交易」的地步
終有一天,我也要讓她們哭著抱我腿、唔俾我走 (香港就試過)
為求更高境界,我需要「全體制霸.三十二變」以上的日文,
咁就要善用自肅時間、閉門修練吓了

謝謝報告分享

cyberkencyber 發表於 2020-4-12 18:27
的確,現在有工返,為了開心,我會「唔多睇價錢」
然而,我的「場均消費」、仍然只係23400yen ...

我就冇乜大志只係想有得砌就繼續砌。希望疫症快D完結等我返香港買D戰鬥丸試下

tarochan 發表於 2020-4-13 09:36
我就冇乜大志只係想有得砌就繼續砌。希望疫症快D完結等我返香港買D戰鬥丸試下

玩法有好多種,都係各取所需:
單身狗 = 孤兒仔,但可以善用(夜遊資源)來彌補人生缺陷,
好處係(唔怕失自由)同(唔駛負責任),經歷上亦會比較豐富