[吹水] 求骨感女女推介

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近年瘦d細細粒女好似吾見晒....除左hg
4台越p越勁..有d仲直接假相....友台反而仲貼近真人
試過好幾次山長水遠去到變肥大媽....順便行埋附近....之後都失望而回

想睇下有冇ching可以推介一下
~麻煩晒~
我都想知有無骨感微乳囡囡?
合宜五樓有個,好似做多兩日就走
回復 iandbilly91 ##2 的帖子

真係個人喜好

骨感吾係去到厭食但要幼腳幼脾細腰

ps.
谷得太耐..尋日土記15泰右一房....人做人樣...c-d cup 160-163高...腰目測22-24...細patpat
本來吾想入...但佢對腳算近幼... 問價要衫碌零...非環保吹
入到去佢一除bra...原來谷胸...實際上大A細b...真野軟熟!
估吾到人做人都有真胸仲幾滑....小毛靚西....忍吾住食左陣女女大叫omg(佢係叫omg吾係oh my god)
之後上套再69....忍唔住要插....估吾到人做人樣泰泰都咁窄....但佢仲可以俾我抬高腳男上女下床邊插到最入
之後換post狗仔式就吾可以頂到最入...女女話痛....再玩返男上床邊
就出時問女女可吾可以射胸...但女女say no話只可套射
整睇吾計樣我俾70分
樣4/5人做樣加埋燈光算可以
冇車牌...冇環吹....冇口爆...只可套射
如果吾係我會俾90分!

回復 Newbie09 ##1 的帖子

大家囗味相同👍
真係買少見少
之前SSP遇過有幼腳替工,可惜唔係成日開工
回復 bsook ##3 的帖子

可以形容多D嗎?
合宜12樓左二。貧乳,手幼腳幼。好傾又好砌