[華東地區] 請問樟木頭是否有野玩

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請問樟木頭是否有野玩
正骨場水療
chuchucatcat 發表於 2018-12-6 05:51
市中心有好多细骨場同髮記有按摩的囡可约上酒店,而城中村劉屋村有企企,都係五條,大妈中出,北嫂上套

七爺最近好似少去樟木頭果邊。
jimmyhot 發表於 2018-12-6 08:37
七爺最近好似少去樟木頭果邊。

以前剛咬糧,木頭有小雨天,後有老妈子,S N,梗有幾件老友置業,內地樓升,己全部賣晒,但咬左十二年半糧,老友,老,病,死,色友所剩無幾,去K,S N齊哇哇場地無,或天價消費,自己有個人癖好,同大妈G濑閪中出,好難朋輩面对
chuchucatcat 發表於 2018-12-6 11:44
以前剛咬糧,木頭有小雨天,後有老妈子,S N,梗有幾件老友置業,內地樓升,己全部賣晒,但咬左十二年半 ...

first time expressing your feeling, sincere and honest, keep on enjoying your days, carry on....
chuchucatcat 發表於 2018-12-6 11:44
以前剛咬糧,木頭有小雨天,後有老妈子,S N,梗有幾件老友置業,內地樓升,己全部賣晒,但咬左十二年半 ...

原來如此!

怪不得小香港也沒落了!

jimmyhot 發表於 2018-12-7 08:34
原來如此!

怪不得小香港也沒落了!

樟木頭邪骨。髮記唔係件件得,危險足浴開大,约去大梅沙,過馬交,安全。好玩,有渡假旅遊feel,旅遊,遊玩,屌閪齊齊先過引,最主要前列腺麻鸠烦,成日疴尿,搭直通巴濑尿
chuchucatcat 發表於 2018-12-7 11:40
樟木頭邪骨。髮記唔係件件得,危險足浴開大,约去大梅沙,過馬交,安全。好玩,有渡假旅遊feel,旅遊,遊玩,屌閪齊齊先過引,最主要前列腺麻鸠烦,成日疴尿,搭直通巴濑尿

七爺:前列腺增生,可以去醫院做微創手術搞掂。你有政府代支手術費,冇有怕!

回復 jimmyhot ##9 的帖子

Thanks for information.
jimmyhot 發表於 2018-12-7 17:03
七爺:前列腺增生,可以去醫院做微創手術搞掂。你有政府代支手術費,冇有怕!

做前列.先祈唔好公家.俾人做白老鼠.好多做完就玩能完.真係次次濑先
我愛朱纷申 發表於 2018-12-13 16:45
做前列.先祈唔好公家.俾人做白老鼠.好多做完就玩能完.真係次次濑先

周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
sexhunter777 發表於 2018-12-13 21:05
周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七 ...

我愛朱纷申 發表於 2018-12-6 09:50
條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周 ...

77fans 發表於 2018-12-5 17:07
上周末話有消防檢查,卡位全要長期開射燈長照!大家可以唔使去啦!浪費時間呀!

你條76老作猫閪分身七又七
都唔想笃爆你
個场入便点.有冇枱坐
的囡自己埋來.定自己埋去叫.
坐一個鐘俾錢先定玩完先俾
你條老作閪
作沙咀酒吧仔出团
沙咀酒吧仔無间有房
你條76老作的相
間房尚大個酒吧仔
吊你七又七
老作猫閪分身-
sexhunter777 發表於 2018-12-13 21:05
齊齊要求141管理員將周七 ...

ManU 發表於 2018-11-30 21:04
已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

[size=7條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.一
回復 chuchucatcat ##5 的帖子

請問七兄幾歲?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 22:27