[其他] 新手 打算叫雞破處問題

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新手 第一次出來玩 睇新手文都唔明
之前1517咁終於忍唔住了
首先我想問下Condom 自已帶定佢地有準備(邊樣會好啲)?
如果我睇中條尖沙咀 區 1100係咪全包??
預約最好早啲約定當天約??
白虎妹係咪好稀有 邊到有得玩?
有早洩問題有咩解決方法?
大約預幾錢玩?
自己仲要帶啲咩去?
1100 尖沙咀 個啲性病會否底D?
點樣睇條囡囡有冇暗病?
警察掃黃 有冇邊日安全 ?
如果比係酒店比警察捉到會冇事?
141報年齡是否正確?
暫時諗到咁多先 各位巴打 小弟能否同貞畢業靠你地啦

第一次1100玩酒店女,不如加多百,係發利搵條女,玩2Q
回復 mabinogihk ##1 的帖子

今時今日第一次玩其實可以去下洗樓睇下先 酒店一黎我唔熟 二黎睇返大部份評價 如果新手去既話99%唔係相中人 同埋廣告既女你淨係睇地址就OK  你見到D公式化作文咁天上有地下無既報告就真係睇下就算 我建議你洗樓睇下好D
香港叫雞唔犯法 警犬捉果D係旅遊上黎做雞果D
性病就好難有 如果你唔會中出環保吹 入之前望望條女企唔企理啦 之後靠自己啦
mabinogihk replied at 2018-12-5 00:17

新手 第一次出來玩 睇新手文都唔明

我諗你第一次,簡單D講,你即日打去約就得架啦
1100咩都包晒架啦,你喜歡可以比貼士,或者你破處,可能條囡會比封利是你添

不過有時相同真人會爭得遠
你開門見到條女唔得就禮貌咁走,打比AGENT問有無第2個,無人會出來打鳩你的,放心

至於掃黃,我諗除非你條女唔夠秤先有事呱
性病既野,同價錢都無咩關係,帶套就得啦。
HeySayJump 發表於 2018-12-5 00:52

今時今日第一次玩其實可以去下洗樓睇下先 酒店一黎我唔熟 二黎睇返大部份評價 ...

咁c Ching   有冇一樓一白虎妹推介
加上第一次想食好啲
甘講啦,1仔肯洗樓的話女既質素唔會比HG差
HG系食環境,記住唔岩可以走唔好硬食就ok
1仔就睇清楚先入,可以的話揀著三點式開門既女,DM機會細啲,但係只不過系細啲
mabinogihk 發表於 2018-12-5 01:15
咁c Ching   有冇一樓一白虎妹推介
加上第一次想食好啲

如果破處黎講,酒店環境好D既,囡的確可能質素差唔多 (有D囡根本 HG 同 141 都會做)
至於白虎妹,可能鬼妹會多D
可能你搵個鬼妹破處都幾有代表性
過泰國玩包一晚咪多Q 完成愿
回復 ddmmss ##1 的帖子

咁 巴打 有冇 一樓一白虎妹介紹
破處拿紅包
準備紅包比女女
要預咗早洩
will10 發表於 2018-12-5 00:46

小朋友,回家打飛機算把啦!

再唔去