[華南地區] 咀咀酒吧仔冇K 房.尾西環保吊百三.三百呀.七又七.老作

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

條76老作猫閪17/9山竹後無水無电去蓮花路叫G
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周兄走.周兄一個退休執法正義之仕.俾你的黄屍抹黑.分身圍攻手法脅迫.又出帖多次呼朋叫屁.但都無人呼應.76.7又7.唔好死.出多的二次創作.唔去色情文学都好.等的網友睇完我的實况實話.半点虛言.再看老作.今日北上十级大風.打到飛机打下好過.好似周兄快攞医療券買偉哥.唔通食偉哥打飛机.由得佢繼續中出.吹琴之旅
講理七又七醜事.幾日呼奴叫婢.叫周兄收皮.笑.應該收皮是誰
7又7粉撕話佢崇拜周兄只識屌大妈.叫佢收皮.出左帖咁耐都係一言堂.
7又7粉撕不要收皮.搞话一四一但你確應改名7又7
我都跟77粉撕二次創作之路去叫G
在新洲打完個中出炮,件7又7粉撕話乜養生館,新洲都好多間,二次創作佢都唔知边間,就咁搵周兄介绍得好清楚嘅姊姊仔開大足浴店对面養生,問梗係正规,上房搵大妈打飛机,唔係掛,你條7又7去危險足浴店問都係正规,上完房正虧,真正老作青頭仔,
行過祠堂村,一樣有企企,中出完大妈,又大妈,有力都唔使学件周兄口中76老作猫。。。廿四小時九Q,
過沙尾,係三毛整碗牛丸湯,直行到沙尾七天整間房,出完嘢梗要抖抖,中出完梗大洗,周兄用灰錳氧.而家好難買.我用女人洗閪液.買.唔使.寫去攞試用庄.洗完晒陣.一晒己是华燈高掛.行落咀咀,去周兄講一坊193鋪,唔見輪街症,入巷仔由泉源行到金海都無G企,入大利整個羊腩補補,食完由漁村酒吧,查封好能耐的俱樂部,老作猫閪封左泊得住得如執,老作記住,醒小小
由牌坊行過对面金地花园曾經驰名但執剩幾間,都係好能细,吧枱,近牆边梳化,中间長活動枱,同布吉吧仔一鸠色,問過全部都冇K房,有冇囡搵食,唔見,
老作猫你嘅沙咀有K房酒吧仔边間,同你分身七又七一問摸摸舞廳格局我話開晒燈,記得話有K房間執左
吊你老作猫西
而家对面就戶户千萬豪宅红樹灣壹号,由红樹灣經魅力去西村享受七又七話百三環保屌,周兄就話一年前西村環保屌北嫂百五,姊姊仔二百五,幼幼三百,去到西村有幾件G P0,但都鬼鬼崇崇,唔出声打眼色,打电話開閘指上去,上二樓已開闸開门閃入,見唔夠五呎北嫂,問價百五,件七又七話百三,都预左,周兄以前話百三齋屌,佢真身老作西就話又侍浴,又令,又吹,又花式,
入房,件囡三下五落二,除衫上床M腳,生仔閪始终唔同姊姊仔有的怕羞,但我見床都舖有花布子孫巾,但隻閪下面唔垫紙,而手執套,不是揸濕巾打真軍前抹能,唔通七又七,
唉,信76真76
我同G講我打真軍,唔戴套,G話要戴,我話依度出名中出西村,一向屌閪不用上套,G以前係,而家要,見我咁靚仔,双倍錢就同我做,最後加一百,埋位,件北嫂真係幫我劣硬,用濕巾好小心抹,再閪位鋪纸,帶鸠入閪,望住隻閪揸下波屌左三分鐘想出,甩閪先,話要玩花式,G啋你有味,而家叫G,只得一鸠式上床男上女下,只有自己变,跪式,足否屌,掌上壓,攬住屌,係老作猫未屌閪先作,咁就過左小小出感,再捅返入去,始终中出学周兄話齋,乜閪好屌,加上件囡矮细,閪短,下下捅閪芯,刮子宮頸,屌多三分鐘就在佢閪內爆浆,勁射閪芯,可能加左錢俾我震夠射清先推開,一掹條能鸠汁閪中湧出,條囡同我用纸巾包能,兔鸠汁尾滴床,叫我出房自己洗,件囡坐床流汁,等我入房俾埋錢,穿好衣走人,先夾住塞閪紙巾,開门,開鎖送客

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

我愛朱纷申 發表於 2018-12-6 09:50
自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周 ...

