夜闖金池之旅

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期五難得有機會夜晚過大海玩一轉,就試下學人坐車過去
今次又目標都係去番金池,因為想試下玩遊戲,晚上九點半出發,
先坐機場巴去到客2再轉車去香港口岸,呢個時候當然係無人啦,
好快過到關買金巴車票,然後再去站頭等左5分鐘左右就上車
由香港口岸去到澳門口岸車程大約40-45分鐘,去到澳門關又要
上上落落先過到關,過程最少用左10分鐘 ,最慘係出到關之後乜車
都無,本來有架巴士102X可以去到金池附近的,但係架車唔係通宵
只係去到23:00,激死局住打的 ,等的士又係要等,最少又等左十幾
分鐘,去到金池差唔多23:45,前前後後用左成2個幾鐘
由於係坐車關係,今次係直接walk-in,上到去試下叫條啊毛幫沖涼,
本來想試件後生啲既,點知佢又做緊野唔想等,沖涼過程碎賓周幾過引
其餘時間就無乜特別了,成為138沖完出去到去...哇多人到丫,差不多滿坐,
得返幾個吉位,即刻走去霸個位先,跟住食下野然後問下個經理幾時玩遊戲,
點知佢話已玩完, 車,原來玩遊戲係22-23點之間就玩1次咁大把,玩完就無,激鬼死
本來一心來想試下玩遊戲,點知失望而回 ,算,即刻揀女玩完去睡眠區訓
今次無乜邊個女女特別凸出,無乜心水就求其揀左個越南妹子,
過程都係果啲啦,服務無乜,又唔比車,不過勝在後生,樣靚波大好揸
又好啜,過程全被動不過任你舞,小弟又係咁狂食鮑魚,好好食,女女
好享受比我食鮑 ,食左好耐,之後叫佢吹,吹功又係一般,不過女女靚女後生,
小弟弟都有強烈反應,吹左好耐之後叫佢坐上來了,做之前佢有樣好,問我
想快定想慢,我梗係話慢啦,小弟不嬲唔鐘意女女打樁機,女女坐上來之後
真係慢慢咁搖,感覺好舒服 ,咁樣先係做愛丫麻 ,佢搖左好耐之後就輪到我
上佢下,由於女女下面都算緊同埋又用左001,插左一陣就收兵了
之後就沖涼著衫出番去,一出到去又比啲啊毛師父工拉住要人做按摩,真係
好能煩 ,其實我睇中左個後生啲既師父工想搵佢幫我按 ,點知佢又係好忙無機會,
啲啊毛就眼金金咁昅住我驚我走左去咁,睇來都係走唔甩啲啊毛手指罅
決定叫碗面食完乜都唔做就去睡眠區訓,當時已經2點幾,睡眠區果度
真係要講下,環境真係唔得好差,幾張轆架床,地方又窄,仲又焗
待應幫我搵左個上架位,一訓訓落去就知奶野了 ,下面個師兄鼻寒勁大
本來我以為我可以適應到,點知係唔得,完全訓唔到,5點幾就起身出番休息室
求能其搵個啊毛按埋果PART師父工再食件三文治就即閃,回程由於又係太早要打
的到口岸,回到香港屋企已是8點了

總結今次旅程,我發覺係場過夜係勁辛苦,唔啱小弟呢啲老餅玩,而且夜晚太多人
攪到成晚都無女撩 ,唔好玩,仲有仲有果啲師父工真係好能煩 ,成日煩9住晒,
還有換衫果度有個啊姐屈小費,上次已比佢屈左$50,今次仲夠膽死想屈我$100
呢幾樣真係我對金池唔係咁滿意既地方!!唔知其他師兄有無同感?

回帖獎勵 +100 元錢

主菜最重要。
回覆 讚好 不讚 使用道具

內容豐富,你真屌鬼

最緊要條囡得,呢樣先係重點
睡眠區唔掂,好多C兄都講過.

Thanks for Sharing

Thanks for Sharing

回復 rx78kln ##1 的帖子

师兄及是师兄,写的我看到都爽!

請教師兄walkin 總攻多少錢?

多謝師兄分享

wongwingkin 發表於 2018-12-4 15:21
主菜最重要。

主菜算係咁啦,無跌錢

tarochan 發表於 2018-12-4 15:47
內容豐富,你真屌鬼

同唐兄啲日本女女比無得比啦

Interesting report! … Ching, does the sauna still have poison dragon drill service nowadays?

super2006 發表於 2018-12-4 21:41
Interesting report!  … Ching, does the sauna still have poison dragon drill service nowadays?

上次條女有, 今次條女無

多謝師兄分享

其實CHING坐機場巴大多數經口岸
如果唔經,也可以到收費轉車站轉架經巴士
一定方便及多選擇
另外澳門口岸深夜實少車
唔想等黑的浪費時間及金錢
CHING可以坐101X巴士
佢通宵車來,深夜或清晨都可坐可往口岸
都係方便好選擇

搭車到澳門 是在哪裡下車呢?

rx78kln 發表於 2018-12-4 21:24
條越南女女$15xx, + 沖涼 $138  + 比人屈 $50 + 的士來回口岸 $120 + 金巴來回 $130

岩岩去完成功無聊問下,套票1872(假期),唔要兩程船減240。但師兄你1600有找,咁套票咪無著數?

luntailun 發表於 2018-12-5 03:20
岩岩去完成功無聊問下,套票1872(假期),唔要兩程船減240。但師兄你1600有找,咁套票咪無著數?

有著數的...
1)你自己買船飛來回$240一定唔得
2)套票有兩工送,walk in 得一工

c兄如果你想玩遊戲,星期五/六呢D日子你九點好去到搵位,雖然十點開始但好多人已經坐定定係度等! 如果平日去會好好多,唔會咁多人,多數11點打後先開始玩! 其實佢幾點開game係睇大廳坐左幾多人