樓主: 我愛朱纷申

[華南地區] 咀咀酒吧仔冇K 房.尾西環保吊百三.三百呀.七又七.老作

已經俾版主ban晒正身同分身,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

你就唔好係度賴死唔走啦.

ManU 發表於 2018-12-7 16:54

重好意思再開分身搞事,

老友件酒吧囡牛一.包左佢間布吉酒吧仔noon K
條7又7粉屍老作摸摸舞可即埸打飛机.正殺頭生意
三條入場费.唔好話條粉屍作買一送二.仲可以網上搶免费票.
五十客.五十囡.俾足錢入场都係三千
但要黑燈要五十卡座.又舞池
黑廳冇招呼.酒水.阻人摸閪濕九
七六今時今日三千真係好能大
大的包房都1998
X你老作貓閪濕鸠仔分身粉屍
講完
講返去布吉酒吧仔 去到十幾廿人.又唱K .又食野.主人家身份酒吧北嫂.梗分返件囡俾我.食.唱.玩一輪.人齊.切蛋糕.食完旦糕唱玩到五点散会俾返间場執好做晚场.我同條囡梗狼情妓意.去老亍如家整個時鐘開Q
  件北嫂仔,OK喇,除3見著鲜红內衣套,好,34堅挺中波,濃密髪菜厚唇生仔鲍,先入浴.啜蓮的,跟住,囡坐厕疴尿 就塞鸠囡含撚,玩一陣.抹身上床.我要瀨閪,囡訓上床m腳叫我乌身埋去瀨囡隻多毛c9仔閪,條囡俾我瀨一陣再毒龍 再啜閪唇就發晒姣,閪水標出,囡隻gap好能好味,69.插囡lin頭,俾囡捉住鸠話……我要,
  由囡揸鸠帯入屌閪窿,水多閪.真軍,塊系真好屌,又配合,我瀨下閪, 插下gap,揸住囡波.啜lin,玩閪的,大家好high,囡典床叫,夠引,我亦伏身顶住子宫颈chog,chog 將米青弹射入子宫  ,缠绵一陣起身,入浴洗完再上床攬到夠,温響下抄牌扮不捨,穿衣大家一起走人
我愛朱纷申 發表於 2019-1-16 08:56
老友件酒吧囡牛一.包左佢間布吉酒吧仔noon K
三條入場费. ...

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

ManU 發表於 2019-1-16 00:13

重好意思再開分身搞事,

[
,

三條入場费.唔好話條粉屍作買一送二.仲可以網上搶免费票.
五十客.五十囡.俾足錢入场都係三千
但要黑燈要五十卡座.又舞池
黑廳冇招呼.酒水.阻人摸閪濕九
七六今時今日三千真係好能大
大的包房都1998
X你老作貓閪濕鸠仔分身粉屍/size]

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
周七七現開了兩個分身叫chuchucatcat及我愛朱紛申,請求盡快將這癲佬繩之於法!
齊齊要求141管理員將周七七分身出一個禁一個!
光復四台令各位熱心分享師兄重返神州版多出報告分享!

周七七入侵神州旅遊版之前:成版好多板友分享神州大地大江南北各地方之遊記,實用性高又多人回帖參與討論!一片繁榮熱鬧景象!

周七七入侵神州旅遊版之後:成版都係周七七的深圳沙尾,沙咀,新洲村,危險村或珠海澳門中出大媽帖,全版都係佢既膠帖,出動分身自彈自唱!成版即刻變了個死城一樣!
ManU 發表於 2019-1-16 00:13

重好意思再開分身搞事,

歲晚新年冇花事,係76老作猫閪最能叻,年年老作新春同春運争去叫G,吊你老作閪,G一年先休息,我昨日都咸記Q完,無北上,咸記的囡都大减,G小客多,76老作猫閪今年唔作去叫G,
chuchucatcat 發表於 2019-2-4 13:29
歲晚新年冇花事,係76老作猫閪最能叻,年年老作新春同春運争去叫G,吊你老作閪,G一年先休息,我昨日都咸記Q完,無北上,咸記的囡都大减,G小客多,76老作猫閪今年唔作去叫G,

重好意思再開分身搞事,

做人做到咁,為咩呢?

全四台師兄都想你走,

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:50