77fans 發表於 2018-12-5 17:07
上周末話有消防檢查,卡位全要長期開射燈長照!大家可以唔使去啦!浪費時間呀!

你條76老作猫閪分身七又七
都唔想笃爆你
個场入便点.有冇枱坐
的囡自己埋來.定自己埋去叫.
坐一個鐘俾錢先定玩完先俾
你條老作閪
作沙咀酒吧仔出团
沙咀酒吧仔無间有房
你條76老作的相
間房尚大個酒吧仔
吊你七又七
老作猫閪分身-

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

自知臭名遠播.斷幾十次唔知醜.但難敌公論.揾的分身出帖迫周 ...

上房間,北嫂上床除下底褲'問 真操 是 上床在砲位墊紙巾,哪高上衫露,文胸,北嫂的閪窿,陰唇很美很少系毛,差,真操 即不用帶上避孕套,直插入女人閪窿,先外揸文胸,再伸手文胸內揸波搓的,文胸緊,推不高,拉不低,囡卅多歲,幾好樣,係最近中出五十文G以下最正
我愛朱纷申 發表於 2018-12-8 04:33
上房間,北嫂上床除下底褲'問 真操 是 上床在砲位墊紙巾,哪高上衫露,文胸,北嫂的閪窿,陰唇很美很少系 ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-12-6 16:45

重好意思再開分身搞事,

76記任以前沙咀对面叫酒吧仔亍,叫酒吧個的唔知執左或停業,有開全叫飲品店,好能靜.見開,一個都冇,快的叫人组团叫搞活佢,你
跛嘅,關都未過個
chuchucatcat 發表於 2018-12-8 12:17
76記任以前沙咀对面叫酒吧仔亍,叫酒吧個的唔知執左或停業,有開全叫飲品店,好能靜.見開,一個都冇,快的叫人组团叫搞活佢,你
跛嘅,關都未過個

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-12-6 16:43

重好意思再開分身搞事,

76老作猫閪記住以前沙咀对面叫酒吧仔亍,叫酒吧個的執左或停業,有開全叫飲品店,好能靜.見開,一個客都冇,快的叫人组团,叫搞活佢,
但你跛嘅,關都未過個,唔使你,吊你老作猫閪,濕鸠仔
我愛朱纷申 發表於 2018-12-9 04:44
76老作猫閪記住以前沙咀对面叫酒吧仔亍,叫酒吧個的執左或停業,有開全叫飲品店,好能靜.見開,一個客都冇,快的叫人组团,叫搞活佢,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-12-6 16:43

重好意思再開分身搞事,

但你跛嘅,關都未過個,唔使你,吊你老作猫閪,濕鸠
chuchucatcat 發表於 2018-12-9 15:01
但你跛嘅,關都未過個,唔使你,吊你老作猫閪,濕鸠

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2018-12-6 16:45

重好意思再開分身搞事,

chuchucatcat 發表於 2018-12-9 19:11

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

http://141hongkong.com/thread-2106033-1-1.html
[吹水] 性學大師給您的忠告

吃助興藥為搵女, 得不償失 !

chuchucatcat,我愛朱紛申 = 周七七

六十幾歲死老野成日食雄起叫雞,命不久矣!

快啲死唔係再係神州版獻世!!!
sexhunter777 發表於 2018-12-11 00:39
http://141hongkong.com/thread-2106033-1-1.html
[吹水] 性學大師給您的忠告

周兄自稱六十幾
尚有十零日就有医療券買雄起
佢自稱唔怕死
但又唔捨得死
大能把錢
飲食多又痛風
屌閪
用雄起
偉仔一星期一次
勁豹一個月一次
真係馬上風正快樂死
好,定好過恨屌閪恨能死
76老作打飛机自虐死啦
我愛朱纷申 發表於 2018-12-12 14:35
周兄自稱六十幾
尚有十零日就有医療券買雄起
佢自稱唔怕死

周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
sexhunter777 發表於 2018-12-13 21:05
周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七 ...

[color=Red我愛朱纷申 發表於 2018-12-6 09:50

77fans 發表於 2018-12-5 17:07
上周末話有消防檢查,卡位全要長期開射燈長照!大家可以唔使去啦!浪費時間呀!

你條76老作猫閪分身七又七
都唔想笃爆你
個场入便点.有冇枱坐
的囡自己埋來.定自己埋去叫.
坐一個鐘俾錢先定玩完先俾
你條老作閪
作沙咀酒吧仔出团
沙咀酒吧仔無间有房
你條76老作的相
間房尚大個酒吧仔
吊你七又七
老作猫閪分身-